Особисто мені зараз - і не прикро, і не болісно.
Не хочеться, лише, опинитись в окупації, не виїжджаючи з власного дому.
.......................
Те, що зараз демонструє й здійснює політик Зеленський - це найкраще з того, що він може як політик і як держ.управлінець на найвищій держ. посаді.
...Та й чи можна було б від зеленої команди вимагати чогось більшого
Було в мене в житті декілька випадків, коли мені дуже прикро й боляче.=================================
1.Грудень 1991 року.
Коли Леонід Кравчук проігнорував зустріч з командувачем ЧФ бувшого СРСР адміралом Ігорем Касатоновим, щоб узгодити все те, що стосувалось прийняття військової присяги всіма військовим частинами ЧФ бувшого СРСР, які розташовані на території України.
В результаті, прочекавши 3 доби в приймальні на Банковій, Касатонов повернувся до Севастопоня, ЧФ залишився під присягою бувшого СРСР і в Криму почалося все те, що мало свій фінал в березні 2014 року.
2. Коли в липні 1994 року було обрано Кучму-1.
3. Коли в лютому 1999 року Павло Лазаренко, один з найкращих високого рівня українських держ.управлінців, змушений був виїхати з України, щоб не опинитись за гратами, чи бути вбитим олігархічними, проросійськими кланами, "шапкою" і вітриною яких був Кучма.
3. Коли в листопаді 1999 року,
байдуже-ідіотичним і пристосуванським електоратом був обраний Кучма-2 за принципом "Ой же ж горе, нема ж за кого голосувать!".
4. Коли 08.09.2005 року, коли з посади Прем"єра була знята Юлія Тимошенко.
5. Коли 07.02.2010 року, коли
блядське пристосуванське "хоружівське" противсіхство завершилось обранням Януковича, захоплення всієї влади в Україні донецькою кримінальною бандою, поаністю керованою з Кремля.
6. Травень 2014 року. Коли після кривавої революції і втечі донецької банди з АП, раптом було обрано того, хто сам довго працював в Азаровському Кабміні Міністром економіки і для укр. олігархату він був зовсім не чужий.
========================================================
Пояснення. В 2019 році в 2-му турі я сам голосував за Порошенка, бо мати навіть формальним лідером країни Зеленського - це просто комедія на весь світ. Я не став прихильником Порошенка, але й до списку своїх особистих ворогів я його теж не зараховую.
-------------------------------------------------
Всі інші значимі й значущі політичні події в Україні я вже не можу сказати, що мені було
дуже прикро й болісно.
Звичайно ж, і розстріл Небесної Сотні і окупація Криму і війна на Донбасі з тисячими вбитих наших військовослужбовців і добробатівців, здавалось би, не можуть йти в порівняння, з відставками якихось держ.чиновників чи не обрання чи обрання на якісь посади якихось політиків.
Героїзм і смерті наших найвідважніших патріотів - це непоправне і не порівняне з чисто політичними розбірками, це я прекрасно розумію.
Але в тому то й справа, що і смерті наших найкращих людей, і війна, і окупація частини наших територій - то все наслідки саме політичної байдужості і феєричного глупства значної частини нашого "лохторату"
Основні віхи найбільшого всеукраїнського народного глупства , котрі визначали супер важливі, поворотні моменти в житті нашої країни я й перерахував в отих 6--ти пунктах, на початку цього посту.