Предісторія:
Ще до війни замовляв товари з Алі.
Де що доїхало, де що повернулося продавцям, і вони повернули гроші. Самі.
А один не повернув.
Листування:
Я - Добрий день! Я бачу товар за замовленням AENM0008571332 повернувся до вас. В тому ніхто не винен, але я хотів би отримати назад свої гроші.
Китаєць - Вибачте, ваш посилку повернули через проблему української війни. Китай не підтримує його відправку.
Я - Я розумію. Але я запитав про гроші. Ті гроші, які я сплатив. Усі інші магазини, чий товар не був доставлений, гроші повернули. Банківська система працює. Прошу вас повернути гроші.
Китаєць - ? ? ?
Я - Деньги верните! (вирішив що вони не розуміють нашу, написав кацапською)
Китаєць - Щоб подати заявку на повернення коштів, необхідно подати спір. (вони якимось чином продовжили доставку ще на три місяці, тому відкрити суперечку не можу)
Я - Усі магазини, які не змогли доставити товар через війну, повернули гроші самі, без спору. Сподіваюсь на вашу порядність.
Китаєць - Я не розумію, з якими проблемами ви зіткнулися
Я - Я зробив замовлення AENM0008571332. Через проблеми з логістикою воно було повернуто продавцю, що видно з системи моніторингу. Я хочу отримати свої гроші. Або замовлений товар. Дякую!
Китаєць - Ваш посилку повернули до Китаю через проблему української війни
Я - Так! Я розумію, вашої провини нема. Але банківська система працює, і повернути гроші можливо без жодних проблем.
Китаєць - Я не розумію, що ви маєте на увазі
Я - 1. Я сплатив за товар.
2. Товар вам повернувся, до мене не доїхав.
3. Ви маєте повернути мої гроші.
Що вам не зрозуміло?
Китаєць - Ваш посилку повернули до Китаю через проблему української війни
Я - Так, через війну! Ваш товар залишився у вас. Ви хочете, щоб і мої гроші залишилися у вас? Нам мало війни, нас ще мають грабувати китайці? Ви повинні повернути мої гроші, банки працюють.