Автор Тема: Якби президентом був Порошенко, кацапи б не напали  (Прочитано 4123 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Передайте це імбецилам на УП.
If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Передайте це імбецилам на УП.
Нема чого/кому доводити - Шарiкови + Швондери...
 :smilie7:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
тому його на зєлю і поміняли
для проявки хуйла
це ж очевидно

хуйло - це цвях корупції у сраці демократії
стаціонарний бандит
по іншому ради не дали би
Mocsia delenda est

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Як тільки Зебіл підпише з кацапами щось (а він підпише), про Україну і Хуйла на Заході забудуть. І Хуйло буде царювати доки не здохне.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Та напали б. Хуйло не вічне, не думаю що він чекав би другий строк.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Як тільки Зебіл підпише з кацапами щось (а він підпише), про Україну і Хуйла на Заході забудуть. І Хуйло буде царювати доки не здохне.
Навіть якщо такі плани в декого типу шольцу і є, це не означає що все так піде. Варто пам'ятати, що на термін другої доби повномасштабного вторгнення в шольца був заготований діпконсьорн, а на п'ятницю - пиво з сосисками. Все що треба знати про плани володарів світу.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Тут, мабуть, 50 на 50. З одного боку х..ло з якихось причин боїться й поважає Пороха, а з іншого Україна йому кортить.  Якби пропив би якісь ліки від сказу, то може й не напав би. :smilie9:

Offline Южанин

• Ветеран форума
Конечно бы не напали , потому кремляди и подняли крик "любой только не Порошенко".  При Порошенко для кремлядялей было бы совершенно очевидно , что отгребут. А вот клоун у них вызвал иллюзию , что могут и не получить по мордам. Но они не поняли ментальности украинцев ,  у которых нет пиетета ни к какому начальству.
« Останнє редагування: Березня 31, 2022, 01:53:49 01:53 від Южанин »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Конечно бы не напали , потому кремляди и подняли крик "любой только не Порошенко".  При Порошенко для кремлядялей было бы совершенно очевидно , что отгребут. А вот клоун у них вызвал иллюзию , что могут и не получить по мордам. Но они не поняли ментальности украинцев ,  у которых нет пиетета ни к какому начальству.

Думаю вони були впевнені, що буба з'ïбе. І це був би для них ідеальний варіант. Мене муляє питання, якого хуя дєдужко виліз з пропозиціями надати йому літачок на зйоб, та ще й публічно.  :fp2

"Но аб етом позжє"(с)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Думаю вони були впевнені, що буба з'ïбе. І це був би для них ідеальний варіант. Мене муляє питання, якого хуя дєдужко виліз з пропозиціями надати йому літачок на зйоб, та ще й публічно.  :fp2

"Но аб етом позжє"(с)

Напевно був у єблана договорняк з кацапами.

Військові кораблі США покинули Чорне море ще напереоодні вторгнення РФ.

Як повідомляє "Європейська правда" із посиланням на Reuters, про це під час слухань у Конгресі США  заявив командувач збройних сил США в Європі генерал Тод Волтерс.

Під час виступу в Конгресі, генерала запитали, чи присутні зараз кораблі ВМС США у Чорному морі. Тод Волтерс відповів на це питання негативно, заявившт, що кораблі  залишили Чорне море "приблизно в січні" і що це було політичним рішенням.
« Останнє редагування: Березня 31, 2022, 04:49:50 04:49 від Feral Cat »

Offline Южанин

• Ветеран форума
Напевно був у єблана договорняк з кацапами.

Не  знаю как на всю Украину , но юг Украины клоун явно сдавал хуйлу.  После его внезапного наскока перед самой войной на границу с Крымом , там началось разминирование границы. В первый день до Херсона фашисты прокатились весело в маршевых колонах не получая совершенно ни какого отпора.  Херсону не хватило пары часов , что-бы организовать какую-то оборону. Если бы фашисты шли до Херсона пешком , то им бы хватило времени. Херсон это клоунский договорняк с хуйлом . И в Николаеве совершенно не было войск , но у Николаева было время для организации самообороны и 26 февраля фашистов в Николаеве встретила самооборона. Войска вошли в Николаев , когда самообороной был уничтожен последний фашист ворвавшийся в город.

Вот тогда клоун понял , что  договорняк не проходит и его договорняк с фашистами становится совершенно очевидным, после чего он начал из себя корчить Наполеона. 
« Останнє редагування: Березня 31, 2022, 03:38:41 03:38 від Южанин »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
А може навпаки вони б краще підготувались

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
А може навпаки вони б краще підготувались

Не думаю.
Порох би не просрав би три роки, як це зробили зебіли. І у військовому сенсі, і в дипломатичному

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Не думаю.
Порох би не просрав би три роки, як це зробили зебіли. І у військовому сенсі, і в дипломатичному

Думаєш у нього були б і ракети і "купол" і купа всякої наступальної зброї?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Не знаю достеменно. Але знаю напевно що він би готував армію і країну.
Звісно що вся ковідна істерія цьому б заважала, але принаймні максимум він би робив.
І ракетні програми б розвивалися, і армія б краще підготовлена була.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Не знаю достеменно. Але знаю напевно що він би готував армію і країну.
Звісно що вся ковідна істерія цьому б заважала, але принаймні максимум він би робив.
І ракетні програми б розвивалися, і армія б краще підготовлена була.

Ну так навіть і без пороха армія зустріла супостата просто ідеально...... краще неможливо

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ну так навіть і без пороха армія зустріла супостата просто ідеально...... краще неможливо

А як щодо озброєнь? Як протитанкових так і ППО?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
Петро у всьому дослухався Заходу.
Отже, керував би зараз спротивом у кращому випадку зі Львова, у гіршому - з Варшави. :smilie7:
Mocsia delenda est

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Купол жиди б не дали нікому.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Петро у всьому дослухався Заходу.
Отже, керував би зараз спротивом у кращому випадку зі Львова, у гіршому - з Варшави. :smilie7:

Думаєш вилетів б запропонованим літачком? :alen

Offline Южанин

• Ветеран форума

Были бы "Нептуны", то сегодня фашистские лохани не пуляли бы ракетами с акватории Черного моря. Были бы "Громы" с Беларуси бы не летали так вольготно самолеты и не стреляли бы по Киеву ракеты позиции которых известны , а вот оружия их достать нет. И "Нептуны" и "Громы" просрали исключительно зебилы , потому что при Порохе они находились на финале испытаний.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
:smiley24:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Південь сильно просів з перших ж днів.  :smilie2: Там явно щось було недопрацьовано, і це при тому, що напрямок удару найочевидніший.  :smilie9:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Ага: невідмобілізована, належним чином не фінансована, не забезпечена елементарним, не готовою до оборони

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Південь сильно просів з перших ж днів.  :smilie2: Там явно щось було недопрацьовано, і це при тому, що напрямок удару найочевидніший.  :smilie9:
Не тільки південь

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
Думаєш вилетів б запропонованим літачком? :alen

Ще й томос би прихопив. :smilie5:

Нагадую нєпонятлівим.
В той час, коли Петро з меркелихою і оландом мліли у мінську-2, а каци душили Дебальцеве, силою тільки 28ОМБР можна було взяти Даунєцк, бо блок-пости з того боку стояли порожніми.
Це мій особистий інсайд з А0666. :smilie7:
Але маємо те що маємо.
Mocsia delenda est

Offline Stanton

• Hero Member

Нагадую нєпонятлівим.
В той час, коли Петро з меркелихою і оландом мліли у мінську-2, а каци душили Дебальцеве, силою тільки 28ОМБР можна було взяти Даунєцк, бо блок-пости з того боку стояли порожніми.
Але маємо те що маємо.

для меня это
в основном
видео про армейскую связь и управление в армии в то  время
и в танках в частности ...
чтобы понимать ту всю бредятину которую несут задним числом
окопные кряжи и заядлые освободители ...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

Втік би чи ні, то відповідь міститься у 2014 - 2022 - не втік, і це факт. Зараз ми б'ємо ворога завдяки саме праці Пороха

Нагадую нєпонятлівим.
Але маємо те що маємо.

Думаю, вам теж можна нагадати, що погляди з окопу, з Банкової чи ГШ відрізняються хоч би доступом до інформації непорівнянно.

Offline likemovie

• Hero Member
Я думаю-при ПЕтрі рашка б не напала.Навіть при тому,що для Армії за 3 роки не було зроблено нічого-воює зараз Армія Петра,а не дбр зе.Нас спасла ВСУ,Бог і Байден.Хто розмінував Чонгар за тиждень до війни?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
Я думаю-при ПЕтрі рашка б не напала.Навіть при тому,що для Армії за 3 роки не було зроблено нічого-воює зараз Армія Петра,а не дбр зе.Нас спасла ВСУ,Бог і Байден.Хто розмінував Чонгар за тиждень до війни?
тобі нагадати, що сцаря у нас нема?
Всі фін.питання вирішує ВР.
І от, просравши більшість у минулій ВР(а це персональнв заслуга ПОПа), ти думаєш він би спромігся зробити більшість у наступній?
Скоріш за все, це був би апгрейд дрища після 2007 року.
Картонний през з томосом.
Петра згубила його стратегія бізнесмена, про що я писав ще 5 років тому.
Народу була потрібна мрія, а Петро її зажав :smilie7:
Mocsia delenda est