Автор Тема: Девушка четко рассказала как будет выглядеть предательство клоуна.  (Прочитано 859 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline Южанин

• Ветеран форума
Нюся уже затянула свои гнилые песни о том , что Украина никогда не придет за скальпами старых фашистских крыс ни в Минск , ни в Москву , хотя с момента нападения на Украину фашистов, юридически Украина имеет право перенести войну на территории фашистов.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Кажуть Люся у гандона вже просуває ідейку про підписання мінську-3 на умовах "повернення на стан 23 лютого". Сам не дивився, бо обох не перетравлюю до риготи.
Схоже на те. З поганого - це просер, кацапи використають для посилення армії і перегрупування, з гарного - кловани нагадують усім своє гниле нутро, що безпосереднім чином відобразиться на рейтингу.

Online RG

• Ветеран форума
Кажуть Люся у гандона вже просуває ідейку про підписання мінську-3 на умовах "повернення на стан 23 лютого". Сам не дивився, бо обох не перетравлюю до риготи.

Типу москалі звалюють нахер з тих територій, на які вони залізли з 24 лютого ?

Хуйня, не буде такого. Хіба що взамін зелень зіллється бути федеральним округом Кацапстану.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Типу москалі звалюють нахер з тих територій, на які вони залізли з 24 лютого ?

Хуйня, не буде такого. Хіба що взамін зелень зіллється бути федеральним округом Кацапстану.

Довелося таки подивится. Там все не так, тому буду зносити своє псто, якщо вийде.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Я взагалі не розумію, чому перемовини ведуть не експерти, а якісь підори!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Я взагалі не розумію, чому перемовини ведуть не експерти, а якісь підори!
Підори уявили себе найвеличнішими лідорами