Якось "Час встановити справедливість" тупо звучить наче "встановити унітаз", нехай би було там "відновити" чи "Справедливість понад усе", це мені нагадує дибільний слоган Полтавського ДСО "Подбайте про свою охорону завчасно" що якось в контексті "прєждєврємєнно" а не "заздалегіть"...
Просто вчора дома був страшенний скандал з російськомовною дружиною, яка непогано говорить українською, але багатьох речей українського рівня трохи не відчуває, бо не бачила села і землі.
Почалося з того що вона почала щебетати українською та говорити що "Дочка схожа на мою мати" я зробив поправку що не на "мати" а "на матір" - в результаті мирної дискусії на цю тему таке почалося...
нерви у всіх вже на прєдєлі.
Я це до того, що якщо намагатися робити вигляд що ти в українстві але ніфіга в тому не розуміти, то вже краще взагалі туди не лізти а бути самим собою, тому мені ці російськомовні Юлі, Турчинови, Клички хай би вже щебетали на мові востока дивись би і були для них більш своїми, а то там вони бЄндеровські політики, а тут чьотко розуміють що то всьо таки українська русня.