Те, чого довго чекали таки сталося - Кремл. пацюка загнали в пастку й воно показало своi зуби...
Не думаю, що воно буде довго наступати - його мета - двi областi Луганськ та Донецьк, але вiйна там буде не на жарт...
Зараз, звiсно, всi в панiцi - нi хто ж такого вiд Хуйло "не чекав" - два тижня були вишкали, тренування, збори...
Радiо поки що працюе - проводового в Киiвi майже немае - з 2020 року Укртелеком почав вимикати проводове мовлення, бо воно зайве та й баласт по грошам - люди самi писали, що воно iм не треба, тому я постiйно слухаю УР 1 - 105 FM...
Щодо бомобосховищ - вони звiсно всiх не вмiстять, та й де воно - х... його знае - в кожному будинку е свiй пiдвал - туди й будемо йти, коли буде реальна загроза...
Поки що ситуаця на контролi - я живу в центрi Киiва - сирен не чутно - завод Пожтехнiка в 3 км. вiд масиву... свого часу щосереди перевiряв сирени о 12.00 год. - як воно буде зара - побачiмо...
Добре, хоч iнтернет працюе - у меня пров. Воля - сигнал гарний, швидкiсть - номарльная, постiйно в Iнтернетi планшети та моб. телефони - поки що все добре...
Головне, аби панiки не було...
Слiдкуемо за новинами...