Автор Тема: Війна  (Прочитано 250846 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline irpin

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Війна
« Reply #3060 : Лютого 21, 2025, 06:29:33 18:29 »
так, на покровському теж втрати, а роботи, порівняно з вовчанськом, збільшилось в рази.
ми тут скинулися на ще один бандераповер. машину вирішили купляти самі, і на підрозділ оформляти не будемо. посидимо на кашах трохи, але то таке.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #3061 : Сьогодні в 07:45:45 am »
На початку літа минулого року, коли донька працювала на авдіївському напрямку, у Покровську, Мирнограді були їхні ППД. Я родом з Мирнограда. Не був там років 35. Коли до них приїзжав то заскочив на вулицю на якій зростав, подивився на будинок, який будував мій батько. Зустрів сусіда, поговорили про знаймих, хто виїхав, хто помер тощо. Він питає: "Чи ремонтувати стару волгу, аби було на чому виїхати в разі чого?". Я йому тоді сказав щоб ремонтував.
Хоча б на останок побачив батьківський будинок. Зараз його певно вже рознесли.
Сьогодні нарешті домучив Мамонта. Він, падлюка така, після ремонту не хотів літати!!! Після арму трохи тротлу і він гад перекидався! Ну нічого, я його поборов. Літає.  :super: Начепили цифру для зльоту і повернення, поворот на аналогову камеру, магнітометр для повернення додому, якщо керування відпаде. Пташка  :smiley24:.
А Штурма п'ятнашку з такими ж наворотами втратили...  :smilie2: Далеко залетіли, багато несли. Батки на повернення не вистачило.  :smilie9:
Я тепер у них на постійно. Нелегал.  :smilie1:

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #3062 : Сьогодні в 08:35:39 am »
чекай-чекай, що за аналогова камера? на відіконі? не може бути.. я ж з скб телесистем починав, не лякай.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #3063 : Сьогодні в 02:16:06 pm »
Ну на фпв VTX зазвичай аналог. Так камера цифрова, але потім конвертується в самій камері в аналоговий сигнал, який передається на польотник де підмішують ОСД і на аналоговий ВТХ. А під цифрою мається на увазі DJI подібні системи. які передають цифровий відеосигнал. Вони значно якісніші, але якщо зникає сигнал то вже зникає. Аналоговий відеосигнал хай неякісний з перешкодами пробивається.

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #3064 : Сьогодні в 02:19:11 pm »
Ось пояснення

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #3065 : Сьогодні в 02:47:46 pm »
перший допис зі стьобом певною мірою, бо ясно що мова про канал трансміту. одначе, дякую за посилання і, - вибач, Старий, мабуть я нервуюся зайвого.
краще скажи, що думаєш про розгортання меш-сітки (lora, reticulum тощо)? чи то єпархія якогось бригадного зв'язківця?

моїм зверху дали завдання шукати заміну старлінку :fp2

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #3066 : Сьогодні в 03:34:42 pm »
Чесно не знаю. То швидше до зв'язківців. І в фпв я не гуру, а тільки вчуся. Електронщиком був у позаминулому житті років 20-ть тому. Займався медичною апаратурою, з мікропроцесорним керуванням.