Надрочь на то, что у Путина закончаться снарядьі или ракетьі или люди - идиотское занятие.
Человеческий ресурс у него просто огромен. Размер мобилизационного ресурса только первой волньі оценивается в 1,5 миллиона человек. Глубина оценивается в 15 миллионов. С ордами кацапов могут сравнится разве что только китайцьі.
Что до недовольства, так сегодняшней кацапское общество более сплочено и накачано пропагандой чем во время ВОВ.
Помощь союзников тоже не отстаёт. Объёмьі реализации углеводородного сьірья бьют рекордьі. 95% иностранньіх компаний продолжают работу и платежи в бюджет. На эти деньги пополняются ресурсьі действующей оккупационной группировки, а также переход экономики на военньіе рельсьі.
Что там сравнивать?
А ти на що надрочиваеш?
Немає в реальності у кацапів такого мобілізаційного ресурсу, якщо на 300 тис. мобілізованих у них до 700 тис. виїхало за кордон (до мільйону винули з економіки). Забудь. Немає ні російської армії, другої в світі, ні російського народу. Ті цифри, що ти наводиш- суто формальні, це лише кількість чоловічого половини працездатного населення РФ. І твоя арґументація теж не є раціональною, вона б'є на емоції- як це дуже часто буває серед пересічних українців. Як і наївна віра в те, що чим більше амери будуть чути "голос українського народу", що не вибираючи виразів, вимагає від США більше зброї- тим більше вони будуть її давати.
Ти кажеш- першої хвилі. 1.5 мільйони. Навіть Ілларіонов таке не стверджує, а він не обтяжує себе ні точністю, ні об'єктивністю. До 300 тис. В той час як Україна ще в перший місяць мобілізувала значно більші обсяги- Зе спершу казав про 700 тис., потім мільйон... Навіть якщо й перебільшує- просто подивись на вулиці українських міст, скільки на них чоловіків у військовій формі.
І навчаються наші мобілізовані краще за російських
Я ніколи не стверджував, що війна закінчиться ось-ось. Навпаки, саме через цифри я писав, що в України поки що немає решальної переваги. І в терміни, що навів Буданов- літом наступного року- я теж не вірю. Бо Україні буде потрібно взяти 6 великих міст: Херсон, Луганськ, Маріуполь ( який ще більше за Херсон був), Сімферополь, Донецьк, Севастополь, з яких вони досі не взяли жодного, а Херсон намагаються оточити вже 4 місяці ( якщо не 5). На кожне місто якщо буде по півроку, то скільки?
Але й в те, що кацапи можуть нас перемогти- не вірю тим більше. Я не можу собі уявити якого британського силовика, щоб поводився та розмовляв як панікер. Але запросто можу собі уявити українського сбу-шника чи інформатора, який справді поділяє твої почуття, цілком щиро. Та що там уявляти- в Криму вони нас, українців, взагалі здали. Просто хер його знає, за яким принципом туди набирають кадри- там же совок на совку й підкацапник на підкацапнику.