Mason Lemberg
17 m ·
Вчора похвалив Зеленського, нарвався на критику декого з порохоботів. Розумію, багато в чому розділяю, але вкотре наголошую на простому виборі: ви хочете бути правими чи хочете бути переможцями? І зовсім не факт, що ці 2 опції можна поєднати.
Сьогодні ризикую (хоч мені насправді пох, я кажу те що я думаю і вважаю правильним) нарватися на таку ж реакцію з протилежного боку.
І сьогодні я хочу поговорити про те чим відрізняється порохобот від тебе, виборцю Зеленського.
А відрізняється він тим, що в цю складний час, більшість з нас таки зуміли приборкати свої образи.
А відрізняється він тим, що сьогодні ніхто з порохоботів (за всіх сказати не можу, але випадків не помічав) не спекулює введенням надзвичайного стану, як це робили ви в 2018, розказуючи за узурпацію влади Порошенком після введення ВС через події в Керченській протоці.
А відрізняється він тим, що ніхто з порохоботів (за всіх сказати не можу, але випадків не помічав) не ведеться на брудні вкиди фсб-шних телеграм-каналів про Зеленського, які почали виникати зараз. Себе згадаєте самі?
А відрізняється він тим, що він 5 років намагався довести тобі що є головним, а що є другорядним, поки тобі патріоти зі Свободи розказували, що треба йти в наступ і воювати (де вони зараз?), Гриценко розказував що бере участь в таємних комісіях і вже прийнято рішення звільнити Крим, не те що Донбас тільки треба посунути Порошенка, а вся ця "антикорупційна" гниль свистіла що їхні байки про корупцію (жодну з яких ти зараз і не згадаєш) важливіші ніж війна.
А відрізняється він тим, що намагався довести тобі, що реальність - це трохи інше ніж твої бажання. І це ти й сам сьогодні можеш бачити. Бо Мінські угоди, які ти так ненавидів, фактично дали тобі можливість прожити цих 8 років в спокої і мати ілюзію миру навіть в кількох кілометрах від путінської армії. І їх одностороннє скасування з боку путіна (а ти хотів з боку України, навіть без санкцій для путіна, без зброї для України) фактично приводить до нової війни. А ти з істерикою сидиш в новинах і намагаєшся зясувати де закінчуються путінські хотєлки: на фактичній лінії, на лінії Донецької області, на лінії Чопа чи в Лісабоні
І все це я пишу не для того, щоб сваритись з тобою сьогодні, а для того щоб ти усвідомив свої помилки в цей складний час, щоб ти подорослішав (і це не про вік) і щоб більше цих помилок український народ ніколи не допускав.