Автор Тема: Щось наш форум замовк і причаївся. І що ви на це скажете?  (Прочитано 4299 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Буме, ну ти вже до Гордона скатився...
Що далi - Лента Ру або РТР чi НТВ?..
 :smilie7:

Offline arrow

• Ветеран форума
Бюторасам з Турівської злили методичку: замістть "внєшнєва управлєнія" тепер "прєдатєльство запада".

Шо там, Мадурівна вже виповзла з проповідями про "невиход танков із казарм"?

Offline irpin

• Ветеран форума
правильно що поїхали. на час "х" навіть іноземні писарчуки в погонах не потрібні.

Offline ruthene

• Ветеран форума
Щось наш форум замовк і причаївся. І що ви на це скажете?
https://www.youtube

Що у вас немає в тирнеті джерел аніж цього нудого голосу :smilie7:

Джон Кірбі (Пентагон): наказав тимчасово вивести війська @FLGuard з України. Велика обережність та безпека нашого персоналу наша першочергова турбота. Ми залишаємось відданими нашим відносинам із Українськими збройними силами.

https://twitter.com/PentagonPresSec/status/1492501998251479042

Міністр збройних сил Великої Британії Джеймс Гіппі повідомив The Guardian:

https://www.theguardian.com/uk-news/2022/feb/12/uk-troops-sent-to-help-train-ukrainian-army-to-leave-country-this-weekend

Британські війська, які допомагають у навчанні в Україні , покинуть країну в ці вихідні, заявив міністр збройних сил Джеймс Хеппі, попереджаючи, що Росія може почати атаку «без попередження».

Хеппі сказав, що невелика кількість британського персоналу, надісланого для навчання українських військ протитанковим ракетам, буде виведена, а близько 100 осіб допомагатимуть у ширшій підготовці військ в рамках операції «Орбіталь».

Велика Британія, як і всі інші союзники по НАТО, заявила, що не буде боротися проти жодного нападу Росії, що міністр повторив в інтерв'ю BBC. Україна не є членом НАТО, хоча у 2008 році їй пообіцяли, що колись вона зможе приєднатися.

"В Україні не буде британських військ, якщо там буде конфлікт", - сказав Хеппі. «Вони виїдуть протягом вихідних».

Військова евакуація слідує за серією попереджень, яку очолювали США, але підтримувала Великобританія, про те, що Росія зібрала сили, здатні вторгнутися в Україну. Джейк Салліван, радник США з національної безпеки, сказав у п'ятницю ввечері: «Ми знаходимося у вікні, коли вторгнення може початися в будь-який момент».

Західна розвідка побоюється, що найімовірніший сценарій у разі конфлікту полягає в тому, що російські війська здійснить блискавичну атаку, спрямовану на оточення Києва, міста з населенням понад 3 мільйони людей, і спробу змусити змінити режим. Як перший крок, московські сили мають на меті швидко принизити українську армію в результаті блискавичної атаки.

Хеппі сказав, що тепер Росія була в змозі атакувати «дуже, дуже швидко», хоча він сподівався, що вторгнення не відбудеться. Він сказав BBC Breakfast: «Тепер ми впевнені, що артилерійські системи, ракетні системи та повітряне озброєння є на місці, що дозволить Росії почати — без попередження — атаку на Україну».

Виведення військових сталося після попередження міністерства закордонних справ у п’ятницю громадянам Великої Британії, яке наказує їм негайно покинути Україну, поки комерційні рейси ще доступні, а сухопутний кордон з Польщею залишається відкритим.

У п'ятницю США повідомили всім американцям, що залишилися, покинути країну протягом наступних 48 годин, а інші країни підійшли до них із аналогічними попередженнями. Серед тих, хто надає подібні поради, Австралія, Нова Зеландія, Японія, Німеччина, Латвія, Норвегія та Нідерланди. Ізраїль заявив про евакуацію родичів співробітників посольства

На відміну від Афганістану минулого літа, західні ВПС не планують екстрену авіаперевезення з Києва, сказав міністр. На відміну від цього, «Королівські ВПС не зможуть увійти і вивезти людей», — додав Хеппі.

Але сили США та Великобританії нарощуються в Польщі, щоб допомогти надати підтримку східноєвропейській країні та допомогти у разі масового руху біженців у разі вторгнення. У п’ятницю США заявили, що направлять до Польщі ще 3000 військових, крім 1700, які вони вже погодилися відправити.

Раніше цього тижня Британія заявила , що направить до Польщі 350 військовослужбовців , на додаток до 250, які вона вже має в країні, і перевела ще 1000 у режим очікування для розгортання, щоб допомогти з будь-якими переміщеннями біженців. Сполучені Штати підрахували, що від 1 до 5 мільйонів людей можуть бути переміщені.

Росія неодноразово заперечувала, що має будь-які плани вторгнення, а її міністр оборони в п'ятницю розкритикував Британію за поставку протитанкової зброї Україні та допомогу у військовій підготовці.

Міністр оборони Сергій Шойгу на зустрічі зі своїм британським колегою Беном Уоллесом також звинуватив Великобританію у відправці до країни спецназу. «Я хотів би побачити причину, чому Сполучене Королівство посилає спецназ в Україну і доки [вони] там будуть», – сказав Шойгу.

У суботу президент США Джо Байден поговорить з Володимиром Путіним телефоном у спробі врегулювати кризу.

На тлі закликів до британців покинути країну якомога швидше, колишній посол Великобританії в США лорд Кім Деррок описав виклик, з яким залишилися співробітники посольства, щоб допомогти британцям покинути країну, сказавши, що це «перевантажить ресурси посольства».

Він додав: «Оскільки багато іноземних громадян намагатимуться вибратися, буде хаос, можливо, знадобляться додаткові рейси, тому це займатиме час кожного 24 години на добу протягом наступних кількох днів, і ви не отримаєте всі вийшли – деякі люди вирішать залишитися», – сказав він.

Offline ruthene

• Ветеран форума
США вивозять з України близько 150 військових інструкторів

https://www.reuters.com/world/europe/exclusive-us-remove-military-trainers-ukraine-officials-2022-02-12/

ВАШИНГТОН, 12 лютого (Рейтер) – Близько 150 американських військовослужбовців Національної гвардії Флориди, які перебували в Україні для підготовки українських військ, залишають країну, оскільки загроза російського вторгнення зростає, повідомив Пентагон у суботу.

Прес-секретар Пентагону Джон Кірбі заявив, що рішення, про яке вперше повідомляє Reuters, було прийнято з великої обережності і було пов’язано з рішенням Держдепартаменту відкликати частину співробітників посольства США в Києві.

«Це переміщення не означає зміни в нашій рішучості підтримувати Збройні сили України, але забезпечить гнучкість у забезпеченні союзників та стримуванні агресії», – йдеться у письмовій заяві Кірбі.

За його словами, інструкори будуть переміщені в Європу, але неясно, куди саме.

Також не відразу було зрозуміло, що станеться з невеликою кількістю американських сил спеціальних операцій в країні, за словами американського чиновника на умовах анонімності.

У п'ятницю агентство Reuters повідомило, що Пентагон направить до Польщі 3000 додаткових військових, оскільки Росія проводить військові навчання в Білорусі та Чорному морі після нарощування своїх сил поблизу України.

Австралія, Нова Зеландія, Німеччина та Нідерланди в суботу приєдналися до країн, які закликають своїх громадян покинути Україну. У п'ятницю Вашингтон заявив, що російське вторгнення, яке, ймовірно, почнеться з повітряного нападу, може статися в будь-який момент.

Москва неодноразово заперечувала версію подій Вашингтона, заявляючи, що зібрала понад 100 000 військових біля кордону з Україною, щоб підтримувати власну безпеку від агресії союзників по НАТО.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
До 2014-го року особисто я до західноєвропейських країн ставився позитивно ( принаймні, не критично) і до США теж не критично. АЛЕ З ЛЮТОГО 2015 р.(Дебальцево!) особисто я зробив для сабе вже остаточний висновок - в нас нема ні друзів, ні союзників ні на Сході ( давно само-собою зрозуміло) ні на Заході.

І ось зараз, в ці дні (сьогодні й вчора) сподіваюсь, для всіх це є зрозумілим і очевидним, не тільки для для особисто  мене.

З Заходу нам 30 років постійно нав"язували якісь реформи, які довели нас до того, до чого довели.
 А на Сході ми спочатку викликали насмішки самим фактом свого існування, потім злість, потім лють і ненависть, а сьогодні - просто звірині інстинкти і нічого іншого.

Сьогодні й вчора ввпевнено накивали п"ятами наші військові інструктори й різного пошибу політичні й економічні радники, які ніколи не жили в СРСР і не мають найменшого розуміння, поруч з яким монстром нам доводилось і доводиться жити на протязі декількох століть.

Offline ruthene

• Ветеран форума
особисто я зробив для сабе вже остаточний висновок - в нас нема ні друзів, ні союзників

Це ваше, особисте.  :smiley16:

Offline ruthene

• Ветеран форума
З Заходу нам 30 років постійно нав"язували якісь реформи, які довели нас до того, до чого довели

:fp2

Це пропаганда "раша тудей" чи щось інше?  :smilie7:

Offline ruthene

• Ветеран форума
З Заходу нам 30 років постійно нав"язували якісь реформи, які довели нас до того, до чого довели

Загнівающій запад ва фсьом винаватьій  :weep:

Писи:

А Хйло не докладало до цього зусиль?  :smilie7:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Що у вас немає в тирнеті джерел аніж цього нудого голосу :smilie7:

А хіба тембр і інтонація голосу дуже важливі ?
Я вважаю, що важливим є сам зміст повідомлення.
................................
Уявіть собі з яким настроєм і з якими думками перебувають зараз вищі посадовці  Міноборони і СБУ.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
:fp2

Це пропаганда "раша тудей" чи щось інше?  :smilie7:

Причому тут Раша Тудей ????

Повторюю: це мої особисті думки й висновки.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Загнівающій запад ва фсьом винаватьій  :weep:

Писи:

А Хйло не докладало до цього зусиль?  :smilie7:

То я ж сказав - Хуйло й Кацапстан були, є й будуть наші історичні, довічні вороги.

А от отой Захід - то це просто егоїстичне лайно і більше нічого.

Offline irpin

• Ветеран форума
несеш казнащо. як завжди.

Offline ruthene

• Ветеран форума
Захід - то це просто егоїстичне лайно і більше нічого.

Увесь Захід? - Дива!
А в нас курс в НАТО і ЄС
у Конституцію прописали...  :weep:

:laugh:

Уявіть собі з яким настроєм і з якими думками перебувають зараз вищі посадовці  Міноборони і СБУ.

Невже, як ви, гістерику зчиняють?

Offline RG

• Ветеран форума
...
................................

Які ще нахер настрої і думки ?  :fp2

Вони повинні думати виключно про одне - як захуярити побільше кацапів  :smilie9:

Offline arrow

• Ветеран форума
В критичні часи одразу видно, хто є хто...

Бумєранг завди був гавно-чєлавєк, зараз же воно перетоворюється у відверту українофобську гниду.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Які ще нахер настрої і думки ?  :fp2
Вони повинні думати виключно про одне - як захуярити побільше кацапів  :smilie9:

Offline Geo

• Ветеран форума
В критичні часи одразу видно, хто є хто...

Бумєранг завди був гавно-чєлавєк, зараз же воно перетоворюється у відверту українофобську гниду.

Видатна людина. В мене в "довічному" був.

Offline arrow

• Ветеран форума
Видатна людина. В мене в "довічному" був.

Радий тебе бачити  :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
Радий тебе бачити  :smilie1:

Я теж всіх радий бачити, але спілкуватись не хочеться взагалі. Мати померла днями і взагалі 2022 рік - єбучий, сраний тигр. :smilie2:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Я теж всіх радий бачити, але спілкуватись не хочеться взагалі.
Мати померла днями і взагалі 2022 рік - єбучий, сраний тигр. :smilie2:
Спiвчуваю...
Рiк тому... сам поховав мати - 87 рокiв...
 :)

Offline arrow

• Ветеран форума
Я теж всіх радий бачити, але спілкуватись не хочеться взагалі. Мати померла днями і взагалі 2022 рік - єбучий, сраний тигр. :smilie2:

Мої співчуття, Гео  :smilie2:

Портников був дуже правий, що 22 і 23 будуть вкрай важкими.

Тримайся, патріоти, які тебе знають, ніколи не забудуть твоєї ролі у наших визвольних змаганнях.

Offline Geo

• Ветеран форума
Спiвчуваю...
Рiк тому... сам поховав мати - 87 рокiв...

І моя - 87 років.  :smilie2:

Offline Geo

• Ветеран форума
Інфаркт. Потрапила в Олександрівську лікарню і підхопила ще й КОВІД "Дельта"....

Принципово не хотіла вакцинуватись...Принципово не хотіла "підремонтовувати" серце раніше. Боялась лікарень.

І все.  :smilie2:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
І моя - 87 років.  :smilie2:
Я вже рiк не можу прийти в себе - коли на твоiх очах помирае мати... це страшно...
Але вона розумiла, що вiк та хвороби не дають жодного шансу...
Спокiйно лягла на початку лютого й тихо у вi снi вiдйшла до Бога...

Offline Geo

• Ветеран форума
Я вже рiк не можу прийти в себе - коли а твоiх очах помирае твоя мати... це страшно...

Моя помирала в лікарні в реанімації. Я її два тижні не бачив взагалі. Передачі носив. Карантин - дикий. Як в тюрязі. Телефон навіть у неї забрали. Тільки в морзі побачив. В чорному мішку. І то..не хотіли відкривати.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Моя помирала в лікарні в реанімації. Я її два тижні не бачив. Тільки в морзі побачив. В чорному мішку. І то..не хотіли відкривати.
Як тiльки моя вiдiйщла... вiдразу дзоню 102, прийшов дiльничий, зробив фото... та писав заяву...
А потiм почали дзовнити ритуальнi агенти - багато дзiнкiв було... перший хто прийшов, почав роботу...
Вартiсть його послуг - морг, кремацiя, довiдки на поховння та в Пенс. фонд... коштували... майже 600 дол.

Offline Geo

• Ветеран форума
Як тiльки моя вiдiйщла... вiдразу дзоню 102, прийшов дiльничий, зробив фото... та писав заяву...
А потiм почали дзовнити ритуальнi агенти - багато дзiнкiв було... перший хто прийшов, почав роботу...
Вартiсть його послуг - морг, кремацiя, довiдки на поховння та в Пенс. фонд... коштували... майже 600 дол.

В мене 40-45 тисяч грн обійшлись похорони. І це - скромно.