Автор Тема: Тема про Всесвіт  (Прочитано 1980 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svit

• Ветеран форума
Тема про Всесвіт
« : Січня 07, 2022, 08:52:02 08:52 »
Поки що написати нічого.

Offline div

• Ветеран форума
Re: Тема про Всесвіт
« Reply #1 : Січня 07, 2022, 09:55:00 09:55 »
 :lol:

Online Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 07, 2022, 10:09:29 10:09 »

Поки що написати нічого.
А Андреєєв не каже, що з цього приводу Булгаков думає?

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #3 : Січня 07, 2022, 03:40:15 15:40 »
  А Андреєєв не каже, що з цього приводу Булгаков думає?

:laugh: Посміявся, гарний жарт.

Як би там Булгаков не був налаштований до України, він народився і деякий час жив у Київі, і написав розгромний труд проти більшовиків, і проти усіляких антихристів. А саме більшовики та антихристи усіх мастей нанесли непоправну шкоду Україні, як можна Булгакова не шанувати? У нього був імперський вірус, але не було свідомої ненависті до України.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #4 : Січня 07, 2022, 08:31:31 20:31 »
'Що таке капітан Венцель у порівнянні з величчю природи' (c)   :smilie5:

Offline yg10

• Full Member
« Reply #5 : Січня 08, 2022, 01:43:01 01:43 »
Поки що написати нічого.
14.2 мільярди років існування, 14.6 гігапарсеків за розміром...
І Вам нічого про це написати. Може варто зачекати ще декілька мільярдiв років.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #6 : Січня 08, 2022, 06:46:24 06:46 »

та ті астрономи самі охуєвають.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #7 : Січня 08, 2022, 07:05:26 07:05 »

Я б не зациклювався на цій цифрі 14.2 мільярди років існування

Завтра щось нове побачуть в космосі, перерахують, і скажуть "Ой бля, ми помилились, насправді 35 млрд"

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #8 : Січня 08, 2022, 12:57:56 12:57 »
Гілка передбачувано скотилася до вульгарного матеріалізму  :gigi:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #9 : Січня 08, 2022, 01:39:28 13:39 »
Гілка передбачувано скотилася до вульгарного матеріалізму  :gigi:

Ну от тут знову буде рашка. Я слухаю лекції Сурдіна, і уявляєте - він викладач МГУ, і що робити?

Він дуже нормально пояснює, чому є великі питання, як темна енергія та темна матерія, тут я не досить розумію різницю, але щось там таке є, бо як кажуть, дуже швидко Всесвіт розширюється, і пояснити це лише відомими законами гравітації неможливо, ще якась сила у Всксвіті є яка спонукає так швидко розширюватися.. Сурдін каже що розгадку знайдуть, ну хочеться вірити. Да, зеленському пізда все одне, незалежно від астрономій.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #10 : Січня 08, 2022, 02:06:28 14:06 »
Ну от тут знову буде рашка. Я слухаю лекції Сурдіна, і уявляєте - він викладач МГУ, і що робити?
Не знаю, ви ж чомусь не відповідаєте на поставлене у гілці рози запитання :) а відповідь на питання "що робити" можна надати тільки після розуміння вашого ходу думок.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #11 : Січня 08, 2022, 02:33:00 14:33 »
Не знаю, ви ж чомусь не відповідаєте на поставлене у гілці рози запитання :) а відповідь на питання "що робити" можна надати тільки після розуміння вашого ходу думок.

Яке там було запитання, можете повторити?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #12 : Січня 08, 2022, 11:18:41 23:18 »
Звісно можу, в мене ж ця гілка відкривається :)
Нє, пані та панове, це вже якийсь єбланізм.

Відкидати з рашки ВСЕ, без виключення, лише тому що воно з рашки? Це ідіотизм.
Чому? Поясніть свою думку, будь-ласка.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #13 : Січня 16, 2022, 05:26:52 17:26 »
Й тут якось такось :)

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #14 : Січня 16, 2022, 05:59:05 17:59 »
Цитата: Комашки
Чому?

А для чого? Я вже мабуть казав, рашка - це не лише імперські ідіоти, а відкидаючи тих хто там проти імпреії, то і є ідіотизм.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #15 : Січня 16, 2022, 11:20:31 23:20 »
А для чого? Я вже мабуть казав, рашка - це не лише імперські ідіоти, а відкидаючи тих хто там проти імпреії, то і є ідіотизм.

Цікаво чому українці не допомагають їхнім борцям проти режиму.....

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Січня 16, 2022, 11:45:37 23:45 »

Борці якісь хиленькі. І замість режиму все якось більше норовлять поборотись з 'хахламі'   :moskali:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #17 : Січня 16, 2022, 11:47:27 23:47 »
Борці якісь хиленькі. І замість режиму все якось більше норовлять поборотись з 'хахламі'   :moskali:

Ну чо... нємцов був..... новодворська....

Зараз .... ну навальний хоча б

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #18 : Січня 17, 2022, 12:55:46 00:55 »
Що "для чого"? Просто цікаво, чому вам так важко пояснити, в чому конкретно полягає "ідіотизм". Якщо ви не помітили, ви досі це використовуєте в якості аксіоми :)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #19 : Січня 17, 2022, 01:03:38 01:03 »
З тієї ж, з якої не вкладаються в розробку термояду та колонізацію Марсу в найближчих декадах. Невідповідність приорітетам, нездатність отримати з результату користь навіть за умови успіху.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #20 : Січня 17, 2022, 01:27:38 01:27 »
Ну чо... нємцов був..... новодворська....

Зараз .... ну навальний хоча б

Навальний якось заявив, що Крим - не бутерброд, щоби його повертати. Так що немає сенсу їм допомагати - всі однакові, що прихильники режиму, що його противники. Крим вкрали, й думають, що їм проканає.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #21 : Січня 17, 2022, 01:39:40 01:39 »
Чому немає сенсу? Опозиція послаблює владу........ Україні вигідне таке послаблення....

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #22 : Січня 17, 2022, 07:15:35 07:15 »
Навальний якось заявив, що Крим - не бутерброд, щоби його повертати.
Так що немає сенсу їм допомагати - всі однакові, що прихильники режиму, що його противники.
Крим вкрали, й думають, що їм проканає.
Росiя - це Iмперiя, де нiколи не було анi Демократii, анi справжнiх революцiонерiв...
Навальний... це проект Кремля, де чувака... то саджають за грати, то випускають, але слiдкують, аби мовив те, що Хуйлу  треба...
Тому Льоша мовить те, як Кремль каже - нiчого нового... - по сутi Навальний... - такий собi... козел-провокатор, який влаштовуе мiтинги, на яких Раш. Полiцiя пакуе нових людей...
Демократiя за Хуйлом - це ГУЛАГи - вiд Мородови до Соловкiв...
Не дарма вони лiквiдували Товариство Меморiал...
 :moskali:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #23 : Січня 17, 2022, 10:49:51 10:49 »
Чому немає сенсу? Опозиція послаблює владу........ Україні вигідне таке послаблення....
От саме тому, що є завелика кількість наріду з отаким от глибинним розумінням послаблень, вигідностей й всього такого іншого  :gigi:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #24 : Січня 17, 2022, 08:21:56 20:21 »
Що "для чого"? Просто цікаво, чому вам так важко пояснити, в чому конкретно полягає "ідіотизм". Якщо ви не помітили, ви досі це використовуєте в якості аксіоми :)

Питання - для чого відкидати все російське? Я вже пояснював, якщо ми відкидаємо геть все що йде з рашки, то ми автоматично відкидаємо і ту силу всередині рашки, яка хоче її зруйнувати. По суті, це тягнибоківщина - проплачена російська антиукраїнська пропаганда, яка полягає в нагнітанні ненавісті до конструктивних сил в рашці.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #25 : Січня 17, 2022, 08:23:04 20:23 »
Наприклад. Тут, та й не тут, усі вили і скаженіли з Радіо Вєсті і його ведучуого Ганапольского. Зараз Ганапольский - ну включайте Прямий.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #26 : Січня 17, 2022, 10:15:03 22:15 »
Питання - для чого відкидати все російське? Я вже пояснював, якщо ми відкидаємо геть все що йде з рашки, то ми автоматично відкидаємо і ту силу всередині рашки, яка хоче її зруйнувати. По суті, це тягнибоківщина - проплачена російська антиукраїнська пропаганда, яка полягає в нагнітанні ненавісті до конструктивних сил в рашці.
Ні, питання - для чого НЕ відкидати. Оскільки ви чомусь невзмозі навести бодай якісь міркування окрім "це ідиотизм\тягнибоківщина\you_name_it", я вам допоможу: жодної розумної причини пхатися в російське просто не існує.
Буквально.
Існують плюс-мінус... не те щоб поважні, але принаймі зрозумілі причини. Ну от людина літня або відверто старенька, психіка сформувалася в умовах безальтернативної кацапщини з усіх боків, не вистачило вже сил та гнучкості на щось пристойне перейти. Це буває.
Все інше - це в найкращому випадку намагання прикрити свою слабкість та лінь якимось лівими відмазками.
Цікавить науково-популярна беліберда? 100500 некацапських першоджерел, причому це авангард наукпопу, а не сьома вода на киселях зі смаком масква-рєкі.
Цікавить живопис, музика, література, кіномистецтво? Так це навіть не смішно порівнювати; якщо наука та науково-популярний напрямок за совку тримали якийсь рівень, то по цих напрямках но комментс.
Цікавить езотерика? Дик знов-таки.
Інтєлєхтуальний гумор з картинками та котиками? Купа.
Не існує ні-чо-го, абсолютно нічого унікального та створеного в рашці, щоб за цим туди пхатися. Нема на чому навіть лукавити. На кожну кацапську книгу, картину або пісню, про які людина може сказати "ну нічо так", існує сотня кращих книг, картин та пісень країн тільки західного світу, котрі людина ще не читала, не бачила та не слухала.
Конструктивні сили в рашці? Це речення з української точки зору є очевидним оксюмороном з боку людей, котрі чомусь дозволяють собі плекати якісь фантазії про шлях взаємоіснування двох взаємовиключаючих культурно-етнічних сутностей.
Аналіз якихось там деструктивних сил в рашці та підтримка тих сил шляхом... споживання їхнього культурного продукту?  :Sho_za: Я розумію що соромно їсти кацапське, та хочеться поважних причин - але має ж бути соромно вигадувати таку нісенітницю на такому серйозі. Коли ЦРУ та МІ6 розвалювали ворожі держави, підтримуючи деструктивні сили - працювали аналітики, місцева агентура, й економіка потужних невоюючих країн з нульовими проблемами з власною державністю. А не містер Джон дрочив сутри корану в надіях таким чином завалити іранського шаха.
Коли українець ізволіт покушать смачненького кацапського продукту, він не робить нічого окрім однієї речі. Знаєте, якої? Створення общіх тєм для разгавора на граніце с блінами на лапатє. Отам згодяться й лекції мгу, й оцьо усьо.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #27 : Січня 17, 2022, 10:23:02 22:23 »
Наприклад. Тут, та й не тут, усі вили і скаженіли з Радіо Вєсті і його ведучуого Ганапольского. Зараз Ганапольский - ну включайте Прямий.
Чесно кажучи, не особливо розумію що ви тут маєте на увазі. Особисто я якогось ганапольського не буду споживати ані на прямому, ані на кривому, аніяк. Відверто не розумію сенсу. Можливо, Прямий - це якийсь у вас там зараз локальний авторітет та mustsee для кожного патріота. Можливо ні. Для мене особисто, наприклад, є очевидним той факт, що Україна дуууууууууууууууже погано (практично ніяк) контролює свою власну інфосферу. Й з відчуттям власної гідності в переважної більшості населення великі проблеми. Це не декларація білого пальта, а просто прикрий факт.
Тому, мабуть, треба порадіти що хоча б не кісельов.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #28 : Січня 17, 2022, 10:59:38 22:59 »
Нє, ну Мотя сьогодні врізав моцно. Знає, чим одноплемінникам допекти  :smilie5:

Якраз випадково дивився ящик   :smilie7:

Offline vs

• Hero Member
« Reply #29 : Січня 17, 2022, 11:21:07 23:21 »
Ні, питання - для чого НЕ відкидати.