Автор Тема: Зеленський готовий до прямих переговорів з Путіним.  (Прочитано 2803 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Ну навряд чи хтось тут ставиться до зелі схвально, тому на перший погляд такі гілки можуть сприйматися як критика зеленського, хоча на рівні підсвідомості мабуть ти правий. Але завжди можна тему розкрити, я спробував це зробити, поставивши просте питання, але Злата злилася, тим самим підтверджуючи що всі новини про зеленського то лайно.

понимаешь
большая часть потребителей конента нашего форума пробегают глазами темы
найдет какую интересную для себя

но потоянное вдалбливание зеленкого рядом с байденом
зеленского который в спорзале  создает этакую картину что у нас през мировой лидер а не слуайное ничтожество

это как топонимы улиц типа улица урицкого и памятнику ленину

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Почему я никого не учу, что кому делать, что публиковать, что не публиковать, где дописывать и как дописывать ?
Что это за манеры такие : самим ничего интересного не дописывать, а критиковать других ?
Я от вас такого совкового тупизма не ожидала.

Тому що яйця курей не вчать  :smilie7:

Ну от який сенс в однотипних гілках, де часто йде тільки 5-10 дописів автора підряд ?  Слово 'інтєрєсноє' тут якось не в'яжеться.

Невже так важко знайти подібну тему (свою чи не свою), пролиставши 1-2 сторінки назад ? І вже там написати, яким там ароматом таваріщь Зєля пукнув сьогодні  :smilie11:

Є ж навіть прикріплена тема для новин, що не потребують обговорення  :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
Тому що яйця курей не вчать  :smilie7:

Ну от який сенс в однотипних гілках, де часто йде тільки 5-10 дописів автора підряд ?  Слово 'інтєрєсноє' тут якось не в'яжеться.

Невже так важко знайти подібну тему (свою чи не свою), пролиставши 1-2 сторінки назад ? І вже там написати, яким там ароматом таваріщь Зєля пукнув сьогодні  :smilie11:

Є ж навіть прикріплена тема для новин, що не потребують обговорення  :smilie7:

:smiley24: