Поважні лідери країн просто намагаються уникати спілкування з Зелею. Мені здається, що вони прекрасно знають, що Зеля - то є зрадник і діє за планами Ху*ла. Вірніше, він лише вітрина, а діють інші. Тому за 2 роки повний розлад у енергетиці, у аграрному секторі, у замовленнях. За 2 роки - повна енергетична залежність від Росії/Білорусі. Це не те, що йому не вистачає досвіду або саботаж. Ні! Це все цілеспрямована робота за вказівками кремлядів, які вони отримали в Омані. Шмаркля насправді чекає російського вторгнення, чекає стати другою Білорусією і панувати як Лукашенко під парасолькою Кремля. Тому він нічого не робить, ніякого спротиву. Здається йому все байдуже, але то є лише гра. І в ніяке НАТО він не хоче. То в нього роль така, мов би хочу до НАТО. Але він знає, що цього не буде, бо Ху*ло йому пообіцяв не допустити цього. Арешт Порошенка під будь-яким привідом, це теж завдання Ху*ла.
Але... Є ще народ. От тут можуть бути сюрпризи! Я вчора послухала на Прямому якийсь батл між Василенко (батько Соні Кошкіной, як я зрозуміла) і ще з якимось дядечком (не пам*ятаю хто). Так от мені дуже сподобалась відповідь Василенка на питання: "А що буде робити президент Зеленський, якщо Ху*ло нападе?" А він відповів: "Зеленський вже не буде президентом. Я не знаю прізвища майбутнього президента, але знаю його чин. Президентом буде генерал".