Автор Тема: Економічний паспорт українця від Зеленського  (Прочитано 968 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума
Запитання:

Чому мова іде виключно про дітей, які народились після 1 січня 2019?
по факту маємо дискримінацію дітей, за віковим критерієм.
Що буде з дітьми, які народились в ордло та криму? це наші діти? Ми їм гроші будемо виплачувати? Якщо ні - чому?
якщо так - тоді це значно більше суми ніж анонсовані 190 млрд гривен

Ренту, теоретично, мають заплатити олігархи. Але що заважає олігархам перекласти ці збитки нас кінцевого споживача.
Тобто на нас із вами?

Хто контролюватиме тих, хто контролюватиме кошти, які 18 років лежатимуть в банках.
Де гарантія, що їх не перенаправлять на чергове Велике Будівництво?

Ну і найголовніше. Виплати анонсовані аж через 18 років. До цього часу ці гроші ніхто не побачить.
За 18 років нікого з нинішньої влади при владі не лишиться.
Тож хто контролюватиме дотримання обіцянки?

Чи Зеленський діє по принципу - обіцянки цяцянки, а виборцям радість?
( віктор таран)

Offline злата

• Ветеран форума
І від мене запитаннячко.

У Конституції України передбачено Статтею 13, - «Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу…».

Чому зеленський своїм законом хоче значно звужити коло людей, які мають право на дохід за користування так званими олігархами надр ?
Обмежуючись тільки дітьми, які народилися нещодавно.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Чи Зеленський діє по принципу - обіцянки цяцянки, а виборцям радість?
( віктор таран)

Саме так, і більше ніяк.
Нічого цього не буде, а як що щось і буде, то виключно крадіжка грошей.

А через 18 років це навіть не пригадають.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline злата

• Ветеран форума
Якби зєлька був справжнім популістом - він би для усіх українців запровадив би безумовний базовий дохід ( прибуток ):
Кожному українцю виплачувати сталу суму грошей кожного місяця, готівкою, без урахування того факту, працює українець, чи не працює.
А воно видумляє щось шизофреничне,  дурне.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
У таке повірять дурні, які не вміють рахувати.
А у "гроші кожному" не повірять навіть дурні.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Online RG

• Ветеран форума
Спокійно, це дітям Опариша дєнєжку збирають   :smilie7:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Спокійно, це дітям Опариша дєнєжку збирають
О. Бендер... просто дитина - на фонi такого Гiганта мислi...
 :smilie7:

Offline злата

• Ветеран форума
Владимир Завгородний:
Притча про осла

Однажды ходжа Насреддин, чтобы позабавить падишаха, научил осла читать и вслух комментировать прочитанное — это отдельная история, я потом как-нибудь её расскажу, но потом этот осёл сбежал из Бухары и, кажется, стал в Киеве главой партии "Слуга Народа" или спикером, я не помню уже точно.

Не суть важно.

А важно то, что однажды падишах позвал ходжу Насреддина к себе и показал ему другого осла. Говорит: "Может, ты в нём какой талант тоже разглядишь".

Не моргнув глазом, ходжа рассыпался в похвалах способностям осла, и сказал, что такого талантливого ишака он берётся научить говорить и писать, на что ему нужно двадцать лет времени и три мешка золота на прокорм осла.

Сражённый такой наглостью падишах выдал ходже осла и мешки с золотом, и тот поспешил со всем этим добром домой.
Дома же жена, узнав о том, что наобещал ходжа, залилась слезами: мол, что ты натворил, как можно научить осла говорить, представь, что сделает с тобой падишах, когда ты не сможешь выполнить обещанное...

— Спокойно, жена — ответил Насреддин. — Двадцать лет — это долгий срок. За двадцать лет или осёл подохнет, или падишах, или может даже я.

*
И это всё, что я хочу сказать о гениальном плане Гетманцева и Зеленского забирать у вас деньги сейчас, но обязательно отдать их вашим детям на счета, по десять тыщ долларей каждому — но через двадцать лет.

Двадцать лет это, конечно, долгий срок.
 :smilie5:

Offline majesty

• Ветеран форума
злата  не устала зеленского постить? :fp2

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Злата.

Осел - це точно не лідер партії Слуга Народу.
Осли - це всі ті, хто в 2019 році раптом захотіли "нові молоді політичні обличчя".Таких виявилось 73 проценти.
І також осли всі ті, хто в 2010-му році голосував "Проти всіх". Тих виявилось 5 з половиною процентів.
Але цієї кількості виявилось достатньо, щоб було запущено все те, що розпочалося з весни  2014-го року.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Та це чергова фантазія Бубочки. Із серії 1 млрд. дерев ніби для екології, чи купа стадіонів та катків ніби для здоров"я. Тепер за майбутнє дітей турбуються. По принципу - "обіцянка - цяцянка...".  Нічого не буде реалізоване з елементарної причини - відсутність грошей на такі прожекти.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Та це чергова фантазія Бубочки.
Із серії 1 млрд. дерев ніби для екології, чи купа стадіонів та катків ніби для здоров"я.
Тепер за майбутнє дітей турбуються.
По принципу - "обіцянка - цяцянка...". 
Нічого не буде реалізоване з елементарної причини - відсутність грошей на такі прожекти.
Головне - прокукарiкати...
 :smilie7: