Автор Тема: Ех потратився...  (Прочитано 18099 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Re: Ех потратився...
« Reply #150 : Грудня 06, 2021, 06:44:01 18:44 »
То схоже на євреїв, коли їх спочатку змусили нашити жовті зірки, потім переїхати в гето, а потім в концтабори - ніхто не вірив до кінця, що так все буде, брали валізи та йшли тисячами на смерть. Так було і в українців - думали, ну якось відпетляємо. І лише УПА коли вже всі знали що роблять більшовики, взялися до зброї. І врешті, також програли. З кацапами так воювати не вдається. Просто нема такого людського ресурсу, та ресурсу такої жорстокості. Та й економічного також.
До УПА УНР і ЗУНР воювали декілька років і досить вдало воювали і якби не всілякі федералісти - соціалісти, наявним би ресурсом кацапів запросто на їхні скрєпні болота б загнали б.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #151 : Грудня 06, 2021, 06:45:42 18:45 »
600 то мало. апарат я вже тут постив колись АР15 16 дюймів ствол. у мене було 500 виходить трохи більше тищі до купи. підемо постріляємо у тир там 150 патронів за раз легко йде. в нас можна магазини по 30 набоїв мати ))

Ну то типа просто спорт, у тирі постріляти? Так то нормально. Яким чином тебе це захистить, незрозуміло.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #152 : Грудня 06, 2021, 06:45:48 18:45 »
Замість того щоб їсти своїх дітей, їх дітей закидують камінням якісь інші люди з талібану.

Взагалі, тема якось зникає, Алі про Америку, Юрась - ти про Україну? Тут треба дозволити зброю?
Закидують камінням зазвичай не дітей, поцікавтеся їхніми звичаями.
 В Україні зброя і так дозволена.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #153 : Грудня 06, 2021, 06:46:26 18:46 »
Ти до тупих рагулів також і українців приписуєш, хоча вище я навів скільки на руках у нас зброї. В приватних домоволодіннях майже в кожній хаті.
да не приписую я Українців. Я вважаю що треба дозволити зброю але ж вереску буде... то зразу суди запрацюють... важко то буде і трупів полягне немало зпочатку.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #154 : Грудня 06, 2021, 06:46:41 18:46 »
До УПА УНР і ЗУНР воювали декілька років і досить вдало воювали і якби не всілякі федералісти - соціалісти, наявним би ресурсом кацапів запросто на їхні скрєпні болота б загнали б.

То держави воювали, хоч так хоч сяк, але то були держави.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #155 : Грудня 06, 2021, 06:48:48 18:48 »
Ну то типа просто спорт, у тирі постріляти? Так то нормально. Яким чином тебе це захистить, незрозуміло.
звісно спорт. але глок лежить майже під подушкою. і 9мм в мене більше за 5.56 набагато.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #156 : Грудня 06, 2021, 06:50:21 18:50 »
То держави воювали, хоч так хоч сяк, але то були держави.
І що що держави? А таліби чи УПА держави?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #157 : Грудня 06, 2021, 06:51:32 18:51 »
Досилаєш патрон до патронника, цілишся і стріляєш.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #158 : Грудня 06, 2021, 06:55:03 18:55 »
Досилаєш патрон до патронника, цілишся і стріляєш.

Це треба постійно ходити зі зброєю? Всім, кожному? Та то вже буде не країна, а якась мексиканська дійсність, нам воно треба? З ким ви так зібралися воювати, наркомафій в нас нема, а там де вона є все одно є масові вбивства.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #159 : Грудня 06, 2021, 07:04:03 19:04 »
Для того щоб суспільство дійшло до необхідності легалізації зброї, воно спочатку має дійти до можливості, або необхідності це зробити. В нас нема ні можливості, ні необхідності. Всі ці розмови на кшталт того що а от чому ми віддали ядерну зброю. Бо не було ні можливості, ні необхідності її не віддавати.

Offline esk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #160 : Грудня 06, 2021, 07:17:27 19:17 »
да не приписую я Українців. Я вважаю що треба дозволити зброю але ж вереску буде... то зразу суди запрацюють... важко то буде і трупів полягне немало зпочатку.
У нас і так дозволено теж що і в Штатах, крім короткостволу (який також дозволений для "рівніших")
В мене є, в батька є, в брата два, в дядька три (один з них 7,62), в інших родичів теж.
Russia delenda est.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #161 : Грудня 06, 2021, 07:22:41 19:22 »
Це треба постійно ходити зі зброєю? Всім, кожному? Та то вже буде не країна, а якась мексиканська дійсність, нам воно треба? З ким ви так зібралися воювати, наркомафій в нас нема, а там де вона є все одно є масові вбивства.
Якщо ви маєте на увазі AR Алі, то вона для оборони будинку, з собою в а/м можна возити але тут незручна.
 Я за право вільного громадянина мати зброю і мати можливість захиститися. Якби ви трохи більше з дійсністю/вулицею стикалися, то знали б , що і у нас виникають ситуації, коли зброя вкрай необхідна.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #162 : Грудня 06, 2021, 07:35:30 19:35 »
У нас і так дозволено теж що і в Штатах, крім короткостволу (який також дозволений для "рівніших")
В мене є, в батька є, в брата два, в дядька три (один з них 7,62), в інших родичів теж.
так я знаю про короткоствол. мені ще розповідають закону нема всі роблять шо хочуть - і то не стосується зброї. дикий захід.

а можна купити калаш офіційно й набої?

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #163 : Грудня 06, 2021, 07:38:48 19:38 »
Якщо ви маєте на увазі AR Алі, то вона для оборони будинку, з собою в а/м можна возити але тут незручна.
 Я за право вільного громадянина мати зброю і мати можливість захиститися. Якби ви трохи більше з дійсністю/вулицею стикалися, то знали б , що і у нас виникають ситуації, коли зброя вкрай необхідна.
дякую, моє АР - то просто в тирі постріляти. я не думаю що можлива ситуація його використання для оборони. він схований і розібраний зберігається, поки до ньго долізеш... таке...

оборони тримаю Глок. теж люблю в тирі з ньго пострілять. він спортивний - довгий ствол. ще собі зробив право на Скрите Ношеніє. на всякий випадок. взагалі пару раз у бардачку машини возив пістоля.

треба ще пістоля купити собі одного з коротким стволом.

Offline esk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #164 : Грудня 06, 2021, 07:42:08 19:42 »
так я знаю про короткоствол. мені ще розповідають закону нема всі роблять шо хочуть - і то не стосується зброї. дикий захід.

а можна купити калаш офіційно й набої?

Так, без автоматичного режиму. Москальске - Сайга, у нас - Форт
Russia delenda est.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #165 : Грудня 06, 2021, 07:43:19 19:43 »
Так, без автоматичного режиму. Москальске - Сайга, у нас - Форт
круто! треба наступного разу як буду в Києві зайти до зброярського магазину подивитися.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #166 : Грудня 06, 2021, 09:06:12 21:06 »
дякую, моє АР - то просто в тирі постріляти. я не думаю що можлива ситуація його використання для оборони. він схований і розібраний зберігається, поки до ньго долізеш... таке...

оборони тримаю Глок. теж люблю в тирі з ньго пострілять. він спортивний - довгий ствол. ще собі зробив право на Скрите Ношеніє. на всякий випадок. взагалі пару раз у бардачку машини возив пістоля.

треба ще пістоля купити собі одного з коротким стволом.

Білл Гейтс, найбагатша людина світу.

Озброєний до зубів Алі.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #167 : Грудня 06, 2021, 09:11:10 21:11 »
Відмінність міліонера від міліардера.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #168 : Грудня 06, 2021, 09:25:09 21:25 »
Білл Гейтс, найбагатша людина світу.

Озброєний до зубів Алі.

то тупа постановка з боку гейтса. досить відоме фото. по моєму він собі рейтинг нарощував перед розлученням.
і ти показав увесь свій розумовий рівень тут...

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #169 : Грудня 06, 2021, 09:26:38 21:26 »
то тупа постановка з боку гейтса. досить відоме фото. по моєму він собі рейтинг нарощував перед розлученням.

нахуя людині з 200 млрд така постановка? він 90 відсотків віддав на біологію, на своє вічне життя. а ти скільки віддаш?

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #170 : Грудня 06, 2021, 09:40:22 21:40 »
нахуя людині з 200 млрд така постановка? він 90 відсотків віддав на біологію, на своє вічне життя. а ти скільки віддаш?
нахуя йому постановка? покращити карму, піар зробити. може не хоче щоб проклинали.

а по суті ти дуже наївний чувак якщо вважаєш що бізнесмени калібру гейтса то є такі собі овечки.

воно поки дерлося догори стільки потопило направо й наліво...

а на той аргумент що він роздав - ну може йому тупо більше не треба. і нащадків пожалів.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #171 : Грудня 06, 2021, 09:41:56 21:41 »
нахуя йому постановка? покращити карму, піар зробити. може не хоче щоб проклинали.

а по суті ти дуже наївний чувак якщо вважаєш що бізнесмени калібру гейтса то є такі собі овечки.

воно поки дерлося догори стільки потопило направо й наліво...

Так це я знаю. Але яке сказав Ніцше, ...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #172 : Грудня 06, 2021, 09:56:08 21:56 »
+

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #173 : Грудня 06, 2021, 09:58:56 21:58 »
Та ти ж сам написав, що

Тобто, перевів тему на якісь там лнр-днр.

Це якось взагалі не аргумент, якби оті ватні виродки були б озброєні, то що? ...
То що? То ото що зараз.
Ватних виродків озброїли, українським патріотам залишилося з ними полемізувати добрим словом та шкуркой від апєльсінкі.
Сталося САМЕ те, про що ви кажете. Без якби. І якщо кацапи будуть намагатися окупувати ваше місто за тим сценарієм - буде те саме. Засилання чистопородних кацапів зі зброєю, "нейтралітет" мусорів, якщо все поїхало - то зброю місцевим виродкам.
От і весь перевод теми на якісь там (с) днр

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #174 : Грудня 06, 2021, 10:01:22 22:01 »
ну то було намагання відповісти нащо цивільному населенню зброя. мені здається Українцям то є необхідним як нікому іншому. Бо в Українців може яка раз і є потреба в
A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #175 : Грудня 06, 2021, 10:04:11 22:04 »
Ну так мабуть тому в Мексиці знаходять поховання то 20, то 50 людей, прямо у містах братські могили.
В Мексиці діє наркокартель, що ледь не потужніший за саму державу. Там не тільки поховання на 50 людей, а й показова вивішування на мостах з розпанаханою горлянкою за публічні висловлювання проти картелю.
Мабуть тому й знаходять.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #176 : Грудня 06, 2021, 10:08:12 22:08 »
мені здається що Українці самі по собі досить близькі до самоорганізації. Це є досить непоганою рисою.

Пам'ятаю в 2014 коли випиздили кунєвіча і владу взагалі - на лівому березі в києві самоорганізувалися патрулі - що слідкували за порядком. це риса задалася дуже дуже позитивною

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #177 : Грудня 06, 2021, 10:08:46 22:08 »
ну то було намагання відповісти нащо цивільному населенню зброя. мені здається Українцям то є необхідним як нікому іншому. Бо в Українців може яка раз і є потреба в
A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.
Якщо казати про потреби, то в Українців є одна й нагальна: в ситуаціях коли "влада" спєрдоліла до ростова, владні інституції тупо колапсували, ніхто нічого не знає що і як робити, а хто знає - той ще не здобув достатньо влади щоб почати рятувати країну - щоб в отаких ситуаціях, коли за головній площі звозиться кацапйо, й патріоті йдуть туди ж щоб протистояти першій активній фазі окупації, в них було що з собою взяти окрім прапору та шапки.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #178 : Грудня 06, 2021, 10:15:18 22:15 »
Якщо казати про потреби, то в Українців є одна й нагальна: в ситуаціях коли "влада" спєрдоліла до ростова, владні інституції тупо колапсували, ніхто нічого не знає що і як робити, а хто знає - той ще не здобув достатньо влади щоб почати рятувати країну - щоб в отаких ситуаціях, коли за головній площі звозиться кацапйо, й патріоті йдуть туди ж щоб протистояти першій активній фазі окупації, в них було що з собою взяти окрім прапору та шапки.

ну це одна з цілей. інша якщо кацапи будут знати коли заходитимуть у село де у кожного є зброя... то їх потихеньку вибьють

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #179 : Грудня 06, 2021, 10:19:27 22:19 »
Али тема не про прво на оружие
а про сенатора респа который навешал на рожд елки и диточок стволы

чего у него диточки такие не спортивные? бабла на спорт не хватает? все на игрушки ушло? :fp2