0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Меня всегда учили что если идешь по обочине то надо идти навстречу движению. Думаю то же самое правильно и для велосипедистов
Так! Правильно, але в ПДР написано що ми рівноправний транспортний засіб, і нам відведено 1 метр від обочини.Дурні вірять, але вони забувають, ПДР написали, коли машину мав лише секретар обкому партії.Зараз машини мають навіть дурні, гопники і двірники.
чому цього сивочолого підораса рве на ганчірки? тому що він, порушуючи всі можливі ПДР їзде йобаним байком всупереч правилам?
На трасі їжджу по зустрічній, у місті по тротуару.Як що з якихось причин змушений їхати по місту дорогою, їду по зустрічній.
Это написано что бы в случае аварии наказывать виновников и не более. Посмотрю я как этот "равноправный засиб" будет переть посредине полосы как имеет право.Кроме того там же написано что не имеет права левого поворота. Уже как бы не равноправный
Приїздіть до будь-якої скандинавської країни, подивитися як пре, бо має право. Нуль проблем чомусь (ну, в Данії вона на мій смак надто борзі, десь як в Україні водії автівок).P.S.Не такий страшний велосипедист, як велолижник на однополосній дорозі.