Знаєте, тут щось інше. Я не можу цього збагнути, не можу пояснити. Це ж не 25 чи 30 відсотків. Це ж 73%!!! Уявляєте собі? Це що ж, усі три чверті населення неосвідчені та затуркані??? Я знаю доволі розкутих проєвропейських демократичних з двома вишами людей, які бігли голосувати за Зельця. Правда, зараз вони плюються та самі себе насварюють за таке голосування. Але ж потяг вже далеко... Знаю і іншу людину. Яка ледве школу закінчила. Важкою фізичною працею заробляє собі на життя. Ніколи за кордон не виїзджала. Але при голосуванні казала: "А нічого шуту робити у царському кріслі".
От як тут розібратися?
Вважаю, що була здійснена просто спецоперація по засиранію мізків нашими журнашлюхами при активної підтримці російських спецслужб. Але ж знову в мене питання: а де ж ваші мізки, де ваш розум, люди? Ви здатні самостійно аналізувати? Ви маєте якись принципи?
абсолютно те же наблюдения
поэтому я и говорю про элиту
элита это не значит по два гарварда
это нечто другое
среди них может быть например воинская - они могут быть салдофонами но самураями преданными стране
это может быть национальная буржуазия ( а это не всегда гарвард ) - но именно национальная (есть транснационадьная)
само собой политики, ученые, художники, артисты, спортсмены, калибра Кличко и тд
да даже наш форум я считаю элита целиком (кроме колбасных бтв)
на самом деле у нас уйма людей которые могут формировать национальную элиту
но они как то разобщены и уединились по хуторам
и очень важно
эту элиту дожен кормить и содержать тот самый глубинный нарид
через разные механизмы ( экономические и политические)
кто не кормит свою элиту будет кормить чужую