Автор Тема: Тимошенко вирішила відкрити Америку українцям  (Прочитано 636 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
В питанні газопостачання. Чи ця мадама дійсно займалась бізнесом, чи думає, що вона сама розумна? Вона не розуміє самого елементарного - якщо товар проданий іншій особі, то він вже належить новій особі.
Всі прекрасно розуміли, що газ видобутку Росії, та проданий в Європу, вже Росії не належить, а належить європейській стороні. І тільки Тимошенко, типа "газова принцеса", раптом вигулькує зі своїми  ніби-то істинами. Розкриваючи при цьому свою сучність.

https://censor.net/ua/video_news/3295392/yevropeyiskyyi_gaz_tse_nayibilshyyi_obman_ukrayina_zavjdy_korystuvalasya_rosiyiskym_tymoshenko_video

Європейський газ - це найбільший обман, Україна завжди користувалася російським, - Тимошенко. ВIДЕО

Для України не існує ніякого європейського газу, вона завжди користувалася російським.

Як передає Цензор.НЕТ, про це розповіла в прямому ефірі на телеканалі "НАШ" лідер фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Для України не існує ніякого європейського газу. Коли в 2014 році нам оголосили, що Україна буде споживати європейський газ, нехай вони мені покажуть, де він у Європі видобувається і де ми можемо його взяти. Я хочу зараз проінформувати країну, це був великий обман, ніякого європейського газу не було, вони зробили фіктивну трубу, але газ ішов російський. Просто вся пропаганда, яка робилася в цей час, мала говорити, що це європейський газ і цей газ постачали через європейського посередника, який сьогодні нам відомий, тому що розслідування зі зміною президента не відбулося. Президент змінився, а вся політика, яка робилася ззовні щодо України й всередині залишилася такою, як вона була", - розповіла Тимошенко.

Також вона зазначила, що газу зараз в Україні немає й необхідно його купувати за вищою ціною.

"Хто відповідає за те, що тепер із бюджету треба взяти гроші, які краще було б витратити на охорону здоров'я і на пенсії, і віддати НАК "Нафтогазу" за те, що хтось протупив улітку. Це тупість", - сказала вона.

Джерело: https://censor.net/ua/v3295392

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А що, хіба щось не так?
Та нах.  ту Росію з її газом. :gigi:
..................
Зима в Києві буде така, що скоро кияни в своїх квартирах будуть  "вовків морозити" :smilie5:

Я сам киянин, в нас опалення ще не ввімкнули і не відомо коли.

Нічого, противсіхство-2010 вилізе боком ще й не так.
Навіть не так як в 2014-му.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
А що, хіба щось не так?
..................
Зима в Києві буде така, що скоро кияни в своїх квартирах будуть  "вовків морозити" :smilie5:

Нічого, потивсіхство-вилізе боком ще й не так.

Та не переживай. Кияни знають як грітися - беруть шини і йдуть на Майдан.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
23.10.2021 року... пiсля вечiрi... вже було тепло - зараз у мене + 21 гр.(було + 17, 5) - тепло йде вiд мене - на верхнi поверхи.
Обратка - той саме холод, що й був - коли  тепло проходить 9 пов. до низу... з того тепла... майже нiчого не лишаеться...
Чекаю платiжок за тепло в листопадi - останнiй раз, в жовтнi... пропонували сплатити 940 гр. авансу (мати померла, мешкаю один на 2 комн., всi розрахунки - на 1 людину, боргiв... немае)
Шевченк. район...
 :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
А що, хіба щось не так?
..................

Нічого, противсіхство-2010 вилізе боком ще й не так.

А як же газ укр видобутку по собівартості, як жулька завжди верещала ?

Опариші ж таке й хочуть зробити, що їй нє нравіцця ?  :love: