Дмитро "Калинчук" Вовнянко
Розповіли новину - я рогочу і не можу зупинитися. Я багато ідиотизму чекав від ЗЕкоманди, але таке!..
Петру Порошенко НЕ дали запрошення на завтрашній парад. Більше того, соратникам Порошенка довели інформацію, що ОПУ зробить все можливе, аби Порошенка на параді не було. Уявляєте?
Завтра на параді пройдуть війська, вдягнуті, взуті та забезпеченні технікою за Порошенка. Там їхатимуть МАЗ-Богдани розроблені, закуплені і поставлені у війська за Порошенка. Там демонструватимуть БПЛА, прийняті на озброєння за Порошенка. Тощо, тощо, тощо...
Завтра шостий президент буде показувати нам армію, створену п'ятим президентом.
Завтра буде парад Порошенка, але без самого Порошенка. Кажуть - в ОПУ всерйоз бояться, що військові внахалку почнуть вітати Порошенка. Після пісеньок про Пуйла, від яких Зеленського викручує гвинтом (пригадуєте: "Такі питання коштуюватимуть життя 100 людей"?) В ОПУ чекають ще й не такого.
Коротше - Зеленський панічно боїться Порошенка. Боїться так, що вже бігає від Порошенка. Сильна людина може ненавидіти противника, але вона від нього не бігає. Вона або його нишить, або виказує повагу, як сильному противнику.
Зеленський же поводиться як боягузливе трепло, яке оббрехало людину, а тепер уникає нагод з нею зустрітися - бо знає, можна і в рило здобути.
Чесно скажу, я багато чекав від цієї команди. Але такого боягузства я навіть не припускав. Вова сильно намагається виглядати криворізьким гопником, але щоразу поводиться як тремтячий професорський синок.
Хоча в одному з ЗЕкомандою я згоден. Їм треба нас боятися.