Автор Тема: Генерал Валерій Залужний - командувач ЗСУ  (Прочитано 891 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
@TarasChmut
Apr 8
Командувач ОК «Північ» Сухопутних військ генерал-майор Валерій Залужний прощається з загиблим офіцером 58-ї Бригади Володимиром Шпаком. Один з найкращих генералів нашої армії.

If you are going through hell, keep going.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Генерал Валерій Залужний - командувач ЗСУ
« Reply #1 : Липня 27, 2021, 08:04:03 20:04 »
Не переймайся - все це - тимчасово...
Поки Порох... на Банкову не повернеться...
 :smilie7:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #2 : Липня 27, 2021, 09:20:17 21:20 »
Не переймайся - все це - тимчасово...
Поки Порох... на Банкову не повернеться...

Я не знаю Залужного, але з того що я бачу на фото, я роблю висновок, що він небайдужий до людей під його командою, як не байдужий до рідних загиблих на війні.
If you are going through hell, keep going.

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #3 : Липня 27, 2021, 10:24:27 22:24 »
Я не знаю про цього генерала… в нього ще все попереду.
Щойно Зеленський його поставив його замість Хомчака.

А цей воїн вже ніколи не стане генералом.

Не зважаючи на те що він віддав Україні своє життя.
_+_

На Донеччині загинув військовослужбовець 58-ї бригади Володимир Шпак
07 квітня 2021, 16:50   

6 квітня в районі проведення операції Об’єднаних сил загинув військовослужбовець 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, старший лейтенант Володимир Шпак. Про це повідомили у Чернігівському ТЦК і СП та підтвердили у пресслужбі 58 ОПМБр.

– 6 квітня 2021 року внаслідок обстрілу позицій Об’єднаних сил збройними формуваннями РФ близько 10.55 від поранення загинув наш земляк, мешканець міста Чернігова старший лейтенант Шпак Володимир Віталійович, 1984 року народження, командир протитанкового взводу роти вогневої підтримки, – йдеться в повідомленні Чернігівського ТЦК і СП.

37-річний офіцер Володимир Шпак був командиром взводу. Контракт зі Збройними силами України підписав 2018 року.

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 27, 2021, 11:42:19 23:42 »
Вибачайте за цинізм, але судячи з фото, генерал або занадто неврівноважений (а це не зовсім хороша характеристика для головнокомандувача), або великий прихильник театралізованих вистав в стилі 95 кварталу (а це тим більше дно). Дуже хочу помилитись.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #5 : Липня 28, 2021, 08:06:47 08:06 »
"Ротации или замена руководителей не должны рассматриваться как нечто чрезвычайное. Если есть необходимость изменить руководящий взгляд на конкретном направлении, это нужно делать", – сказал Зеленский. :af
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #6 : Липня 28, 2021, 08:19:36 08:19 »
"Ротации или замена руководителей не должны рассматриваться как нечто чрезвычайное. Если есть необходимость изменить руководящий взгляд на конкретном направлении, это нужно делать", – сказал Зеленский. :af
Нам лише не висточало цитувати... Зеленського...

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #7 : Липня 30, 2021, 12:21:45 12:21 »
Вибачайте за цинізм, але судячи з фото, генерал або занадто неврівноважений (а це не зовсім хороша характеристика для головнокомандувача), або великий прихильник театралізованих вистав в стилі 95 кварталу (а це тим більше дно). Дуже хочу помилитись.
фраза доніка:
Цитувати
Когда меня достали постоянные потребности с элетрокабелем на одном участке фронта, там каждую ротацию он исчезал, то Залужный поставил на облик в ООС зарытый в землю кабель и теперь уже 4 или 5 ротация по акту принимает, подключается и потом так же передает. Это системный подход даже там, где не хватает державных средств.

мені достатньо цього, щоби відчути характер і розуміння нового командувача. це настільки нетипово.
поважаю.  :smiley24:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #8 : Липня 30, 2021, 01:43:25 13:43 »

Я то же сначала так подумал, но потом подумал второй раз и решил что даже если это "постановка" то в наших условиях она в плюс. Значит он понимает как работать с нашими людьми

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #9 : Серпня 05, 2021, 02:06:33 14:06 »
Цитувати
Заступником Міністра оборони України стала юрист Ганна Маляр

без коментарів. не маю що.