Какая все таки яркая дурочка! Вся в битвах - чатах И этот сумасшедший дом, никогда не прекратится
Відповім власними цитатами, які вже стали класикою
Дурочка-дурочкою, а намисто із акої маю! (С)
Ну і така дурочка, що створила код, який навіть найславетніші математики і криптологи фупу так і не зламали
А щодо битв-чатів, я також у чомусь займаюсь свого роду соціальним експериментом. Ось погодьтесь - цікаво спостерігати наступне.
На фупі і конкретно у темі про кому за 45 з"явився новий пенісоносець під ніком Vovchik. Типу із Мічіганщини, бла-бла. Зайшов типу з козирів, що змусило місцевих, за власними оцінками, альф встати на вуха - шо такоє?
Перманентно настовбурчений мєдведка, який грає роль матьорого "я старий зольдат і нє знаю слов любві" мужика (а насправді досить fragile, vulnerable and fluffy deep inside, у тому числі бо любить котів) превентивно наїхав на новоприбулого, обізвавши його ватником і кацапом
.
Зате квітки (С) ТімміАпостол тутешніх бабьонок зразу помокріли
. Є там дехто, хто любить "зацінити" (If you know what I mean) чоловіче м"ясце (на що я у свій час вказала довірливому Фімі). Ну вони зразу і встали у стойку - канчай тягнути муму, фотки даффай!
Ну Вовчик і запостив. A tall drink of water, ямочки на підборідді, вуса, масна посмішка. Мені не зайшов, бо на обличчі нагадав мого тата (лише у мого тата посмішка класна, а не масна), а високих чоловіків я не люблю принципово, бо у них низький тестостерон (а у таких високих і з крихітною динозаврячою головою, як СаусБлад-Асмодєйка, там не тільки давно листя впало, а і сіра речовина висохла).
Зате одна ця дама зірвалася
сзрання (дуже рано як для українського часу) і зразу злилася у екстазі з Вовчиком. Віртуально, звичайно
Не знаю, як для кого, але для мене це еквівалент споглядання якоїсь мильної опери. Прикольно і ржачно.
А для вас?