Я не дуже так слідкував за біографією Данилюка, але хто такий Милованов я надивився, в різних його інтерв'ю і в різних ток-шоу.
Милованов-вкрай гидотний тип, антиукраїнський і антилюдський.
Всі його тези - робіть рехворми і хоч повздихайте, але робіть реформи. Якщо підприємства закриваються - пиздуйте за кордон на заробітки. Соціальні виплати теж урізайте, бо головне реформи!
...А хто ж житиме в Україні після таких реформ? Хто? Сирійські біженці, для прийому яких, на уряд Яценюка колись навіть виділялись гроші? Чи хто?
Але головне - робіть реформи!
Оце - головні заклики будь-якого соросятника.
................
Колись давно, ще в 2013 році, я вважав, що найголовніше - це пошвидше усунути від влади донбасяцьку банду, в будь-який спосіб. Думав я, будь будь яка влада- буде краща.
В той час я ще не був таким антизахідником і таким антиамериканістом, яким є сьогодні. Принаймні - не був десь до 2016 року.
Зараз я вже точно переконаний, що колективний Захід, перш за все в особі США є таким само ворогом України , як і Росія.
Це я кажу, добре пам'ятаючи низку подій, принаймні, з 1991 року. Пам'ятаючи про восьмий рік війни, пам'ятаючи про 8-9% анексованої Росією нашої території.
США в нас не анековували території жодного квадратного метра.
Але ДержДеп США, поступово взявши нас під своє негласне управління, створив такі умови, що за останні 5-6 років життя в Україні стало просто таки нестерпне.
Чесне слово, донбасяцька банда, виконуючи настанови Кремля, тримала курс на русифікацію і асиміляцію.Це я не забув.
А сьогоднішня зелена влада, керована ДержДепом і МВФом тримає курс на деіндустріалізацію, знелюднення й очистку територію України від українців.
Це я просто суджу, по соціально-економічних процесах які відбуваються в Україні.
................
Найголовніше: оці блядські соросенята, такі як Милованов, або такі як Сергій Піхвоподібний чи Мустафа Залупоголовий вони й служать привідним ременем для виконання американських настанов і вказівок.
Вся ота блядська зелень, оті грантоїдні соросятники, вони сьогодні приносять Україні шкоди не менше, ніж кацапській кулі й снаряди, на лінії розмежування на Донбасі.