Автор Тема: ДТП  (Прочитано 2221 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
ДТП
« : Червня 16, 2021, 09:29:39 09:29 »
Гибель врача на велосипеде в Киеве: момент ДТП попал на видео
Среда, 16 июня 2021, 09:24

В Киеве на Окружной дороге пьяный прохожий толкнул врача на велосипеде на проезжую часть. Мужчина погиб под колесами грузовика.
Татьяна Лозовенко

Как видно на видео, велосипедист резким толчком был выкинут на дорогу. Видимо, он оказался между колесами грузовика и бардюром. Другой велосипедист принялся вызывать "скорую". Пьяный мужчина, который толкнул врача, просто пошел дальше по тротуару. За ним вскоре бросился другой прохожий, который и задержал убийцу.

Видео момента ДТП публикует dtp.kiev.ua
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Re: ДТП
« Reply #1 : Червня 16, 2021, 11:20:26 11:20 »
 Це умисне вбивство

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #2 : Червня 16, 2021, 08:01:30 20:01 »
Нда
Нежданно негадано как говорится. :(

Кругом одни дебилы

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 16, 2021, 08:23:00 20:23 »
На велосипеді треба займати всю лінію.......

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #4 : Червня 16, 2021, 09:37:54 21:37 »
Тут взагалі якийсь фатальний збіг обставин. Велосипедист їхав тротуаром, що заборонено взагалі ПДР, інший йшов п"яний як свиня,  себе не контролював. Його занесло зп"яну і він штовхнув велосипедиста.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #5 : Червня 16, 2021, 09:53:46 21:53 »
Тут взагалі якийсь фатальний збіг обставин. Велосипедист їхав тротуаром, що заборонено взагалі ПДР, інший йшов п"яний як свиня,  себе не контролював. Його занесло зп"яну і він штовхнув велосипедиста.

Не занесло. На відео тварюка його так штовханула, що велосипедист вилетів на дорогу на два метри метри під кутом 90 градусів. Це не занесло. Це навмисно ДУЖЕ сильно штовханув.

Тепер про ПДР. Ви коли їхали в останній тиждень, місяць, рік на вєліку ПО ТРАСІ? СПРОБУЙТЕ....якщо залишитесь живою через 5 ХВИЛИН, я Вас називатиму Дунканом МакКлаудом.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #6 : Червня 16, 2021, 09:59:31 21:59 »
Я в ОЦЮ суботу з дружиною КІЛОМЕТР до "Гіпермаркета" хотіли на вєліках проїхати по проспекту Глушкова - Одеській трасі в Києві.

Я....ЧЕРЕЗ 5 МЕТРІВ...зліз з вєліка, дружина теж...і ми поїхали ЗА ВІДБІЙНИКОМ ПОЗА ДОРОГОЮ по напівасфальтованій доріжці з колдойобінами.

БО я зрозумів, що нам ЗВИЗДЕЦЬ...коли машини ЗПРАВА.... правіше.... правої полоси "на обгоні" пруть 120 км/год на відстані 70 см - 1 метр ВІД ПРАВОГО відбійника.

Ось Вам і ПДР!

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #7 : Червня 16, 2021, 10:07:32 22:07 »
Часто наші юнацькі або дитячі спогади чи підсвідомість підштовхують до того щоб робити те, що ми любили тридцять-сорок років тому.
Ми хапаємося за велосипед або скутер, або ж подумки чи насправді купуємо мотоцикла, не помічаючи того простого факту, що навколо - зовсім інше життя і зовсім інші люди.
If you are going through hell, keep going.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #8 : Червня 16, 2021, 10:12:41 22:12 »
Бо, якщо у нас 3 полоси в одну сторону, 3 полоси в протилежну....то ТРИ ПОЛОСИ В КОЖНУ СТОРОНУ ЗАБИТІ ВЩЕНТ (зубожіння). І з 50 автомобілів на 100 метрах...ОБОВ"ЯЗКОВО 5-7-10 автомобілів НЕСУТЬСЯ правіше ПЕРШОЇ полоси між першою полосою і правим відбійником.

НЕСУТЬСЯ: маршрутки, які штовхають лобовухою ПОТІК ПОВІТРЯ, що знесе з велосипеда нахєр, лєгковушки, самоскиди...Будь-яка ВІДБИТА ТВАРИНА з 300 л/с під капотом бере "різко праворуч" і ПОПЕРЛА по обочині, бо ВОНО СПІШИТЬ.

Куди було діватись велоспедисту, якщо не через 2 хвилини вб'ють, так через три. Не через три...може через чотири. Але до п'яти хвилин точно не доживеш. РОЗМАЖУТЬ.
« Останнє редагування: Червня 16, 2021, 10:19:26 22:19 від Geo »

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #9 : Червня 16, 2021, 10:17:43 22:17 »
Нашими дорогами з нашим трафіком велосипедистам їздити дуже небезпечно. Дарма Кличко пропагандує цей вид транспорту. Він не враховує, що для велосипедистів на дорогах мають бути виділені спеціальні доріжки, яких і близько немає. Окрім того, велосипед зручний в невеликих містах, може до мільйона населення, а в Києві вже давно штовхається мільйонів зо 5.
Автомобілістам тісно на дорогах, і ніхто проблеми з авто не вирішує. Дороги взагалі незручні для руху, для під"їздів до супермаркетів, мало розворотів. Проблему підсилюють ще й жителі приміських сіл і містечок, що в останні роки значно виросли за рахунок будівництва на прилеглій території Київської області великих супермаркетів та житлових будинків.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 16, 2021, 10:19:47 22:19 »
У великих містах на велосипедах по дорогах їздять лише ідіоти та адреналінщики......

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #11 : Червня 16, 2021, 10:23:26 22:23 »
Нашими дорогами з нашим трафіком велосипедистам їздити дуже небезпечно. Дарма Кличко пропагандує цей вид транспорту. Він не враховує, що для велосипедистів на дорогах мають бути виділені спеціальні доріжки, яких і близько немає. Окрім того, велосипед зручний в невеликих містах, може до мільйона населення, а в Києві вже давно штовхається мільйонів зо 5.
Автомобілістам тісно на дорогах, і ніхто проблеми з авто не вирішує. Дороги взагалі незручні для руху, для під"їздів до супермаркетів, мало розворотів. Проблему підсилюють ще й жителі приміських сіл і містечок, що в останні роки значно виросли за рахунок будівництва на прилеглій території Київської області великих супермаркетів та житлових будинків.

До речі. Велодоріжки у мене на Теремках вздовж вул. Заболотного і аж до Пирогово.... з'явилси саме при Кличку. Але...не по всьому місту, зрозуміло. Це перше.

Друге. Стільки машин і відповідно такої кількості ВІДБИТИХ НАГЛУХО водіїв з мозком гупії... теж ніколи ще не було.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #12 : Червня 16, 2021, 10:24:16 22:24 »
У великих містах на велосипедах по дорогах їздять лише ідіоти та адреналінщики......

Ось лікар і їхав НЕ по дорозі....Норм? У нас країна ЇБАНУТОЇ ХУДОБИ. Не там вб'ють, так тут штовхануть під колеса. Мавпи довбані.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #13 : Червня 16, 2021, 10:27:51 22:27 »
Ось лікар і їхав НЕ по дорозі....Норм? У нас країна ЇБАНУТОЇ ХУДОБИ. Не там вб'ють, так тут штовхануть під колеса. Мавпи довбані.

Мавпи так не напиваються.  :smilie9:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 16, 2021, 10:28:47 22:28 »

Тротуарами - то не їзда....... на кожному перехресті зупинятись та злазити...... пішиходам кричати та об'їзджати їх.....
знущання а не їзда......

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #15 : Червня 16, 2021, 10:30:29 22:30 »
Мавпи так не напиваються.  :smilie9:

100%

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 16, 2021, 10:33:29 22:33 »
Тротуарами - то не їзда....... на кожному перехресті зупинятись та злазити...... пішиходам кричати та об'їзджати їх.....
знущання а не їзда......

На двополосній дорозі можна їхати. Якщо ТРИ ПОЛОСИ в один бік...треба злазити на тротуар 100% і дивитись, де можна швидше звернути взагалі з траси на звичайну більш-менш спокійну дорогу. Де загинув лікар...ТАМ САМЕ ТРАСА. Там де "беспредел" на дорозі. Тому він і поїхав собі по тротуару назустріч смерті у вигляді бухої бидлоти.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #17 : Червня 16, 2021, 10:35:37 22:35 »
В ЖОДНІЙ КРАЇНІ ЄВРОПИ, де я був....(Франція, Італія, Іспанія, Нідерланди)....ТАКОГО БЛЯДСТВА на дорогах водії не влаштовують, як у нас і близько. Такі ВІДМОРОЗКИ за кермом ТІЛЬКИ У НАС.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #18 : Червня 16, 2021, 10:42:53 22:42 »
В ЖОДНІЙ КРАЇНІ ЄВРОПИ, де я був....(Франція, Італія, Іспанія, Нідерланди)....ТАКОГО БЛЯДСТВА на дорогах водії не влаштовують, як у нас і близько. Такі ВІДМОРОЗКИ за кермом ТІЛЬКИ У НАС.

Досвідчені водії говорять - Головне не їхати, головне доїхати.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #19 : Червня 16, 2021, 10:46:49 22:46 »
Тепер інша сторона медалі.

Коли електросамокат, або велосипедист херачить 30 км/год ПО ТРОТУАРУ...що у мене (коли я пішоход) аж вуха завертаються від вітру...то ВОНО ТЕЖ БИДЛО.
Коли ВОНО на велосипеді (а я сам велосипедист)....пре через переход по зебрі прямо на вєліку або на електросамокаті, НЕ ЗЛАЗЯЧИ з транспортного засобу....то ВОНО ТЕЖ БИДЛО.

Але я жодного разу ніколи не штовханув нікого. Можу тільки в догонку довбо*бом обізвати. Бо я розумію, що ВОНО ДВОКОЛІСНЕ. Впаде і труба.

Проблема в БИДЛІ. Бидло бидлом поганяє.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #20 : Червня 16, 2021, 10:59:21 22:59 »
Лінчувати нахуй п'яного довбойоба, як негрів в Алабамі.

Offline Kikker

• Ветеран форума
« Reply #21 : Червня 16, 2021, 11:21:55 23:21 »

Неправда. У великих містах, де є відповідна інфрастурктура, їздити велосипедом зручно і  швидко. Відповідна інфраструктура, це не лише виділені велодоріжки. Це, також, звужені дороги настільки, що автомобілісти вимушено їдуть значно повільніше, ніж по широкій прямій дорозі.

З приводу ДТП на початку теми, їздити по таких дорогах має бути заборонено, як в усіх нормальних країнах. Туди, навіть, виїхати велосипедом, в теорії, має бути складно. Їхати тротуаром має бути заборонено. Щоб їхати велосипедом має бути велодоріжка, причому краще її робити на віддалі від дороги, можна метрів за 100. Велодоріжки можуть формувати, взагалі, окрему транспортну мережу.

Зараз в Києві багато чого будується. Але я, не спеціаліст, неозброєним оком бачу, насільки тупо повторюються совкові рішення в проектуванні інфраструктури. Це при тому, що в комунальників і отців міста, ще за совка улюбленим заняттям були поїздки за бугор "для обміну досвідом". Ну візьміть просто скопіюйте те, що вже придумано, або візьміть одного архітектора, хто знається на темі, так ні. Мабуть, якщо проблему вирішити, то в поїздки за досвідом за громадський кошт не пускатимуть. Не розумію.

Ну і п'яна тварюка, що вбила людину, це злочинець, якого треба тримати в клітці, поки не здохне.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #22 : Червня 17, 2021, 07:35:23 07:35 »
Лікаря жаль, але не треба їздити по тротуарах... на великах :smilie9:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Kikker

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 17, 2021, 12:42:13 12:42 »
Коротке відео про велосипедну інфраструктуру самої велосипедної нації Європи:

Відео Нідерландською, але можна дивитися і так.
Словничок: Fiets – велисипед, inwoner – житель.

0:26    Трохи статистики
0:33   Найбільший у світі критий паркінг для велосипедів
2:57   Ще трохи статистики
3:10   Говорять про різні типи велосипедних щляхів, зокрема, про швидкісні велосипедні маршрути
3:50   Говрять, що в містах стає тісно для велосипедів. Велосипедні доріжки переповнені і на них повно світлофорів і перехресть, що погано
4:25 Говорять, що кількість електровелосипедів стрімко зростає.
5:06   Зворотній бік популярності велосипедів – на велосипедних доріжках стає все тісніше.
5:23   Розпитують людей про їх досвід проїзду через найбільш завантажене перехрестя Нідердандів. Люди скаржаться, що тісно. "Дам вперед не пропускаємо!"

6:30   Обговорюють, як поводитися в тісноті. Уступати дорогу, чи перти сигналячи вперед.
7:19   Розмова про те, що на дорозі з’являється все більше транспортних засобів, що рухаються із різними швидкостями, і що це спричиняє проблеми.
8:15   Говорять, що мало вуличних стоянок для велосипедів. Є, але не скірізь.
8:40   Показують приклади, як переплановують вулиці, що були спочатку спроектовані для зручності автомобілістів, у зручні для велосипедистів. Проїжджя частина звужується і на ній будуються штучні повороти. Велосипедна частина розширюється і відокремлюється. На перехресті велосипедної і автомобільної доріг велосипедисти мають першочерговість проїзду.
9:20   Говорять, що багато комун зайняті такою перебудовою доріг на користь велосипедного руху.
10:00    Відмічають, що попри все, завантаженіть велосипедних доріжок зростає. Кажуть, що, мабуть, доведеться будувати перехоплюючі велосипедні парковки на в’їзді до особливо завантажених районів, звідки доведеться далі йти пішки.
Сміються, що на велосипеди чекає поява кісс- енд-гоу зупинок і ведлосипедний карпулінг.
« Останнє редагування: Червня 17, 2021, 01:10:52 13:10 від Kikker »

Offline GreenGhost

• Full Member
« Reply #24 : Червня 17, 2021, 12:59:19 12:59 »
если велосипедист нарушил ПДД, его не надо убивать, он должен понести административную ответственность.
от себя добавлю, что автомобили - это перевозка грузов, товаров, пассажиров, это наша жизнь, это жизненная необходимость.
а велосипеды - это спорт и развлечение, и цирковые трюки.
для спорта, развлечений и трюков есть специально предназначенные места.

P.S. кстати, кто-то расказывал, когда те же голландцы приезжают жить в нормальную страну (например, в Канаду), они резко перестают любить велосипеды, сразу покупают нормальные большие мощные автомобили, и радуются жизни, как все! :)
« Останнє редагування: Червня 17, 2021, 01:02:59 13:02 від GreenGhost »

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #25 : Червня 17, 2021, 01:02:46 13:02 »
если велосипедист нарушил ПДД, его не надо убивать, он должен понести административную ответственность.
от себя добавлю, что автомобили - это перевозка грузов, пассажиров, это жизнь, это жизненная необходимость.

P.S. кстати, кто-то расказывал, когда те же голландцы приезжают жить в нормальную страну (например, в Канаду), они резко перестают любить велосипеды, сразу покупают нормальные большие мощные автомобили, и радуются жизни! :)

:fp2

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #26 : Червня 17, 2021, 02:42:25 14:42 »

Маячня..... Велосипед - найекономічніший найефективніший щоденний транспортний засіб.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #27 : Червня 17, 2021, 02:50:58 14:50 »
Лінчувати нахуй п'яного довбойоба, як негрів в Алабамі.

Жоржик! :Vedy_sebe:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #28 : Червня 17, 2021, 02:59:50 14:59 »
Тепер інша сторона медалі.

Коли електросамокат, або велосипедист херачить 30 км/год ПО ТРОТУАРУ...що у мене (коли я пішоход) аж вуха завертаються від вітру...то ВОНО ТЕЖ БИДЛО.
Коли ВОНО на велосипеді (а я сам велосипедист)....пре через переход по зебрі прямо на вєліку або на електросамокаті, НЕ ЗЛАЗЯЧИ з транспортного засобу....то ВОНО ТЕЖ БИДЛО.

Але я жодного разу ніколи не штовханув нікого. Можу тільки в догонку довбо*бом обізвати. Бо я розумію, що ВОНО ДВОКОЛІСНЕ. Впаде і труба.

Проблема в БИДЛІ. Бидло бидлом поганяє.

Не зважаючи на думку Гео, маю сказати, між завантаженою дорогою і тротуаром, завжди вибираю тротуар.
Як що їду по трасі, то виключно по зустрічній.
За все життя жодної людини не зачепив, і навіть матючиння в свій бік не чув.
Що стосується зустрічної, я за своє життя бачив 4 вбитих велосипедиста (і місяць назад двох одночасно легко збитих, прямо біля лікарні, дуже вдало), усіх попутним транспортом.
Маю 44 роки велосипедного стажу. Те що до армії, не рахував, хоча теж був велік.

Але звісно я в Запоріжжі, а не в Києві. Тротуари майже пусті.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #29 : Червня 17, 2021, 03:01:06 15:01 »
от себя добавлю, что автомобили - это перевозка грузов, товаров, пассажиров, это наша жизнь, это жизненная необходимость.

P.S. кстати, кто-то расказывал, когда те же голландцы приезжают жить в нормальную страну (например, в Канаду), они резко перестают любить велосипеды, сразу покупают нормальные большие мощные автомобили, и радуются жизни, как все! :)
Ну, я від себе можу додати, що справжня перевізка вантажів, пасажирів, тощо - то залізниця та літкаи. А оце ото з колесами та кермом - то суцільна клоунада, для якої є спеціальні місця типу формули 1.