Про українців.
Звичайно, ж до співплемінників я на можу ставитись так, як до представників інших етносів. Це якщо вони в чисто людських взаємовідносинах не є абсолютними покидьками. Але скільки серед українців (крім абсолютних покидьків, яким не можна навіть подавати руки чи окинути добрим поглядом) кінчених придурків, егоїстів, байдужих, нікчемних - їх мільйони! І нічого з цим не зробиш.
Буває такий українець (при владі) який здатен наробити скільки проблем Україні, що їх стільки не зроблять десяток ортодоксальних рабинів чи десяток РПЦешних попів. В нас нещодавно був один такий. В 2008 році він запустив в Україну Гундяєва сі свитою, той гарцюваав по всій Україні 10 днів, наче жеребець, потім він з гундяєм висаджував деревця біля АП., крутився біля Гундяя наче вірний холуй. А коли потім заїкнувся про Помістну Церкву, то гундяй лукаво так по-татарськи ухмильнувшись спокійно відповів:"Поместная церковь в Украине есть!" То той дурень відразу й замовк, нічого навіть не заперечивши.
.........
Коротше. Тим не менше, до етнічних українців в мене не таке ставлення, як до інших етносів в Україні, навіть етносів політично й чисто по людськи позитивних (повторюю: до українців загалом, крім абсолютних покидьків). Чому ? Тому що вважаю, що Україна має сенс існування тільки як країна, яка базується на етнічно-расовій українській основі.
Я не сприйматиму Україну як свою рідну країну, якщо в ній почнуть переважати етнічні сомалійці чи етнічні афганці, чи китайці, навіть якщо ці люди будуть душе розумні, успішні,патріотичні й прогресивні (і навіть всі вони стануть україномовними. Я не хочу щоб Україна була таким етнорасовим конгломератом, як Америка чи Канада. Київ місто велике, різноманітне, але я ніколи не жив постійно в таких містах, де негр чи араб чи азієць на вулицях, це норма. Для мене представники тих спільнот ніколи не будуть своїми, хай вони будуть навіть золотими й суперпроукраїнськими.
Бо тоді я не розумітиму де я і хто я. І в якій, і в чиїй країні я живу.
І тоді я не бачити сенсу існування України як суверенної країни, яка створилась і існує невідомо на якому грунті, на якій основі.
........
Це вже, здається, я висловив все або майже все, що хотів.