0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
"Не буде ніяких "пари поколіннь". Може в сільських районах Алабами хіба що. " вы плохо знаете штаты.во первых вся эта ситуация с выборами и БЛМ случилась из за короновируса. как это не смешно. короновирус уйдёт и все станет на круги своя.во вторых демократы против республиканцев эта война не первый раз случалась. будет ещё отскок в другую сторону.
ну расскажите ваше видение
Та що тут розповідати. Спостерігайте за Каліфорнією.
The trashiest and most corrupt state.
most corrupt state.
не бреши?
Це правда
З газети Правда чи від карлсона?
Чого варта лише кар'єра Камали.
А кар'єра гейтца теж в каліфорнії?
мнюхин кстати в шутку сказал что не против поучаствовать в оргиях гейтца что то подобное заявляет и махер там я думаю уже очередь наметилась
Знаєте, про що я мріяв в дитинстві?У мого діда був друг, дід Антон, він якось під час другої світової втік в Америку, і от мій дід і його друг дід Антон спілкувалися листуванням.
Ти все ще лізеш в дитинство за відповідями?
Я сумую за тим життям яке не склалося.Я люто, по звірячому ненавиджу все совкове, і себе в тому що я не зміг собі створити оте життя.
А шо тобі завадило переїхати в Штати?
Ніде у світі нема того горя яке ми тут відчуваємо.
Якісь ментальні обмеження.
Ти не правий..... горе то є перманентний стан усих ........ Просто кожен справляється з цим по різному
Дивно..... Я не відчув нічого...... навіть імпульсу, абсолютно нічого.......... за весь процес що тривав десь трохи меньше року......