0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.
мемориал дей левачьки не празднуют, у них борьба с расизмом 24/7.
Ти пропонуєш "бєссмєртний полк" парад провести?
я пропоную згадати загиблих а не боротися з расізмом та поїдати барбекю. хоч на рівні офіційних осіб.
Таваріща Алі просто пролетарська жаба давить.Якісь чорні нахабно Роллс-Ройси купують, зовсім білу людину ні в хер не ставлять
мені пох на колір шкіри. але коли хтось сидить у мене на шиї, на моїх податках і ще каже що я нижчої якості бо в мене не той колір то мене це виводить.
У мене взагалі не вкладається як люди що топлять за капіталізм та вільний ринок опускаються до рахування вартості авто якоїсь суперстар...........
Про минулорічні і теперішні погроми нічого не хочеш запостити? Чи то не відповідає твоїм ідейним "переконанням"?
Укі нагнітає.То був історичний відтинок т.з. великого негритянського переселення, коли на робочі місця мобілізованих на ПСВ білих понаєхало купа нігерів з Півдня. Років 5 США ковбасило. І до речі, саме тоді сталися перші преценденти чорного спротиву.
Ну штати як би вільна країна....... конкуренція за робочі місця - це нормально......... погроми - це ненормально...... Між іншим це стосується і теперішньої ситуації в америці.....
А хто організовує нинішні погроми, якщо не секрет? Чи не ваші одновірці у святого Йосипа?
Антифа, думаю..... Підозрюю що хуйло допомага їм.......
ну ти б не пиздів дарма, а привів би історію повністю.там же нігер-малолєтка згвалтував білу малолєтку. Нігера затримав шериф, після чого чорні спробували штурманути відділок і понеслася
даа, цікава історія....... https://en.wikipedia.org/wiki/Tulsa_race_massacre#Monday,_May_30_(Memorial_Day)дивно шо так мало про неї розказано.......
Дивно? Ти на якій планеті живеш, що тебе це дивує?
той нігерській квартал в Талсі вигорів, бо клансмени атакували його з повітря на аеропланах динамітними шашками і напалмом. Але трігером став саме отой підліток.До речі, БЛМ існував вже тоді , тільки називався БіБіБі(Бразерхуд оф Блек Блад)
В цьому проблема. Фактично первісні люди(ніггас) були випущені у сучасний світ.Зараз хоч щось робиться для просвіти темношкірих, а як це відбувалося тоді дуже добре видно по Ліберії, бо там і досі 1848 рік.
круто ... диви які тут люди начитані ..
Всі ці багаті теиношкірі хлопчики у цепах та х ролсройсами мені нагадують росіян.