2024, 7-8 травня
2-й виток політико-економічної паніки (the 2nd Panic Cycle). Різкий скачок цін на продукти та товари першої необхідності. Ретельно запланований голод в певній мірі охвачує всі країни. Зростає міжнародне напруження, яке скоріше всього приведе до третьої світової. Зміна режиму в кацапії. Кривавий карлик розчавлений, (а може воно і саме здохне). В США має виграти президентську гонку кандидат третьої партії. Пік авторитаризму на глобальному рівні, призупинка всіх демократичних процесів, вільних виборів тощо. (Цей стан протримається до 2028-32 років, залежно від країни. Потім почнеться тотальний крах всієї системи – crash and burn.)
2025
Голод і холод, неврожаї, десь засухи, а десь відсутність сонця посилюються. Загострення громадських, внутрішніх і міжнародних конфліктів. Битва за Крим як частина третьої світової. Зрозуміло, що не для того, щоб повернути його Україні. Там будуть задіяні зовсім інші глобальні інтереси та інші гравці. Поки невідомо, хто там конкретно зціпиться, але я особисто думаю, що США, Китай, Туреччина (підсилена мільйонами європейських муслімів), можливо ще Франція, але навряд. Ну, а кримнашимським рашистам дуже навіть прийдеться з цим мати справу. Цей раз по-крупному.
Яка буде роль України в тому крутому замісі, я не знаю. Результатів також. Ось чекаю на обіцяний звіт, про який я вам повідомляла раніше - Ukraine, Taiwan & Middle East: Raising the Stakes of Global War & Climate Change. Може там щось повідомлять, а може і ні...
...Отже ми з вами є засмученими свідками кінця так званої західної цивілізації. Україна має свою специфіку, але безумовно є частиною цього історичного процесу. Його змінити не в силі ніхто і ніщо. Тому будьмо готові до посилення деструктивної тенденції у всіх галузях суспільного життя.
Після 2032-го року ми житимемо в зовсім другому світі... Ну, хто доживе...