Автор Тема: Порошенко проти Гордона  (Прочитано 462 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Порошенко проти Гордона
« : Травня 13, 2021, 08:58:31 20:58 »
На днях Петро Порошенко подав судовий позов проти Гордона за наклеп. Гордон виступив на шоу в стилі Скабєєвої.
Але не це дивно. Гордон показав, що він пов"язаний з ОПЗЖ. Це не дивно. Дивно, що з ними пов"язаний Білецький, командир корпусу "Азов", що входив в склад Правого сектора.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: Порошенко проти Гордона
« Reply #1 : Травня 13, 2021, 09:06:41 21:06 »
Гордон, здається, влип. І нарешті проявив своє нутро.

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Травня 13, 2021, 09:09:36 21:09 »
Дивно, що з ними пов"язаний Білецький,

Странно ,что вас до сих пор удивляет этот персонаж ноющий по таежному союзу и выполняющий указивки кремля со своими нацшлюхами.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #3 : Травня 13, 2021, 09:12:14 21:12 »
гордон вже задіяв гумор в стилі кв.95, каже що то порох обідився на нього за цукерки, які гордон почав робити під своїм брендом. типу, конкурент.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 13, 2021, 09:38:32 21:38 »
Гордон, здається, влип.
І нарешті проявив своє нутро.
20 рокiв тому... цього не бачiли?..
 :smilie7:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 13, 2021, 09:58:53 21:58 »
20 рокiв тому... цього не бачiли?..
 :smilie7:

Та він мені не здався, цей Гордон, щоби за ним слідкувати. Так, інколи гляну, коли в нього хтось дуже цікавий з"являється. Та й він ніби раніше у велику політику не влипав. :smilie8:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 13, 2021, 10:01:15 22:01 »
гордон вже задіяв гумор в стилі кв.95, каже що то порох обідився на нього за цукерки, які гордон почав робити під своїм брендом. типу, конкурент.

Угу...розуму у них прямо палата. З арихметикою і логікою явно не дружать, зате язиками плескають, що попало.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 14, 2021, 11:57:08 23:57 »
Тетяна Чорновіл щодо ситуації з Маріуполем

https://censor.net/ua/video_news/3265350/ya_b_ne_radyla_vam_ity_v_sud_schodo_mariupolya_bo_vy_ne_znayete_scho_tam_bulo_chornovol_gordonu_video

"Я б не радила вам іти в суд щодо Маріуполя, бо ви не знаєте, що там було": Чорновол - Гордону. ВIДЕО
Журналіст-розслідувач Тетяна Чорновол розкритикувала слова Дмитра Гордона про домовленості "здати" Маріуполь, які нібито існували в 2014 році.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, Чорновол в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1" нагадала, що була безпосереднім свідком подій під Маріуполем у червні 2014 року.

"Стосовно пана Гордона. Я б вам не рекомендувала йти в суд щодо Маріуполя, бо ви не знаєте, що там було. А я знаю, - зазначила Чорновол. - Я тоді була у складі "Азова". Я не хочу сказати, що Азов "не готовий був захистити Маріуполь - звичайно, готовий. Ми всі прагнули захистити Маріуполь. Весь склад "Азова" тоді стояв на блок-посту зі зброєю і чекав нашої черги піти в бій. Нагадаю, тоді російські війська наступали на Маріуполь. Однак у бій ми не пішли - воювала армія, зокрема 72 бригада. Воювала Нацгвардія, вони йшли в бій. Зазнавали втрат. Ми стояли на блокпосту, тому що чекали в принципі наказу піти в бій, але так у бій ми і не пішли. Шанси у нас були невеликі, тому що "Азов" тоді був озброєний фактично виключно автоматами, тому це було раціональне рішення українського командування - притримувати "Азов" у резерві. Ситуація була досить складна, але треба відзначити особливу роль української артилерії, яка завдала великих втрат російським десантникам, що стояли під Маріуполем. І це дозволило тоді Порошенку з позиції сили вести переговори щодо Мінських угод. Тому я хочу зазначити, що той день - це була велика перемога Порошенка. Зокрема, завдяки їй я залишилася, наприклад, живою, і багато інших залишилися живими", - сказала журналіста.

"Ви хочете сказати, що я - агент російський чи що ви хочете сказати?", - запитав Гордон.

Читайте також: Гордон готовий судитися з Порошенком: "Справа не в Маріуполі. Справа в ревнощах"

"Ви користуєтеся інформацією, що надходить від кремлівських агентів. Зрозуміло, яку сторону ви захищаєте", - додала Чорновол.

Співголова фракції "Європейська Солідарність" Артур Герасимов запитав Гордона, чи знає він, коли був звільнений Маріуполь.

"У червні - 14 або 15", - відповів Гордон.

"13 червня 2014-го року. Коли Порошенко став Головнокомандувачем? 7 червня 2014-го року. Менш ніж через тиждень Маріуполь було звільнено. Ці дві цифри показують брехню цієї людини. Хотів би сказати Гордону, що за фейки і брехню будете відповідати в суді", - резюмував Герасимов.