0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
что бы всплывала какая фраза итп переодически на телефоне
TV, movies, books, newspapers, songs. Read out loud as much as possible when alone. Record yourself and listen to make sure you understand what you're saying.
сейчас эра смартфонов и приложений
Whatever...Why to ask then?I told you about what perfectly worked for me. I studied German in school and college, not English.
ты его учил 30 лет назад
Нащо воно тобі, у нас тут періодично від шанувальника трампона спливають не лише фрази, а цілі простирадла якогось комуністичного гамериканського гівна.
Can you provide more details please?
Звісно шо можу. До Трампа такої хуйні не було, тож він нетиповий представник американського істеблішменту, значить якийсь збочинець, або друг хуйла, або ідіот, або якийсь лівий при всій своїй риториці орієнтованій на реднеків, а реднеки як раз люблять такі соціял-нацоналістичні висери.
я реднек?
Дорогий друже, ти що ти кажеш, є суцільною маячнею, яка походить від цілковитої непоінформованості і та абсолютного нерозуміння того, що відбувається в США і у світі в цілому. Плюс твої якісь абсолютно дикі стереотипи не мають абсолютно нічого спільного з реальністю американського життя та й життя взагалі.Так не можна. Треба займатися самоосвітою і вчитися думати, тобто шукати причинно-наслідкові зв“язки між подіями і поведінкою людей.
Щось твоя самооосвіта нічого тобі цінного не дала - ссиш проти вітру, як неосвічений.
Сцяти за вітром - доля рабів, кріпаків, і кацапів...
Треба просто закони фізики знати аби не ходити з обісцяною мордою.
Знання законів фізики річ добра.Але сцяти треба у вбиральні.
Так, але ти чогось це не розумієш.
Але ти так і надав деталей про які я попросив.
Такі як ти в Америці на трампа плюють.
нет, такие как я которые не сидят на программах и на социале и работают обеспечивая себя и свою семью как раз хотят платить поменьше налогов и держаться подальше от пассивно- депрессивного гетто.