Автор Тема: Є ТАКА ПАРТІЯ !!!  (Прочитано 2688 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Re: Є ТАКА ПАРТІЯ !!!
« Reply #30 : Квітня 30, 2021, 03:27:20 03:27 »
вот вы говорите давайте обсуждать Украинскую политику. Докажите мне чем приватизация земли это плохо.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #31 : Квітня 30, 2021, 07:29:54 07:29 »
Укі, перейменуй бдлск гілку в "Є така палата!"
В рамках декомунізації :smilie5:
Mocsia delenda est

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #32 : Квітня 30, 2021, 08:56:08 08:56 »

Рабів роздавали у 2014 році.
Де ти був? В батальйоні "Батьківщина" служив?
Сам шукай.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 30, 2021, 10:17:22 10:17 »
Депутати фракції «Батьківщина» проголосували за проєкт Державного бюджету на 2021 рік
"Батьківщина" дала голоса за бюджет в обмен на назначение "своего" человека в госпредприятие.
 Голоси були віддані в обмін на призначення в Державну продовольчо-зернову компанію креатури «Батьківщини» – Андрія Власенка.

" Батьківщина "  проголосувала за міністра енергетики Галущенко ( Галущенко був призначений на цю посаду з ініціативи народного депутата Андрія Деркача (той відомий своїми проросійськими настроями і нині перебуває під санкціями США як «російський агент»), а куратором Галущенка є, за цим твердженням, помічник президента Сергій Шефір.).

" Верховна Рада ухвалила закон, який фактично легалізував знищення іномовлення і створення натомість русскоязичного телеканалу "Дом".

Ухвалила "на соплях", 231 голос при 226 необхідних.
Найприкріше, що вирішальними стали 14 голосів буцімто опозиційної й демократичної фракції "Батьківщина".

Є ТАКА ХИТРОДУПА ПАРТІЯ !
ПАРТІЯ ЮЛЬКІ ТИМОШЕНКО !

« Останнє редагування: Квітня 30, 2021, 10:21:37 10:21 від злата »

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #34 : Квітня 30, 2021, 10:34:34 10:34 »
Є ТАКА ПАРТІЯ !

У мережі з’явилася приватна телефонна розмова, ймовірно, між лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко та олігархом Ігорем Коломойського.

«Привіт, іменинник! Вітаю тебе з днем народження! Хочу подякувати в твій день народження за все. За те, що ти можеш бути справжнім другом і справжнім партнером у всіх найважливіших справах», - сказав російською голос, схожий на голос Юлії Тимошенко.

Вона побажала олігарху, щоб йому «дали спокій», а також, щоб «все найгірше залишилося позаду у новому році».

У відповідь Коломойський підбадьоруюче сказав: «Ми ж поки мети не досягнемо – ми не заспокоїмося».

«Ні, це однозначно!», - схвально відповіла політик.
Я дуже ціную те, що ти робиш. Дуже», - резюмувала Тимошенко, висловивши надію, що вони скоро побачаться.

Після цього абоненти попрощалися: «Бувай. Обіймаю міцно», - сказала Тимошенко. Олігарх натомість відповів: «Цілую».

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 30, 2021, 10:38:27 10:38 »
2019 рік.

Филипп Духлий

После эфира Свободы слова на ICTV, на котором Тимошенко технично давала пас, а Аваков его тут же подхватывал, попутно накидывая в паре на Порошенко и заявляя, что "у нас будет новый Президент", стало понятно что альянс этих двух прекрасных политиков - не просто слухи.

Арсену Борисовичу пообещали кресло премьера, а его заму Купранцу министра МВД, и он всю отрабатывает, организовывая силовое прикрытие юлиных собраний, вкидывает, качает ситуацию нацдружинами и всячески демонстрирует свою силу, намекая на силовое решение своих задач в случае если результаты не устроят Тимошенко.

Вот в циничности этих двух политиков не сомневаюсь ни минуты. Аваков усидел в министерском кресле только благодаря угрозе распада коалиции и досрочных выборов. А сейчас пытается усидеть за счет угрозы хаоса в стране. И его однозначное "у нас будет новый Президент" после активизации его бригад - это, по сути - ультиматум Порошенко.

Нас ждут плохо прогнозируемые пару недель впереди. Власть для них - вопрос выживания, тут все цели хороши.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #36 : Квітня 30, 2021, 10:44:46 10:44 »
Сергій Щербина
2019 рік
В связи с публикацией указа о роспуске парламента, вновь обратился к первоисточнику, т.е. к Игорю Валерьевичу. Следует помнить, что:

"- Ваше мнение – возможна ли в следующем парламенте коалиция "Слуги народа" с бывшими регионалами?

- Нет.

- А с кем возможна?

- С Тимошенко возможна, с Ляшко, Гриценко. С нормальными людьми, а не с предателями, которые в Москву за консультациями ездят. Тут без компромиссов. Если не получится, тогда пойдем на еще одни выборы. Все будет жестко..."

Так что указ о роспуске за подписью Зеленского может быть не последним. Если не получится.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 30, 2021, 10:46:12 10:46 »
Юрій Каракай

Зеленський ніколи не став би президентом, якби не зрада інтересів України провідними політичними партіями та їх лідерами.Попід руки на Банкову заводили клоуна : Яценюк, Тимошенко, Садовий, Ляшко, Смєшко і Гриценко. Будь ласка ніколи про це не забувайте.

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 30, 2021, 10:51:23 10:51 »
Олександр Палій

Як Юлька в ці дні 10 років тому Україну з Януковичем ділила.

Російський придворний журналіст, головний редактор телеканалу "Дождь" Михайло Зигарь про спробу ширки між Януковичем і Тимошенко у 2009 р.:
"Юлия Тимошенко объявила газовое соглашение с Путиным своей победой, а Ющенко назвал его государственной изменой — из-за непомерной цены и кабальных условий. После этого отношения Тимошенко и Ющенко уже больше не налаживались. Вместо этого Тимошенко продолжила переговоры с извечным врагом Виктором Януковичем о создании так называемой «широкой коалиции». На ней особенно настаивал Владимир Путин, который очень хотел, чтобы противники Виктора Ющенко объединились против него и объявили президенту импичмент.
На этот раз договоренность о создании «широкой коалиции» была тщательно прописана. Янукович и Тимошенко должны были внести поправки в конституцию, согласно которым президент избирался бы в парламенте, а не всенародным голосованием. После этого Янукович и Тимошенко должны были стать соответственно президентом и премьер-министром — и чередоваться на этих должностях до 2029 года.
Следил за заключением сделки Виктор Медведчук, окончательно превратившийся в спецпредставителя Путина на Украине. Он понимал, насколько для российского президента принципиально важно, чтобы «прыщавый» (так в Кремле называли Виктора Ющенко) был повержен.
Однако план сорвался — уже в третий раз. 7 июня 2009 года, в День Святой Троицы, Виктор Янукович сходил помолиться в Киево-Печерскую лавру, а после этого вышел к журналистам и сообщил, что отказывается от «широкой коалиции». В Кремле были уверены, что к этому шагу Януковича подговорил Ющенко, убедивший лидера оппозиции в том, что он и так станет всенародно избранным президентом — зачем ему зависеть от Тимошенко. В стане Тимошенко были убеждены, что Януковича убедил ее заклятый враг Фирташ.
Пусть и ненадолго, но Виктор Ющенко был спасен — он доработал свой конституционный срок и благополучно провалился на следующих выборах. Но для Владимира Путина провал «широкой коалиции» был поражением" (Книга "Вся кремлевская рать").

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 30, 2021, 10:52:41 10:52 »
Бумми, наслаждайся своей Юличькой, проказницей ( мартышкой) !
 :smilie1:
« Останнє редагування: Квітня 30, 2021, 11:18:18 11:18 від злата »

Offline arrow

• Ветеран форума
« Reply #40 : Квітня 30, 2021, 12:08:17 12:08 »
Убютки проголосували за міністра енергентики Галущенка, нібито людину Деркача, що займався на посаді зама активною руйнацією Енергоатому.

Добродєтєлі  :smilie7:

Бумєранг, в твоїх методичках є якісь "пояснення" з цього приводу? Чи Турівська наказала замовчувати це?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #41 : Квітня 30, 2021, 12:40:35 12:40 »
зник макакій
пішов порткі провітрювати :smilie5:
Mocsia delenda est

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #42 : Квітня 30, 2021, 12:56:23 12:56 »
Юрій Каракай

Зеленський ніколи не став би президентом, якби не зрада інтересів України провідними політичними партіями та їх лідерами.Попід руки на Банкову заводили клоуна : Яценюк, Тимошенко, Садовий, Ляшко, Смєшко і Гриценко. Будь ласка ніколи про це не забувайте.
хоч до каракая ставлюся не дуже позитивно, але погоджуся з ним у тому, що яценюк став кінченою потворою саме в той час. перед виборами. сука.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #43 : Квітня 30, 2021, 08:39:08 20:39 »
 Відповідаю всім достойним людям по даній темі.

Найголовніше.
Україна - це приблизно 30%  запасів світових найякісніших чорноземів. І тому, відповідно, облаштаване по всій Україні таке життя як в Галичині, чи як в Польщі, чи як в Прикарпатті в Україні бути не може. Бо в Галичині хороші якісні землі тільки на Тернопільщині. Волинь, Полісся і потім етнічні укр. землі на території Польщі там зовсім не те. Так, їх можна обробляти, щось вирощувати  й мати урожай певних культур. Але то звсім не те, в порівнянні з грунтами можливостями центральних областей України. Наприклад, глибини чорноземів в Київській області (крім Полісся) сягає 2-х (двох) або й більше метрів (бачив сам, Рокитнянський і Бориспільський райони).

Тому й мешканцям чи вихідцям з Зах. України важко зрозуміти, чому ця Зем. реформа для всієї України буде вкрай згубною Тому що центральні області України ніколи не будуть лише рекреаційною зоною. Бо святе місце - пустим не буває.

І справа навіть не в тому, що ця Зем.Реформа проводиться в зебільну епоху. Будь яка розумна політична сила при владі в Україні ніколи б таку реформу навіть не розпочинала б.

Історична аналогія.
Пам"ятаєте, коли розпався СРСР, то всілякі зарубіжні економічні аналітики пророкували Україні найкращі стартові умови для суверенного розвитку. Пройшло вже майже 30 років. Ну і що ? З радянської промислової спадщини в Україні залишились тільки морські порти, залізниця, нафто й газопровди і атомні електростанції ( ну ще й гідро й теплові).
...А де ж поділись всі оті заводи й фабрики й комбінати ??? Ну вони ж були не тільки військові!
В Україні за ці 30 років знищені чи напівзнищені цілі галузі. Чому? Тому що в 1991 році було відразу взято курс на так звану "ринкову економіку", багато підприємтв стало не рентабельними і були пущені під ніж. (Наприклад Львівський автобусний завод, серед совєцьких автобусів то були найкращі).
Хоча моя особиста думка т.з "ринкова економіка" загалом, Україні % на 60-70 - протипоказана.(даного обговорення це не стосується).
......................
ОТЖЕ
Якщо запрацює дійсно ця земреформа, то від сільського господарства в Україні й підприємств переробної промисловості залишиться те, що зараз залишилось від совецької індустріальної спадщини. Тобто "ріжки та ніжки".
Але якщо хтось забув чи й не знав, то повідомляю і нагадую: СУТЬ УКРАЇНИ - ЦЕ ЗЕМЛЯ !
Все інше - то лише похідне від української землі. Опиняться головні найцінніші землі в руках іноземців - то й , вважайте, що Україна невдовзі зникне, або перетворить на декілька переферійних дрібних країн під протекторатом сусідніх, або й частини укр. територій просто будуть включені до їх складу.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #44 : Квітня 30, 2021, 08:42:55 20:42 »
А тепер ще декому окремо.

Злато, ти, звичайно ж, цікава форумчанка і відкриваєш іноді дуже цікаві теми. Шкода, тільки, що я не завжди маю змогу брати в них участь.
Серйозно, я тебе поважаю й ціную. Але, бачиш, тут дуже актуальна тема обговорюється, зем.реформа. А ти чомусь перейшла на критику БЮТ і ЮВТ. Тобто, ти це зробила досить невчасно й недоречно. Бо знаєш, є така приказка "Куди кінь з копитом, туди й рак з клешнею" :smilie3:

arrow
Про голосування за Галущенка.
Я не є партійцем, сам по собі я безпартійний і не завжди встигаю слідкувати за політичними подіями.
Наприклад, недавнє голосування партії Батьківщина за Дежбюджет я категорично засуджу. Бо не можна зеленій владі давати жодного голоса ніколи, ні за яке питання. До Слуг Народу має бути таке ж само ставлення, як колись до Партії і Регіонів.
Тобто, то був величезний мінус партії Батьківщина.
Хто такий Галущенко - я ніколи не знав і чого його підтримали - теж не знаю.
Хоча можу дати посилання на інфу з 1-х рук, від Олекія Кучеренка, де він розповідає чому партія підтримала Галущенка, а також ставлення до Коболєва, до новопризначеного Вітренка і до функціонування НАК "Нафтогаз" взагалі.

.........................................
Ще один досить цікавий форумчанин брав певну учать в даній темі.
Він вже має  вік, приблизно такий як я, має суворий життєвий досвід, але розуму так і не нажив.
І є велика підозра, що вже й не наживе ))
Хоча він не дуже цим переймається, бо більше думає про свою Асті  :smilie5:
Не буду йому відповідати, що його чекає середньотерміновій чи в більш віддаленій перспективі.
Бо не хочу псувати цю, досить таки важливу тему :smilie5:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #45 : Квітня 30, 2021, 08:44:41 20:44 »
Твої прогнози не більше чим спекуляції....... Жодної причини чому сільське господарство зникне на приватизованій землі я не почув...... крім аналогії з промисловістю.....
Стосовно загубленої промисловості - вона занепала тому що була повністю не конкурентноздатною...... Те що може конкурувати на світових ринках (металургія, текстиль) зараз працює набагато ефективніше і якісніше чим в совку.......

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #46 : Квітня 30, 2021, 08:45:13 20:45 »
Не хочу більше продовжувати дискусію, принаймні сьогодні, бо скоро Великдень і я хоч і не віруючий, хреститись і молитись не вмію, не знаю навіть "Отченаш" але післязавтра хочу все ж таки сходити до Володимирського Собору, там де правитиме Патріарх Філарет. Заходити не буду, просто подивлюся, чи багато людей туди приходить.
Бо Патріарх Філарет - це єдиний достойний і поважний ( і справжній !!!) духовний лідер українців, на відміну від всіх інших московських і стамбульських холуїв.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #47 : Квітня 30, 2021, 08:58:52 20:58 »
Твої прогнози не більше чим спекуляції....... Жодної причини чому сільське господарство зникне на приватизованій землі я не почув...... крім аналогії з промисловістю.....
Стосовно загубленої промисловості - вона занепала тому що була повністю не конкурентноздатною...... Те що може конкурувати на світових ринках (металургія, текстиль) зараз працює набагато ефективніше і якісніше чим в совку.......

Ну чому спекуляції ? Адже 30 років, за які Україна скотилася майже в прірву, то це хіба спекуляції? Хіба це не є реальність?

Що фермери сіють зараз? Соняшники ріпак і пшеницю( та, що піде на експорт (переважно). Тваринництво вже майже вбите
Колись ті совєцькі колгоспи й радгоспи були не тільки для командно-адміністративних функцій, а й були важливою частиною сільської соціальної інфраструктури.

Коротше кажучи. Ця земельна реформа призведе до дуже високого зменшення народонаселення в Україні і особливо залишків сільського населення.
Якщо підприємства, що залишились від СРСР були не конкурентноздатні, то що нам було робити? Роз"їжджатися  в усі світи ? Чи що?
......................
Он в Польщі були колись знамениті судоверфі, а зараз вони зникли. Колись кожне 5-те совєцьке судно було виготовлене на польських судоверф"ях. А сараз нема ні кораблів, ні судоверфів.
Да, совєцька промислова інфраструктура була не найкраща. Але її можна було певний період використовувати, доки не буде створена краща. А не роздерибанювати майже зразу після 24.08. 1991 року.
...............................
Хоче це вже політичні питання дуже широкі й дуже високого рівня.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #48 : Квітня 30, 2021, 09:06:55 21:06 »
Ну чому спекуляції ? Адже 30 років, за які Україна скотилася майже в прірву, то це хіба спекуляції? Хіба це не є реальність?

Що фермери сіють зараз? Соняшники ріпак і пшеницю( та, що піде на експорт (переважно). Тваринництво вже майже вбите
Колись ті совєцькі колгоспи й радгоспи були не тільки для командно-адміністративних функцій, а й були важливою частиною сільської соціальної інфраструктури.

Коротше кажучи. Ця земельна реформа призведе до дуже високого зменшення народонаселення в Україні і особливо залишків сільського населення.
Якщо підприємства, що залишились від СРСР були не конкурентноздатні, то що нам було робити? Роз"їжджатися  в усі світи ? Чи що?
......................
Он в Польщі були колись знамениті судоверфі, а зараз вони зникли. Колись кожне 5-те совєцьке судно було виготовлене на польських судоверф"ях. А сараз нема ні кораблів, ні судоверфів.
Да, совєцька промислова інфраструктура була не найкраща. Але її можна було певний період використовувати, доки не буде створена краща. А не роздерибанювати майже зразу після 24.08. 1991 року.
Хоче це вже політичні питання дуже широкі й дуже високого рівня.

Це не відповідь...... навпаки цим потоком свідомості ви самі ж заперечили своє твердження про те що сільське господарство зникне в умовах приватизації землі....... як? дуже просто..... ви патетично описали про те в яке жалюгідне становище ВЖЕ ЗАРАЗ привела с/г відсутність приватної власності на землю  :smilie3:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #49 : Квітня 30, 2021, 09:31:03 21:31 »
Це не відповідь...... навпаки цим потоком свідомості ви самі ж заперечили своє твердження про те що сільське господарство зникне в умовах приватизації землі....... як? дуже просто..... ви патетично описали про те в яке жалюгідне становище ВЖЕ ЗАРАЗ привела с/г відсутність приватної власності на землю  :smilie3:

Скажи, адже ти постійно мешкаєш в США? Я не помиляюсь ?
Можу сказати так. Ти приїдеш жити в Україну? Жити на довго й пробувати заробляти гроші тільки тут, а не жити тут на гроші,заощаджені після проживання й заробітків в США. Ти так зробиш ?
Швидше за все, що ні. Ти скажеш, мовляв, я там звик, в мене там все облаштовано й напрацьовано, для чого мені в Україну ?

І скажеш так не тільки ти, а й багато хто з тих, хто прижився в США.
Але ж ти висловлюєш власне бачання, що зем.реформа в Україні принесе дуже великий позитив. Але приїхати жити сюди й на собі щодня на протязі багатьох років відчувати той "позитив" ти, певно не схочеш.

Ну для тебе ж Україна не чужа, правильно? Ти ж нарадився чи жив колись в Україні, правильно?
Але ти давно тут не живеш і українського життя загалом, в усіх його проявах не знаєш і не розумієш.

Тепер трохи коротше.

Так, зем. реформа дійсно зробить українську сільгосп.продукцію конкурентно-здатною, це правда, хоча й не зразу ( але й не за 30 років, а значно швидше).
Але якими тоді будуть соціальні наслідки ? І майбутні державно-соціальні перспективи?
 В 1992 році в Україні проживало 52 млн. населення. А якщо дійсно запрацює земреформа, то років через 10, населення України просто скороититься мільйонів до 10-15. Причому, інорасові мігранти складатимуть дуже не малу частину. І які Україна матиме перспективи свого розвитку ( після того) ?
(Це якщо дуже коротко).
« Останнє редагування: Квітня 30, 2021, 09:34:54 21:34 від Бумеранг »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #50 : Квітня 30, 2021, 09:45:47 21:45 »

Але ж ти висловлюєш власне бачання, що зем.реформа в Україні принесе дуже великий позитив. Але приїхати жити сюди й на собі щодня на протязі багатьох років відчувати той "позитив" ти, певно не схочеш.

Я не висловлював власного бачення, бо я поки що його не маю......... Хочу розібратись, тому і веду дискусію.....

Так, зем. реформа дійсно зробить українську сільгосп.продукцію конкурентно-здатною, це правда, хоча й не зразу ( але й не за 30 років, а значно швидше).
Але якими тоді будуть соціальні наслідки ? І майбутні державно-соціальні перспективи?
 В 1992 році в Україні проживало 52 млн. населення. А якщо дійсно запрацює земреформа, то років через 10, населення України просто скороититься мільйонів до 10-15. Причому, інорасові мігранти складатимуть дуже не малу частину. І які Україна матиме перспективи свого розвитку ( після того) ?
(Це якщо дуже коротко).

Так вже зараз урбанізація 70%. А отже навіть якщо припустити що половина сільського населення тупо зникне то це означатиме скорочення населення на 15 відсотків....... Але ж воно тупо не зникне, а просто переїде в міста......
Так що ти перебільшуєш на рахунок соціальної катастрофи........ вона вже сталась і без приватизованої землі..... приватизація мало що змінить в цьому плані, але підняти ефективність с/г може суттєво......

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #51 : Квітня 30, 2021, 10:27:22 22:27 »
Я не висловлював власного бачення, бо я поки що його не маю......... Хочу розібратись, тому і веду дискусію.....

Так вже зараз урбанізація 70%. А отже навіть якщо припустити що половина сільського населення тупо зникне то це означатиме скорочення населення на 15 відсотків....... Але ж воно тупо не зникне, а просто переїде в міста......
Так що ти перебільшуєш на рахунок соціальної катастрофи........ вона вже сталась і без приватизованої землі..... приватизація мало що змінить в цьому плані, але підняти ефективність с/г може суттєво......
Сільське населення вже навіть не 30% а вже й менше. Але воно в селах тільки прописане. А так - багато хто постійно на заробітках.
Але й міське населення теж виїжджає по заробітках вже зараз, з багатьох міст, навіть з Києва. І не тільки з Зах. України, а з усієї України. Сільське населення не переїде, а вже переїхало і ще переїжджає і в міста і в селища, але  тільки за межами України
Сільському населенню України в містах України робити вже давним-давно нічого. Бо підприємств вже майже нема. Є тільки маршрутки й базари. Ну ще й поліція і армія.

До 2014 року життя було хренове, але можливостей вижити було значно більше.
А от з 2014-2015 років стартувала дійсно соціальна катастрофаю Але вона теж було б неминуча, навіть якби хуйло не розпочсав би війну.
Чому? Бо кремлівський мудак янукович втік, а владу в Україні взяв Держ.Деп. США і зразу ж розпочав в Україні робити такі реформи від яких укр. населення почало виїжджати куди завгодно, по всіх світах. І не надовго, і назавжди.
.....................................
Щоб все це розумітьи то треба прожити в Україні не тільки під час приїзду в відпустку до родичів, а пожити тут хоча б півроку.
Бажано в опалювальний сезон, не обов"язково в селі, а хоча б в невеликому райцентрі.
Тоді схочеться тікати за кордон хоч на вертольоті, як завгодно.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #52 : Квітня 30, 2021, 10:29:20 22:29 »
Бабцефіл продувжує маячити. Вже ринкова економіка для України -зло  :fp2

Мабуть, тільки первісно-племінний устрій треба. Матріархат якийсь, на чолі з Тімашонкою  :weep:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #53 : Квітня 30, 2021, 10:30:00 22:30 »
Так знову ж таки.... З прочитаного можна зробити висновок що статус-кво - то є погано для України.......

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #54 : Квітня 30, 2021, 10:40:38 22:40 »
Так знову ж таки.... З прочитаного можна зробити висновок що статус-кво - то є погано для України.......
? Не зрозумів про що йдеться.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #55 : Квітня 30, 2021, 10:42:36 22:42 »
? Не зрозумів про що йдеться.

Ну ти розповідаєш як все погано стало...... Так стало з неприватизованою землею...... Тобто навпаки з твоєї розповіді випливає що відсутність земельної реформи нищить Україну.......

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #56 : Квітня 30, 2021, 11:15:03 23:15 »
Ну ти розповідаєш як все погано стало...... Так стало з неприватизованою землею...... Тобто навпаки з твоєї розповіді випливає що відсутність земельної реформи нищить Україну.......
:laugh:
Ну що сказать? Тепер вже земельна реформа неминуча. Настане - справжній статус кво :laugh: І ніяка партія Батьківщина тріумфальний поступ земельної реформи вже не зупинить, щоб та та популістка Юлька не обіцяла  :smilie5:
Правильно?

Ну значить дуже скоро вся земля в Україні буде приватизована і невдовзі її зможуть купувати на аукціонах потенційно більш успішні землевласники з будь-якої країни світу, особи і фізичні, і юридичні.
Так?

Епоха популізму нарешті закінчиться і Україна матиме щастя  :smilie5:
Хіба нє ?
 і я здогадуюсь, що навіть мігранти зі США й Канади невдовзі почнуть повертатися на рідну землю (не кажучи вже про тих, хто працює на ягідниках в Польщі)  :smilie5:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #57 : Травня 01, 2021, 06:16:24 06:16 »
Бумеранг, ти ІДІОТ. Ви багато років воювали проти Ющенка, Порошенка, і в решті - проти України. Чого и зараз бідолаха волаєш? Що бажали - то отримали. Суки тупі.
:smiley24:

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #58 : Травня 01, 2021, 06:19:22 06:19 »

Верховна Рада у другому читанні ухвалила законопроєкт про внесення змін до земельного кодексу. Відповідне рішення на засіданні 28 квітня підтримали 284 народних депутатів. Це один з проєктів земельної реформи, що стосується земельної децентралізації. Він є одним з ключових для завершення земельної реформи. До документа було підготовано 3128 правок.

Проєкт № 2194 про внесення змін до земельного кодексу реформує систему управління у сфері земельних відносин та знімає штучні обмеження господарської діяльності для спрощення доступу до земельних ресурсів населення та бізнесу.

Зазначимо, що під час голосування народні обранці від «Батьківщини» у супроводі лідера Юлії Тимошенко вийшли до трибуни Ради. Вони, на знак протесту проти ухвалення документу, підняли свої картки для голосування й під час вирішення питання скандували: «Ганьба».

Незважаючи на це, проект закону хоч і не одноголосно, але все ж таки підтримали інші фракції.

До 237 голосів від «слуг народу» додалися:

два голоси від «Єпропейської солідарності»;
вісім від партії «За майбутнє»;
сім від «Голосу»;
19 від «Довіри»;
чотири від позафракційних народних обранців.
https://glavcom.ua/news/pid-kriki-ganba-rada-uhvalila-vazhliviy-zemelniy-zakon-753021.html
..................
Знаєте що то за порправки?
Це те, що зробить з Україною те, чого не ризикнув зробити Хуйло, зігнавши по перимеитру українського кордону близько 150 000 військових, нещодавно, буквально тиждень тому назад.
...............
Тепер вже й хуйлові війська не знадобляться.
.........................
Мене цікавить тільки одне: хто ті дві паршиві вівці з фракції Європейської солідарності?

Про інші фракції я навіть не цікавився: всі хто дали якісь голоси за це голосування, то підараси повністю, без пояснень.
То не партія а СЕКТА.секта косатої макаки,що сама є чиряком на тілі України. А не подобається чиряк то пявкою,що вже давно насякнула людською кровюі яку пора просто розчавити. :smilie7:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #59 : Травня 01, 2021, 04:09:53 16:09 »
 :smiley24: