Автор Тема: Чорнобиль. Несподівана версія аварії.  (Прочитано 335 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Чорнобиль. Несподівана версія аварії.
« : Квітня 28, 2021, 07:17:33 07:17 »
Володимир Мартинюк
ФБ·

Чотири роки тому, я звів  докупи  унікальну інформацію, яку я отримав, будучи керівником інформаційного відділу, а потім і Управління справами так званого Мінчорнобилю.
Зокрема особисті свідчення керівництва та персоналу ЧАЕС, які стали свідками і жертвами тієї катастрофи. Висновок шокував мене самого - катастрофа на ЧАЕС була зумисною - і мала на меті знищити атомну енергетику в Європі. І підняти ціну радянського, газу і нафти.
Виявив дуже дивне співпадіння часу аварії на ЧАЄС і - найнижчої в той період ціни на газ 😳🤫.
Ціни, катастрофічно низької для економіки СРСР, яка вже тоді, вже абсолютно по наркоманськи - попала в залежність від "нафтової голки" - тобто від ціни на газ і нафту.
Тобто стала абсолютно очевидною відповідь  на запитання - "А кому ж саме була потрібна катастрофа на ЧАЕС ?"
Врешті решт численні пазли, які не давали мені спокою всі ці роки, склалися до купи - аварія на ЧАЕС була зумисною !!!
І метою цього рукотворного кошмару було підняття ціни на енергоносії та зупинення масового будівництво атомних електростанцій, яке тоді розпочалося у Європі - найбільшого покупця нафти і газу з СРСР.
Під приводом так званого "експерименту" 4-й енергоблок ЧАЕС був введений в аварійний режим і 26 квітня 1986 року, під час виконання найнебезпечнішого етапу цього експерименту було відключено електромережу північної частини Київської області.
Реактор завдяки такому "дивному збігу обставин" , до речі такому ж як і при аварії на Ленінградській АЕС у 1975 році, почав перегріватися, графітові стержні , які опускають для зупинення ланцюгової реакції, заклинило -  і їх не змогли опустити.
Паливні стержні увійшли в режим неконтрольованої ланцюгової реакції і розплавилися.
Що було далі - всі вже знають з численних статей, описів, книг і фільмів.
Але там ніде не було того, що я пишу зараз, і що вже написав у декількох статтях починаючи з 2016 року.
У це й сьогодні ніхто не хоче вірити - так само як в Росії досі не вірять що це їхнє ФСБ, за наказом їхнього ж Путіна, підривало житлові будинки у Москві та Волгодонську.
 При чому так , аби було найбільше жертв і це все виглядало найжахливіше.
В це ніхто в Росії не вірить - бо не вкладається в голову.
Так само як не вкладається в голову старим і молодим українцями те, що ядерну катастрофу в Чорнобилі створили зумисно - і по чіткому, при чому похвилинно керованому, плану.
Час аварії був вибраний також не випадково - на цей час вітри розвернулися в сторону Західної Європи і прогноз показував що вони будуть дути в тому напрямі майже два тижні.
Тим часом  четвертий блок ЧАЕС чекав свого фатального дзвінка з Москви майже місць.
І ця смертельна  команда таки прийшла.
Спеціалісти ЧАЕС розуміли всю небезпеку цієї затії.
Вони дуже сподівалися на систему аварійного опускання графітових стержнів і виведення реактора з робочого режиму.
Цю аварійну систему попередньо було якнайуважніше перевірено і відтестовано...
Бо вони не могли не виконувати наказ з (самої!!!) Москви. Але вони сподівалися  що зможуть та Москву  обхитрити...
Але - в цей момент, зовсім несподівано,  відключилася електромережа на всій півночі Київщини.
Це не було пов'язане з ЧАЕС. Це було відключення саме в системі Київенерго
Це не було випадковістю - це був ніж у спину. 
І це напевно є найперспективнішим напрям можливого кримінального розслідування цих подій з боку України.
Генпрокуратура, СБУ, НАБУ, ДБР- і далі по списку - аж до військової прокуратури (тимчасово скасованої).
If you are going through hell, keep going.

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Чорнобиль. Несподівана версія аварії.
« Reply #1 : Квітня 28, 2021, 03:20:55 15:20 »
 :smilie7: