Автор Тема: Я от часто думаю  (Прочитано 5343 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Re: Я от часто думаю
« Reply #90 : Квітня 19, 2021, 10:05:10 10:05 »
Є версія що InnoDb стабільніший ніж MyISAM, хоча на практиці це не доведено, ну я не знаю такої статистики, можливо вона десь і є.

Кратко поясню що це взагалі таке.

Це база даних, MyISAM зберігає кожну таблицю в окремому файлі, а InnoDB зберігає все в одному файлі, і MyISAM не підтримує транзакції.

Мені тут бракує таких розмов, мабуть треба створити окремий підрозділ на форумі.
Ну одно то что InnoDB поддерживает построчную блокировку записей а MyIsam  только потабличную как бы даёт ответ на вопрос... хотя тут наверное не та нагрузка чтобы это как то проявлялось.. тормозов особых и так не видно, посты уходят без дедлоков и таймаутов...

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #91 : Квітня 19, 2021, 10:44:58 10:44 »
Я взагалі не вірю в бани...... Якось вирішив всих кого впізнаю порозбанювати....... За Бумера RG попросив.......

RG попросив? Як цікаво....

Тоді я перед Чупсом вибачаюсь, що на нього думав.

А з приводу "Я взагалі не вірю в бани...... Якось вирішив всих кого впізнаю порозбанювати....... "...що сказати? "Аййй--ййй молодеееееець!" (с)

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #92 : Квітня 19, 2021, 10:58:21 10:58 »
А для чого це мені?

От усе це? Грошей я з цього не маю, а лише свої віддаю, кожного ранку прокинаюся, дивлюся - чи працює.

Всіх цих пропагандонів типу Ферала я відверто ненавиджу. Що далі? Україну я вже не врятую...

Коли втомлюєшся, то щось подібне говориш дітям :smiley25:

Трохи натягнуті паралелі, але втома від «альтруїзму» - це нормально

В кінцевому результаті, все що ми робимо, ми робимо для себе, а не для когось

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #93 : Квітня 19, 2021, 01:35:25 13:35 »
А з приводу "Я взагалі не вірю в бани...... Якось вирішив всих кого впізнаю порозбанювати....... "...що сказати? "Аййй--ййй молодеееееець!" (с)

Ну от диви..... живий приклад ....... попросив Київлянина припинити постити кацапські агітаційні мантри........ і він припинив...... Нашо когось банити?

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #94 : Квітня 19, 2021, 05:36:57 17:36 »
Ну от диви..... живий приклад ....... попросив Київлянина припинити постити кацапські агітаційні мантри........ і він припинив...... Нашо когось банити?
То створіть диво: попрохайте Кота з Бумерангом.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #95 : Квітня 19, 2021, 05:41:09 17:41 »
Бумеранга і кота теж просив...... Вони намагаються бути в рамках..... хоча не завжди виходить.....

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #96 : Квітня 19, 2021, 06:42:19 18:42 »
Бумеранга і кота теж просив...... Вони намагаються бути в рамках..... хоча не завжди виходить.....
Товто, Київлянин послухався, а ці двоє не слухаються, простіше кажучи, кладуть на вас продовгуватий предмет але ви все одно в їх очах розгледіли мир? Я все правильно виклав, ніде не помилився?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #97 : Квітня 19, 2021, 06:47:37 18:47 »
Товто, Київлянин послухався, а ці двоє не слухаються, простіше кажучи, кладуть на вас продовгуватий предмет але ви все одно в їх очах розгледіли мир? Я все правильно виклав, ніде не помилився?

Що тебе конкретно не влаштовує, профффффесоре?
If you are going through hell, keep going.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #98 : Квітня 19, 2021, 06:57:57 18:57 »

Коли порушують правила тоді і отримують бан.....

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #99 : Квітня 19, 2021, 07:26:04 19:26 »
Коли порушують правила тоді і отримують бан.....

А як трактувати ці ваші слова: вже порушення чи ще ні і якими критеріями користуєтеся?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #100 : Квітня 19, 2021, 08:31:37 20:31 »
  А як трактувати ці ваші слова: вже порушення чи ще ні і якими критеріями користуєтеся?

Критерій простий..... якщо постять повідомлення що на мою думку сильно шкодять дискусії чи форуму і мені доводиться їх переносити або видаляти, то можу вирішити забанити на якийсь не дуже великий термін...... десь так......