Мене тут вже не один раз в москалі записували
Я тут нічого нікому не нав"язую і навіть нічого не пропоную.
Україна, реально в становищі "цуцванг".Сидіти мовчки - не можна. Бо Кацапія буде потроху влазити й відкусувати шматочки теририторії. Такі як випадкові зальоти вертольотів нещодавно, будуть ще частіше.
Єдиний заступник від кацапського ривка зі сходу - це тільки США І ДержДеп.
Більше - нема нікого й нічого.
Але, щоб це заступництво й надалі тривало - то звідти нам постійно викручують руки; "робіть реформи!". І виконуйте всі вимоги МВФ! А не будете виконувати - то не даватимуть навіть тих жалюгідних кредитів, які давали 30 років.
Ну і що далі? В Україні вже не стає лікарів і медперсоналу. На сьогодні - в Україні вільних вакансій лікарів близько
35 тисяч. Бо який же дурень з мед. освітою, яку здобував 6-8 років, піде працювати на 8-10 тисяч гривень? В Польщі лікарська зарплата разів у 8 вища, а ціни на жратву майже такі само. Молоде населення виїжджає поступово й планомірно. Старики потроху вимиратимуь.
Ну й що далі? Тобто, план "світової закуліси" довести народонаселення в Україні до 10-15 млн в силі? Правильно ? Так?
Я сам давно бачу, що саме так.
Тим не менше, кацапія нікуди не дівається і хуйло сидить в кремлі здоровий як бугай. Помирати намірів не має. І дивиьтся на Україну як кіт на сало.
Ну й що далі робити ? Як Україні жити далі? Роз"їжджатися по всіх світах ? А хто ж тоді житиме в Україні? Хто? Нащадки Гіві й Мотороли? Чи такий контингент, який заселяє зараз Крим ?
Чи земляки й родичі Мустафи Найєма і Саддея Аделаджі? Чи хто???
Ну ще буде значне послаблення, якщо хуйло раптово здохне. От тоді буде весело ))
Ну а чи має ще якісь варіанти для перспективного позитиву держава Україна
Я не знаю які. Особисто я їх не бачу жодних.
..............................
Якщо щось і поміняється (раптово) в Кремлі, тим не менше, не думайте, що рехворми за лекалами МВФ зроблять з України "Другу Хранцію". Той хто на таке сподівається - той просто ніколи не цікавився світовою історією і поняття не має як виникала й розвивалась європейська цивілізація.
Більше я нічого казати не буду. Скажу тільки одне: цих всіх українських олігархів-міроєдів радники з ДержДепу й З МВФ і породили ( на початку 90-х, своїми порадами і своїм впливом на УРСР після розвалу СРСР), а тепер ці хвірташі, аметови й коломойські свою місію виконали і для світової закуліси вони вже стали зайві й не потрібні.
Тому й вимагають їх видалення.
ЗІ:А дурень-РиГайло (в сабжі) держдепівським вимогам підспівує і без кінця, нібито від розпачу, хватає себе за свою пусту голову. Наче він сам свою зарплату в ДержДепі отримує.