0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
На Гаїті ? Що там робити? Хіба в Домініканську частину, але й там, кажуть не дуже.
отель какой то кал. это все там такие? с видом на парковку?
не хочу показаться негативным, но никогда не был на гаити, может когда то и полечу. теоретически там счас дешевле должно быть..
пляжа по сути нет. или это прилив. приезжай к нам во флориду я тебе покажу белоснежный песок и широченный пляж! когда будут фотки воды небесно голубого цвета? я понимаю щас волны!
Трохи не зрозумів при чому тут гаіті
То не пляж, то через дорогу....... на пляж я ще не їздив....... Стосовно небесно блакитного - я ж не знаю коли погода зміниться.........
пляжа по сути нет. или это прилив. приезжай к нам во флориду я тебе покажу белоснежный песок и широченный пляж!
Помітив цікаву річ стосовно місцевого населення...... Нативні гавайці дуже ввічливі, приємні, завжди бажають гарно відпочити........ Зупиняються коли ти намагаєся перейти дорогу...... Та понаїхавші реднеки всякі грубі не отесані, вульгарні, пролітають прямо перед носом...... завжди намагаються нагадати що тебе, як туриста вони ненавидять......
отель какой то кал. это все там такие? с видом на парковку? не хочу показаться негативным, но никогда не был на гаити, может когда то и полечу. теоретически там счас дешевле должно быть..
Це явно кондомініум.
Звідки стілько реднеків у глибоко демокрацькому штаті? То все інтелехенція - прохвесура з астрохвізики і гендерних студій.
айр бнб. по чем цены на отели Уки?
Я скористався нагодою поки все було дешеве. Мені обійшлось 174 за добу двобедрумний кондо...... Готелі набагато дорожчі. Починаються десь від 250
ну так... интересно это типа дешево из за ковида? или такие цены всегда...
мда... в след раз во флориду, Уки. я тебе покажу настоящий пляж
Багато мабуть, наскирдувавши бабла, їдуть на пенсію сюди........