Умами рецепт на 7 годин. Довго розписувати, готуе паску по її маминому рецепту. Але виходить дуже смачно. Найсмішніше, що чим довше вони стоять, тим смачніше стають! Обожнюю паски.
Отже, мій рецепт. Йому мене мама навчила: 3 склянки молока, 7 склянок борошна, 6 яєць, 1 склянка цукру, Ванілін - 1 пакетик (за бажанням). Дріжджі 2 маленьких пакетика, мигдаль мелений, родзинки (я вибираю чорний, дрібний і м'який). Мигдаль і родзинки за смаком 1 стакан теплого (це важливо) молока відлити в ємність, туди ж засипати 1 с.л. цукру (взяти із завчасно насипаного в стакан), додати 2 пакети дріжджів, добре розмішати до утворення піни.
В іншій ємності збити густу піну з 6 білків, жовтки розтерти до білого зі склянкою цукру. Додати ванілін. Перемішати з першим замісом. Решта 2 склянки теплого молока перемішати з 7 склянками борошна.
Все з'єднати разом і замісити тісто. Тісту дати зійти 1 годину. Я зазвичай сідаю перед телеком, включаю якийсь фільм і починаю місити. Після, залишаю на 6 годин. За цей час воно повинно піднятися 5 разів, кожен раз його треба вминати. В останній п'ятий заміс розкласти по змазаним маслом форми, десь в кожну форму третю частину.
Якщо хочете перевірений рецепт сирної паски
https://journal.rozetka.com.ua/ua/retsepti-sirnoyi-paski/ дивіться цю статтю.