0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.
Раскольников старуху порешил, Леді Макбет Мценского уезду, взагалі пів деревні (свекра, мужа, племінницю, коханку), Герасім Муму втопив, Лермонтов с пістолем, Гарматний той взалі петух, Грибоедова зарізали, ...І це все шкільний курс. Гарні вчителі.
Прохання коментувати перепости трохи..... От я, наприклад, не розумію чому у гілку про рашку ти запостив твіт про крим......
Буду тягнути ці три теми на СУПі по можливості. Бо настає і тут упячна срака.
Гео, про таке вже разів 20 казали. І щось та упячна срака досі не наступила.А куди Дрейк поділася, не в курсі?
Я вибачаюсь, що втручаюсь, але ж Укі..., ти насправді не розумієш, що ситуація з Кримом - це вина рашки? І те, що Крим завжди тепер буде під пресингом, як і рашка з-за його окупації?
Розумію звичайно..... Але ж ця гілка не просто про поведінку раші на міжнародній арені, а про дикість життя її людей....... Наскільки я зрозумів......
Ну так, а сидіти без води - це хіба цивілізація?
Твіт був не про сидіння без води, а про дипломатичний тиск кацапів з метою отримати воду ....
Кацапи намагаються вдавати, що вода у Північно-Кримському каналі, це природне явище і нормальний стан речей.Який Україна намагається порушити.Тільки от п'ятдесят років тому, такого явища чомусь не існувало
Мгм.ОК.Зараз я поясню.Російська Федерація на повному серйозі вимагає від ООН ЗМУСИТИ УКРАЇНУ дати воду на ОКУПОВАНИЙ рашкою У УКРАЇНИ півострів.ЦЕ НЕ ДИКІСТЬ?
я б сказав би розпач.... хоча це теж від дикості по відношенню до інших......
Розпач була у мене, коли я був на твоєму місці...і благав вас (групу американців СУПу) не влаштовувати СРАЧ.....(Що я тільки не робив задля цього (навіть теми окремі створював і прикріпляв на "головної").ПІДСТАВЛЯЮЧИ ЦИМ УКРАЇНУ на форумі "Справжня українська правда"!!!МГМ?АГА?УГУ?
Яким чином Україна підставляється?
Я вважаю що навпаки ці срачі допомагають НЕ підставляти Україну....... Кожен може проглянути за шо сруться в америці та самі оцінити про що варто говорити, а про що ні шоб не підставлятись......
чувак, камон, до мене прилазили друзі з якими я вже не спілкувався роками щоб обговорити ситуацію в сша. треба бути наївним щоб не помічати як уся країна буквально пережмвала ті події.
Чувак, камон!В мене країна УКРАЇНА! КАМОН!