0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
гілка про кюанон
в общем дискуссия зашла в тупик. подытожим. физического демеджа от куанона оппоненты не нашли. за сим я думаю дискуссию можно завершать.
QAnon: Америкой правит тайное общество сатанистов-педофиловСегодня, 15:15Вышла новая документалка "Q: Да грянет буря!"Дарина АлексееваСостоялась премьера нашумевшего документального сериала "Q: Да грянет буря!" от лауреата премий "Оскар", BAFTA и "Эмми" Адама Маккея.В реальном времени сюжет раскрывает одну из самых диких теорий заговора, а также деятельность одноименного движения QAnon, получивших широкую известность после штурма Капитолия. Создатели проекта расскажут об эволюции теории, участии движения в информационных войнах, его влиянии на политическую обстановку и манипулировании мышлением общества. В общем, если вы тоже любитель раскрывать различные теории заговора и анализировать происходящее в социуме, смотрите сериал прямо дома на OLL.TV.детали здесь
Якщо подивитися на сина президента, то можна не лише сатанистів повірити...
О, точно..... Я їх обидві зіллю...... RG, можна я її переіменую у "все про Q-anon"?
кстати кюанон еще жив?
Тобі краще знати. Він у тебе в голові безкоштовно живе вже рік, і не збирається звідти вилазити...
ольгино прокинулось
Іудушка, ти вже вислав бидлану бабла ? Без цього його не реінсталюють Он Жоржовіч зразу на мороз почав падати по питанню висилки бабла
Ти теж не дуже поспішаєш єблану башляти. І партійні внески до мажкіної партії тупих зажав. Дивись, вона у тебе партбілєт забере.
Все...... продає вже той камелот...........Тут новий прикол........... Кюанон викликає дух кенеді щоб натягнути на нього мага капелюха та призначити президентом
Кажуть, Трампуша зiбрав мудьярд дол. - на власну Соц. мережу...Адже Цукерберг йому показав...То е правда чi фейк?..
Вроді правда...... під це діло навіть один з високопоставлених конгресменів Дейвід Нюнез подав у відставку....... хоче очолити ту мережу
На, можеш і ти прийняти участь - прикупити пару-трійцю акцій: https://finance.yahoo.com/quote/DWAC?p=DWAC&.tsrc=fin-srch
Двач?
https://truthsocial.com/Не реєструвався, а без реєстрації не видно що там.Може Алі чи Кіт зареєструються та щось нам покажуть