0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
а когда?
20 ноября.иначе хуле там войска делают?
20 ноября Байден был президентом?
я смотрю на факты. войска там держат зачем то. значит боятся. значит дело нечисто.
Звичайно бояться..... Бояться шо знову безлад влаштують.......... Наявність військ відбива бажання.....
бред. какие то конспиралогии. я могу с такой же уверенностью говорить что произошел военнизированный захват власти. ни ты ни я реальных вещей не знаем. и у тебя нет оснований делать никаких выводов.
Конгрес працює за регламентом..... Верховний суд виносить рішення...... Президент здійснює свою виконавчу владу........ Яке в жопу захоплення влади
а якого хєра там війська стоять? бачиш, ти віриш у куаноніську конспірплогію яку тобі транслюють у вуха снн. і не віриш у захват влади. то все питання віри.
Твої безглузді брати обіцяли влаштувати безлад, а ти питаєш чому війська!
хто тобі то розказав.
Хто, хто! Бегемот в пальто.
Я вірю своїм очам..... Я бачив у шо це виливається...... Війська стоять бо в америці завжди it is better to be safe then sorry..... Коли попусте цих навіжжених, тоді і приберуть...... Чо вони тобі так заважають там?
якби трамп хоч раз вивів війська та поставив забора просто так на порожньому місці ви б жопу собі розірвали від криків він тиран та військовий генерал. а приводів у нього було дофіга. в результаті ти кричав тут що він тиран а зараз мовчиш.
Али сколько ты пожертвовал Додику? только по чесмноку
і якщо віриш очам то де ті напади на капітолій? по поводу сейф ор сорі, це поліс стейт. він зажди керувався подібним .
Пацани, всьо чотко, нє сцать в кампот Це була тільки операція прикриття Several QAnon influencers, on platforms like Gab, Telegram and Parler, insisted that March 4 would be a “false flag” operation, a ruse to draw out Trump supporters to the Capitol only to pin blame on them for any violence that ensued.What's the connection between QAnon and March 4?
Америку завжди називали поліцейською державою........ Особливо совки всякі........ Допоки вони просто стоять і нікого не займають без причин у мене претензій до них нема.....
полицейским государством ? кто? ленд оф зе фри, оппортьюнити и американ дрим.
Трампуша верещить, що нєхер збирати бабло, не беручи його в долю Reports: Trump sends cease-and-desist letter to GOP fundraising groups
али так и пишет респам хрен дамтолько додику
Одні називають "ленд оф зе фри", а інші поліцейською державою і показують як поліція хуярить негрів та всяких хіппі....... Тепер просто помінялись ролями мабуть