Автор Тема: В Q-анонів свій Камелот з'явився  (Прочитано 22632 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Re: В Q-анонів свій Камелот з'явився
« Reply #30 : Березня 03, 2021, 09:29:38 21:29 »
Який хуйловський? Я не дуже слідкувала, але там зливалися дані, які могли бути лише у американських спецслужб. Наприклад, фотки з літака, які можна було зняти лише у певній локації і т.п. А що пуйлопропаганда могла проштовхувати його, то я і не сумніваюсь.

Ну так хіба у хуйла не може бути ресурсів шоб добувати подібні фотки?......

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #31 : Березня 03, 2021, 09:32:34 21:32 »
То Трамп, виходить, теж врєдітєль  :smilie11:

Є люди, що так вважають. Я поки не маю усталеної думки - для мене це питання це енігма. Читаючи деякі ресурси і слухаючи деяких цікавих пундітів (рекомендую все з участю юриста Барнса), наближаюсь до думки, що Трамп просто був не здатний керувати не як бізнесмен, а саме як політик.

За деякими винятками, його кадрова політика була провальною і він не слухав тих, кого треба було, і просував асболютний непотріб. Що в результаті його і погубило.

І тому багато людей зараз злі на нього, бо навіть не у президенстві справа, а у тому, що повністю злито владу комуністам.

Навіть по Джуліані там, виявляється, повний зашквар. Для мене було незрозумілим, чому Джулі зв"язався з Деркачем та Дубінським, і ще з тими двома лівими єврейськими джентльменами, яких потім по судах тягали.

А там, виявляється, повна некомпентність по всій ситуації з судами. Трампу сказали - цим повинні займатися спеціалісти у такій-то галузі, але він відмовився, бо був лояльним до Джуліані (якому давно було пора на пенсію).

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #32 : Березня 03, 2021, 09:32:56 21:32 »
Ну так хіба у хуйла не може бути ресурсів шоб добувати подібні фотки?......

Фотки з літака самого Трампа (allegedly)??

Був проведений аналіз деяких матеріалів, і там було показано, що то були дуже специфічні речі.

Але знову-таки, я це питання детально не вивчала.

Як паралель, наведу приклад з Цикада 3301. Хто не знає, погугліть. На певному етапі у певних містах світу були ФІЗИЧНО розклеєні плакатики із певним завданням. Тобто, це була (а може, і є) глобальна організація.
« Останнє редагування: Березня 03, 2021, 09:36:08 21:36 від Ad Astra »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #33 : Березня 03, 2021, 09:35:22 21:35 »
Фотки з літака самого Трампа (allegedly)??

Так "ресурси" ж не сидять на літаку та фотографують...... Просто крадуть те шо фотографують інші.....

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #34 : Березня 03, 2021, 09:36:37 21:36 »
Так "ресурси" ж не сидять на літаку та фотографують...... Просто крадуть те шо фотографують інші.....

Звідки? і враховуючи тайм стемпс.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #35 : Березня 03, 2021, 09:41:09 21:41 »
Звідки? і враховуючи тайм стемпс.

ХЗ..... вепонізується зазвичай лише те що неможливо відтрасувати назад до "ресурсу"......
Просто пам'ятаючи історію з соларвінд, а також знаючи як здійснювалась операція Stuxnet американських спецслужб, я думаю що таке можливо......

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #36 : Березня 03, 2021, 09:42:29 21:42 »
Є люди, що так вважають. Я поки не маю усталеної думки - для мене це питання це енігма. Читаючи деякі ресурси і слухаючи деяких цікавих пундітів (рекомендую все з участю юриста Барнса), наближаюсь до думки, що Трамп просто був не здатний керувати не як бізнесмен, а саме як політик.

За деякими винятками, його кадрова політика була провальною і він не слухав тих, кого треба було, і просував асболютний непотріб. Що в результаті його і погубило.

І тому багато людей зараз злі на нього, бо навіть не у президенстві справа, а у тому, що повністю злито владу комуністам.

Навіть по Джуліані там, виявляється, повний зашквар. Для мене було незрозумілим, чому Джулі зв"язався з Деркачем та Дубінським, і ще з тими двома лівими єврейськими джентльменами, яких потім по судах тягали.

А там, виявляється, повна некомпентність по всій ситуації з судами. Трампу сказали - цим повинні займатися спеціалісти у такій-то галузі, але він відмовився, бо був лояльним до Джуліані (якому давно було пора на пенсію).

Барнс цікавий і критичний.

Найвдаліший вибір Трампа - Пітер Наварро і Ларрі Кадлов.
Джареда не можна було на милю підпускати до Білого Дому.
Підтримка Кемпа на губернатора Джорджії була навіяна Макконнелом.

Але навіть не це головна проблема. Головна проблема в середній і нижній бюрократичній ланці на федеральному рівні - саме там було поховано все.

Загалом, те що відбувається впродовж останніх десяти чи більше років можна назвати  тотальною кризою довіри населення до правлячого класу (а це дійсно майже закрита каста, якщо мова йде про федеральний рівень) та державних інституцій. І ми лише десь на початковій стадії цієї кризи.
If you are going through hell, keep going.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #37 : Березня 03, 2021, 09:42:53 21:42 »
ХЗ..... вепонізується зазвичай лише те що неможливо відтрасувати назад до "ресурсу"......
Просто пам'ятаючи історію з соларвінд, а також знаючи як здійснювалась операція Stuxnet американських спецслужб, я думаю що таке можливо......

Мене вже ніщо не здивує. А взагалі це суперуспішна спецоперація. Є навіть книжки про кюанон.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #38 : Березня 03, 2021, 09:47:47 21:47 »
Барнс цікавий і критичний.

Найвдаліший вибір Трампа - Пітер Наварро і Ларрі Кадлов.
Джареда не можна було на милю підпускати до Білого Дому.
Підтримка Кемпа на губернатора Джорджії була навіяна Макконнелом.

Але навіть не це головна проблема. Головна проблема в середній і нижній бюрократичній ланці на федеральному рівні - саме там було поховано все.

Загалом, те що відбувається впродовж останніх десяти чи більше років можна назвати  тотальною кризою довіри населення до правлячого класу (а це дійсно майже закрита каста, якщо мова йде про федеральний рівень) та державних інституцій. І ми лише десь на початковій стадії цієї кризи.

КОТИК  :love: :love: :love:

Погоджуюсь з усім!! Коли я почала слухати Барнса, то у мене було дуже велике несприйняття - як таке можна казати? а виявилося, що він мав рацію у багатьох питаннях. І був дуже обізнаним. І він сказав - що якщо тобі треба було, щоб тебе найняв Трамп, тобі треба було піти і накласти йому на голову, і він би встав на коліна і молив тебе прийняти його пропозицію.

Чому так?? це велика незрозумілість.

І Барнс, та і інші кажуть - або Трамп вивчить свої помилки, або нема чого рипатися на 2024.

А Ви читали матеріали, які виклав Патрік Бірн на своєму вебсайті? У мене до самого Патріка ставлення неоднозначне (не довіряю йому на всі 100), але у його описі подій та ж сама тема - Трамп під кінець повністю злився і за деякими винятками не мав ніякої підтримки навіть від найближчого оточення.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #39 : Березня 03, 2021, 09:47:53 21:47 »
Мене вже ніщо не здивує. А взагалі це суперуспішна спецоперація. Є навіть книжки про кюанон.

Тут мої “друзі“ виховані на “русской культурє“ весь час плутали OANN (One America News Network) із якимось кьюноном... :lol:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #40 : Березня 03, 2021, 09:49:14 21:49 »
Тут мої “друзі“ виховані на “русской культурє“ весь час плутали OANN (One America News Network) із якимось кьюноном... :lol:

:lol: :lol: :lol:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #41 : Березня 03, 2021, 09:52:54 21:52 »
КОТИК  :love: :love: :love:

Погоджуюсь з усім!! Коли я почала слухати Барнса, то у мене було дуже велике несприйняття - як таке можна казати? а він виявився правим у багатьох питаннях. І дуже обізнаним. І він сказав - що якщо тобі треба було, щоб тебе найняв Трамп, тобі треба було піти і накласти йому на голову, і він би встав на коліна і молив тебе прийняти його пропозицію.

Чому так?? це велика незрозумілість.

І Барнс, та і інші кажуть - або Трамп вивчить свої помилки, або нема чого рипатися на 2024.

А Ви читали матеріали, які виклав Патрік Бірн на своєму вебсайті? У мене до самого Патріка ставлення неоднозначне (не довіряю йому на всі 100), але у його описі подій та ж сама тема - Трамп під кінець повністю злився і за деякими винятками не мав ніякої підтримки навіть від найближчого оточення.

Я б не був дуже вже критичний щодо Трампа. Трамп є trailblazer в певному сенсі.
Звичайно, якби Баннон, Горка, Левандовскі та інші, хто зробив його перемогу можливою, не пішли, чи не змушені були піти, то ми не мали би тієї ситуації, що маємо - тобто країни без президента.
І це не лише проблема Трампа, тим паче що він не був інтегрованим у політичні структури до сцвого президентства.
На подібних речах спотикалися багато лідерів. В тому числі і наші - Ющенко і Порошенко.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #42 : Березня 03, 2021, 09:53:20 21:53 »

One America News Network - звучить більше як

:laugh:

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #43 : Березня 03, 2021, 09:57:10 21:57 »
Я б не був дуже вже критичний щодо Трампа. Трамп є trailblazer в певному сенсі.
Звичайно, якби Баннон, Горка, Левандовскі та інші, хто зробив його перемогу можливою, не пішли, чи не змушені були піти, то ми не мали би тієї ситуації, що маємо - тобто країни без президента.
І це не лише проблема Трампа, тим паче що він не був інтегрованим у політичні структури до сцвого президентства.
На подібних речах спотикалися багато лідерів. В тому числі і наші - Ющенко і Порошенко.

Так, але це ultimately це було його рішенням. Так, казали, що його кандидатів не затвердили б через того ж Маконелла. Але ж він міг з допомогою в.о. (як у випадку з Грінелом) спокійно рухати клінап.

Той же Барнс сказав таку річ, що могли елементарно почистити верхівку, посадивши за економічні маніпуляції (а там багато кого було за що) і для цього лише треба було мотивованого прокурора.

Та навіть у Верховний Суд пропхали кандидатів із Федераліст Сесайєті ... і що,  Трамп про це не знав чи йому не радили? йому багато чого радили, але він не слухав  :smilie9:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #44 : Березня 03, 2021, 09:58:10 21:58 »
тоді вже і це зносьте.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
« Reply #45 : Березня 03, 2021, 10:00:05 22:00 »
І мене ще ось що дуже цікавить.

Коротко, бо ланч закінчується. Навіть з 6 січня, невже його ніхто не попередив про можливість провокації? до речі, особа одного із організаторів Алі (прізвище забула) дуже підозріла.

Як можна було дозволити собі зайти у таку пастку? адже саме по собі ралі та демонстрація, на яку приїхали люди, не мають за собою ніякого криміналу і є повністю конституційними.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #46 : Березня 03, 2021, 10:03:30 22:03 »
І мене ще ось що дуже цікавить.

Коротко, бо ланч закінчується. Навіть з 6 січня, невже його ніхто не попередив про можливість провокації? до речі, особа одного із організаторів Алі (прізвище забула) дуже підозріла.

Як можна було дозволити собі зайти у таку пастку? адже саме по собі ралі та демонстрація, на яку приїхали люди, не мають за собою ніякого криміналу і є повністю конституційними.

Щодо попередження провокацій та інформації - то повний провал (якщо це дійсно провал) спецслужб.
Крім того подібне величезне раллі в листопаді відбулося абсолютно без екцесів, якщо не рахувати поодинокі напади лівих на прихильників Трампа в місті після демонстрації. Це додало певності організаторам, що все буде ОК.
З іншого боку, вся істерика щодо подій 6 січня була інспірована Пелосі та медія.
Навіть ФБР визнало, що жодної зброї у “повстанців“ не було.

FBI official: No shots fired by rioters, no firearms recovered during siege on U.S. Capitol
https://justthenews.com/government/congress/senate-hold-second-hearing-security-failures-leading-capitol-siege
« Останнє редагування: Березня 03, 2021, 10:31:07 22:31 від Feral Cat »

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #47 : Березня 03, 2021, 10:18:39 22:18 »
зафлудили боты таки тему

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #48 : Березня 03, 2021, 10:22:35 22:22 »
зафлудили боты таки тему

A шо тут робить “чєлавєк руSSкай культури“?   :lol:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #49 : Березня 03, 2021, 10:26:40 22:26 »
A шо тут робить “чєлавєк руSSкай культури“?   :lol:

уки  ты был сторонник его разбана?
та поепать ему на этот форум - оно будет работать, работать и работать

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #50 : Березня 03, 2021, 10:30:33 22:30 »
О, може Іудушка про сигнал в курсі ?  :smilie1:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #51 : Березня 03, 2021, 10:33:04 22:33 »

Тобто “чєлавєкам руSSкай культури“ на українському форумі має бути дозволено все, а людям української культури - нічого?  :Sho_za:
Ми вже це десь бачили...  :smilie7:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #52 : Березня 03, 2021, 10:33:15 22:33 »

В особі Ферала ФСБ спонсорує наш форум - контентом і відвідувачами. Просто полєзний ідіот, класика.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #53 : Березня 03, 2021, 10:38:45 22:38 »
В особі Ферала ФСБ спонсорує наш форум - контентом і відвідувачами.

Чупсе, я тобі звичайно дуже вдячний за те, що в далекому березні 2014 року ти дав мені можливість тут бути присутнім.

Але у мене до тебe є одне питання - на підставі яких конкретних фактів, чи інформації ти вважаєш, що я маю стосунок до ФСБ, а majesty чи RG - не мають?
Сподіваюся на конкретну відповідь.

Трошки історії:

В далекому 1919 році majesty в шкірянках із зірками на шкіряних кашкетах і з маузерами на боку перли в Україну за наказом Троцького, де їх із хлібом-сіллю зустрічали місцеві RG.

Щодо лінка, який я навів, то це сайт Джона Соломона - одного із дуже небагатьох професіних і відповідальних американських журналістів.

« Останнє редагування: Березня 03, 2021, 10:52:18 22:52 від Feral Cat »

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #54 : Березня 03, 2021, 10:42:23 22:42 »
В особі Ферала ФСБ спонсорує наш форум - контентом і відвідувачами. Просто полєзний ідіот, класика.

ну где то согласен
но пусть постит без линков :laugh:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #55 : Березня 03, 2021, 10:43:40 22:43 »
Чупсе, я тобі звичайно дуже вдячний за те, що в далекому березні 2014 року ти дав мені можливість тут бути присутнім.

Ферал, я тобі тут сьогодні дав ще раз можливість тут перебувати.

Може до ФСБ ти і не маєш стосунку, але якщо так, ну давай припустимо... хоча хто я такий у порівнянні з Дрейк, вона має жіночу чуйку.... мені твоя риторика не до вподоби, а знаєш, третього разу може й не бути, я скажу тобі що вдячний за контент, і попрощаюся з тобою. Ти як доросла людина маєш зробити якісь висновки. Не треба тут це більше обговорювати, просто я наразі поставив свій авторітет, знову випустивши тебе сюди. не підведи мене.

Іншого разу не буде, зрозумій.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #56 : Березня 03, 2021, 10:50:53 22:50 »
Якби ви знали що таке тримати форум, особливо такий, протягом 9 років. Форум незалежний ні від кого, не те що там якась притула зі своєю форум правдою.

Це морально дуже важка справа - створювати якісь баланс, догодити всім, нікого не образити, не робити помилок, тому я і віддав фоорум в повну владу Дрейк, але її тут вже кілька місяців нема, тому визріває наступна думка, я розумію що комусь це буде приємно, а комусь ні. Вважаю Укі найбільш поміркованим учасником форуму.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #57 : Березня 03, 2021, 11:01:18 23:01 »
Якби ви знали що таке тримати форум, особливо такий, протягом 9 років. Форум незалежний ні від кого, не те що там якась притула зі своєю форум правдою.

Це морально дуже важка справа - створювати якісь баланс, догодити всім, нікого не образити, не робити помилок, тому я і віддав фоорум в повну владу Дрейк, але її тут вже кілька місяців нема, тому визріває наступна думка, я рохумію що комусь це буде приємно, а комусь ні. Вважаю Укі найбільш поміркованим учасником форуму.

абсолютно понимаю
потому пытаюсь на этом форуме быть крайне толерантен
потому же и афигиваю когда боты юзают эту площадку в своих интересах

получается все мы лохи которые дает им дополнительный канал для информационной работы ( кто технически кто участием як допысувач )

просто авигенный пример был про ветряки в Техасе
они сразу же начали крутит тему - зеленая энергетика херня  и тут на днях кремлевский плешивый слово в слово повторил их месседж

сначала боты, купленные журнашлюшки, рашатудеb создают "общественный резонанс"
потом вылазит плешивый спаситель мира

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #58 : Березня 03, 2021, 11:04:57 23:04 »

просто авигенный пример был про ветряки в Техасе
они сразу же начали крутит тему - зеленая энергетика херня  и тут на днях кремлевский плешивый слово в слово повторил их месседж

сначала боты, купленные журнашлюшки, рашатудеb создают "общественный резонанс"
потом вылазит плешивый спаситель мира

якщо ти думаєш що цю вводну пустили кацапи, ти помиляєся....... Техаський уряд першим кинув цю тему...... Кацапи лише підхопили.....

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #59 : Березня 03, 2021, 11:07:50 23:07 »

абсолютно понимаю
потому пытаюсь на этом форуме быть крайне толерантен
потому же и афигиваю когда боты юзают эту площадку в своих интересах

Я вже запропонував фералу дати 10 баксів - а що таке по гривням 10 баксів, 280 грн на хостінг. Він - мовчить, а я не маю більше наміру спонсорувати тут його. Були люди які кидали по тисячи гривень, і це українці. А цей єбанутий америкос, мабуть жиє непогано, і задарма має бажання тут просувати свої ідеї. Ні, ферал, людство порзумнішало,Ю спонсорувати вашу росіську маячну ми більше не будемо.