Я перенесу цю гілку пізніше в Адмін розділ...... Поки що хай побуде тут.........
Безпредметний срач - це коли форумчани сруться один з одним безпредметно, забувши зміст гілки, просто аби образити опонента........ Безпредметні наїзди один на одного більше всього засерають форум та псують дискусію, тому таке буде каратись нещадно........
Алгоритм покарання буде приблизно таким........ Якщо хтось безпредметно образив іншого, а ображений відповів образою - то в бан ідуть обоє (перший хто образив безпредметно іде на день довше у бан)........ Якщо ображений не відповів, а образник продовжує постити образи - то у бан іде лише образник......
Є "законний" варіант посратись - це або в смітнику, або в спеціалізованій прикріпленій гілці. Лінк та запрошення на розборки дозволяється постити в любій гілці..... Якщо хтось не знає як ставити лінк на окреме повідомлення можу дати інструкцію........
Срач по темі не вітається...... бо це ніяк не допомагає дискусії........... Але я стараюсь за таке не банити........