0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.
Для того мабуть і є дебати, Трамп виявився тупим вислюком, якщо програв.
академик сахаров - вислюк тупой, солженицын - тупой вислюк, ющенко - тупоц вислюк. продолжать?
Так то реальна прокацапська шваль, як і глашатаї трампа.
Трамп не програв. Так само як і Ющенко не програв в 2004 році. Тільки в США не було переголосування .
Ну ти ж кажеш про американський наратив, до чого тут Сахаров або Ющенко?
Трамп не програв, він конкретно смоктанув з заглотом.
простите, вы говорили что программист? но у вас полное отсуствие логического мышления. зеро. ноль. нада. как можно просто повторять одно и то же совершенно не задумываясь?
Вибори було сфальсифіковано в шести штатах.Ото й уся арифметика
Пиздіти не мішки ворочати, суд це не визнав, тому можеш ... ну це мабуть вже Альцгеймер.
Суди в Джорджії і Мічігані зараз займаються цим питанням CNN тобі це не скаже.
Кіт не усвідомлює про шо він говорить ...... Якщо і справді в 6 штатах підробили результати виборів, то проект США можна закривати........
Що демократи і роблять аж гай гуде...
все ольгино понимает^раз в штатах сфальсифицировали, то какие вопросы к хуйлу?"
это вам так хочеться думать. я просто обьясняю что происходит. США страна нарратива, а голливуд и прочие артисты никогда против нарратива не пер.
весь інет ржот з байдена. кількість мемів зашкалюєhttps://twitter.com/m4x05/status/1373382878831198214
Рузвельт кацапам дупу вилизав у 1933 році. І лизав до смерті.
Я вірно розумію, що усі президенти, окрім Трампа, лизали кацапам дупу?
Весь інет з аватаркою трампа "Всі новини останніх днів в раша ЗМІ - Байден споткнулся на трапе"
Трамп не лизав, він давав у дупу... це ж величезна різниця
Вачко!?Як людині мало треба!Думаю у Хуйла майже нема чим.
я не дивлюся раша змі...
у вас все крутиться навколо кремля... так сумно це спостерігати.
Думаю, відсотків 70% того що ти вважаєш "всім інтернетом" то є рашаЗМІ, ботоферма пригожина