зараз відбуваються напружені переговори з Китаєм..... Так шо переживання Кота обгрунтовані...... Просто він не може нормально лаконічно пояснити проблему....... Робить це як наче політрук якийсь
Ось тут короткий переказ того, що відбулося.
https://www.dailywire.com/news/china-mocks-and-attacks-the-united-states-on-u-s-soil?%3Futm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dwtwitterGoogle@
Ян відверто глузував із коментарів Блінкена щодо "міжнародного порядку, що базується на правилах". Ян сказав: "Те, чого дотримуються або дотримуються Китай та міжнародне співтовариство, це міжнародна система, орієнтована на ООН, і міжнародний порядок, підкріплений міжнародним правом, а не те, що відстоюється невеликою кількістю країн так званих" заснованих на правилах " міжнародний порядок ".
Ян відверто знущався над "демократією на зразок Сполучених Штатів", сказавши, що "демократія китайського зразка", яка насправді не існує, сприяла "миру та розвитку світу", в той час як він звинуватив США в "вторгненні" в інші держави «Шляхом застосування сили» та повалення «режимів різними засобами» та різанини «людей інших країн».
Ян експлуатував політичні розбіжності в США, заявляючи, що "багато людей у Сполучених Штатах насправді мало впевнені в демократії Сполучених Штатів і мають різні погляди щодо уряду Сполучених Штатів".
Ян також цитував рух "Чорне життя", щоб напасти на США в питанні прав людини, сказавши, що "в Сполучених Штатах існує багато проблем щодо прав людини".
"Що стосується кібератак, дозвольте мені сказати, що незалежно від можливості здійснення кібератак або технологій, які можуть бути застосовані, США є чемпіоном у цьому плані", - сказав Ян. "Ви не можете звинуватити цю проблему в комусь іншому".
Ян відверто знущався з США та адміністрації Байдена, заявляючи, що вона "не представляє міжнародну громадську думку", як і західний світ. "Залежно від масштабу чисельності населення чи світової тенденції, західний світ не представляє світової громадської думки", - сказав Ян. «Отже, ми сподіваємось, що, говорячи про загальнолюдські цінності або міжнародну громадську думку з боку Сполучених Штатів, ми сподіваємось, американська сторона задумається над тим, чи не відчуває вона заспокоєння, коли говорить це, оскільки США не представляють світу. Він представляє лише уряд США ".
“Салліван відповів, заявивши про "таємний соус Америки", термін, який він неодноразово використовував, намагаючись також пояснити Китаю. "Впевнена в собі країна може добре дивитись на власні недоліки і постійно прагнути вдосконалення, і в цьому полягає секретний соус Америки", - сказав Салліван. "Інший секретний соус Америки полягає в тому, що наші люди є людьми, що вирішують проблеми, і ми вважаємо, що найкраще вирішуємо проблеми, коли працюємо разом із союзниками та партнерами по всьому світу".
Потім Салліван вирішив відповісти на напади Китаю, сказавши, що США щойно висадили ще один марсохід на Марс.
Ян негайно відстрілювався ще більш вороже, розпочавши атаки нової хвилі на США:
“Ну, це було моє погано. Коли я зайшов у цю кімнату, я мав би нагадати американській стороні звернути увагу на її тон у нашому вступному слові, але я цього не зробив », - сказав Ян. "Китайська сторона була вимушена виступити з цією промовою через тон американської сторони".
"Тож дозвольте мені сказати тут, що перед китайською стороною Сполучені Штати не мають такої кваліфікації, щоб сказати, що вони хочуть говорити з Китаєм з позиції сили", - продовжив Ян. "Американська сторона навіть не була кваліфікована говорити подібні речі навіть 20 років або 30 років тому, тому що це не спосіб мати справу з китайським народом".
Згідно зі стенограмою уряду США, Салліван і Блінкен не реагували на напади в кінці, здійснені Китаєм.Щ