0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
А реальность третья.У кого сильный организм, есть деньги и нет говна в голове - тот проходит эту волну без вопросов. Но! Масштаб проблем от этой херни, намного больше чем от сезонного гриппа.
чувак у березні квітні я РЕАЛЬНО боявся. особливо відео з китаю росіян які показували як вони бережуться. АЛЕ. потім подивився відео двох медиків з каліфорнії доречі які розповіли що вже 20% заразилися і це не є чимось супер небезпечним. а тоді це стали політизувати... і вже пройшов майже рік...
1. Тошо це не обтяжливо..... Я і так завжди намагався триматись подалі від незнайомих людей......
2. Трохи на довже відтягне той "ітог"
Так з часів Уханю нічого не змінилось...... Те що послухавши когось ти змінив свою думку - говорить про трохи інше......Я особисто не боявся і не боюсь....... Просто у виборі між 1. Спробувати уберегтись 2. Отримати це щастя з усіма наслідками. я вибираю перше...... Свідомо...... От і все.
смертність від пневмонії була 5-6% і раніше. і від грипу помирали. кожен рік сам хворів. і шо.
Не!Реально - это другое.Я болел: и гриппом, и пневмонией, и ОРВИ, - ощущения другие.Я никогда не болел больше месяца. Тут - пожалуйста. Плюс весь спектр сопутствующих. Очень ху*ёвых.Это не грипп!
ти так і не відповів на питання чому бережеся зараз і не берігся раніш.
І раніше берігся...... І зараз...... Чим гірша статистика тим ретельніше бережусь...... От і все.
ну ти раніше масок не носив.
ясно... співчуваю. а скіко років приблизно якщо не секрет?
Тошо щільність хворих була така, шо я відчував себе більш комфортно без маски.......
Та, не. Чего, уж там.Согласно классификации ООН - глубокий средний возраст.Но! ресурсов организма хватило. Хотя, было очень ху*ёво. Это стоило : сил, денег и времени.
Критерии комфортности были сформированы Вами лично?Или под влиянием массмедиа?
Мною особисто...... Ще рік тому......
ще раз дуже співчуваю. бажаю здоров'я вам і вашій сім'ї
За год взгляды не пересмотрели?Подозрений не возникло?Какой итог в вашей системе координат?
Підозри певні у мене були ще тоді, рік тому....... Нічого не змінилось абсолютно.......
Так озвучьте по-сути, pls!
Він стібеться
Задача стоит: как уберечь основную биомассу; не понести убытков; срубить бабла.
і тому доведеться 1) уникати натовпу
щось можливо додаткове робити шоб берегтись від цієї зарази..........
Чем отличается от обычной простуды? Гриппа, ну, там, пташиного? свинячого?Почему более чем: СПИД? Гепати А? Туберкулёз? Сифилис?
Чем отличается от обычной простуды? Гриппа, ну, там, пташиного? свинячого?
Почему более чем: СПИД? Гепати А? Туберкулёз? Сифилис?
Він стібеться, а в Норвегії це вже розглядають як наступний крок ритуалу