Автор Тема: Надо чтобы Зеля лишал гражданства таких как Медведчук - за антигосударственную д  (Прочитано 541 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
- за антигосударственную деятельность, ведь Медведчук за деньги России работает на разрушение Украины. :upa

То пусть писдует на родину в Рашу накуй.. :smilie9:

« Останнє редагування: Лютого 06, 2021, 03:59:16 15:59 від Мазепа Київ »
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Зеля? А чем царя еще уполномочить? Хочу даю , хочу лишаю кого угодно.... Дай Зеле такие полномочия он первым лишит гражданства Порошенко , а не кремлёвских шавок. Для начала в Конституцию нужно внести поправки дающие возможность лишать персонажей гражданства не по воле перонажей. А потом для начала ввести в Уголовный кодек к статье "государственная измена" дополнительного наказания в виде лишения гражданства.
« Останнє редагування: Лютого 06, 2021, 04:03:57 16:03 від Южанин »

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Зеля? А чем царя еще уполномочить? Хочу даю , хочу лишаю кого угодно.... Дай Зеле такие полномочия он первым лишит гражданства Порошенко , а не кремлёвских шавок.

Я о том, что Зеля по беспределу пока всьо правильно делает в отношении Медведчука.

Пороху нужно было тоже этого Медведчука накуй выгнать с Украины, а не слушать просьбы Фрау, подруги Путина

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Kikker

• Ветеран форума
Позбавляти єдиного громадянства тих, хто його набув за народженням, зазвичай скрізь заборонено. Наскільки мені відомо, таке практикували лише Третій Рейх і Радянський Союз. Інша справа, що якщо громадянин добровільно набув іноземне громадянство, то тоді в Україні є законні підстави відбирати українське громадянство. На жаль, цим законом користуються у виключних ситуаціях, коли когось треба показово покарати. В більшості випадків він тупо ігнорується.

Якщо у медведчука є іноземне громадянства, а я думаю, що є, то позбавляти можна. Була б політична воля. Хоча тоді доведеться відповідати на багато незручних питань,чому, наприклад, Беня досі є громадяниним України. Або ветеран АТО Марків.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Позбавляти єдиного громадянства тих, хто його набув за народженням, зазвичай скрізь заборонено. Наскільки мені відомо, таке практикували лише Третій Рейх і Радянський Союз. Інша справа, що якщо громадянин добровільно набув іноземне громадянство, то тоді в Україні є законні підстави відбирати українське громадянство. На жаль, цим законом користуються у виключних ситуаціях, коли когось треба показово покарати. В більшості випадків він тупо ігнорується.

Якщо у медведчука є іноземне громадянства, а я думаю, що є, то позбавляти можна. Була б політична воля. Хоча тоді доведеться відповідати на багато незручних питань,чому, наприклад, Беня досі є громадяниним України. Або ветеран АТО Марків.

Беню в Ізраъль депортувати

Або хочаби прийняти закон, що той хто має 2 і більше громадянств не можуть приймати участь у будьяких виборах,  призначатись  на посади у державні установи, та не мають права голосувати

Offline majesty

• Ветеран форума
хехе
мазепа а кто такой зеля?

Offline arrow

• Ветеран форума

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
хехе
мазепа а кто такой зеля?

Президент маэ право надавати громадянство, значить ы забирати. у тих хто проти Держави.

Offline majesty

• Ветеран форума
Президент маэ право надавати громадянство, значить ы забирати. у тих хто проти Держави.

Пороху надо было отобрать гражданство у зебила

Offline Kikker

• Ветеран форума
Ще раз. Законно відібрати громадянство в Україні можна лише в людини, що має ще одне, або більше добровільно набутих громадянств.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Це теж гарний метод  :smiley24:

з ФУПу

Лёгкий способ выкинуть Медведчука из страны
Palermo
9 лютого 2021 22:58:12

Есть большинство в Раде

Принять закон об иностранных агентах

Включить в закон пункт "высылка из страны" "запрет на въезд" "арест активов"

На следующий день собрать этот биомусор, посадить в самолёт и вывезти в любую страну, которая согласится их принять

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1093974.0

Offline div

• Ветеран форума
Так никто не согласится

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Так никто не согласится
+
 Блокувати активи і сам втече

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Це теж гарний метод  :smiley24:
з ФУПу
Лёгкий способ выкинуть Медведчука из страны
Palermo
9 лютого 2021 22:58:12
Есть большинство в Раде
Принять закон об иностранных агентах
Включить в закон пункт "высылка из страны" "запрет на въезд" "арест активов"
На следующий день собрать этот биомусор, посадить в самолёт и вывезти в любую страну, которая согласится их принять
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1093974.0
Легше - розстрiляти...
 :vinsent:

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
ДБР продовжує розслідувати справу Медведчука за статтями про сепаратизм та держзраду – прокуратура
12 лютого 2021, 18:20

5 лютого 2019 року Генеральна прокуратура України відкрила провадження щодо Віктора Медведчука за статтями про сепаратизм та держзраду

Державне бюро розслідувань продовжує розслідувати провадження стосовно одного з лідерів «Опозиційної платформи – За життя» Віктора Медведчука за статтями про державну зраду та посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, повідомив Офіс генерального прокурора у відповідь на запит Радіо Свобода.

«У вказаному кримінальному провадженні досудове розслідування здійснюється Центральним апаратом Державного бюро розслідувань. У кримінальному провадженні жодній особі про підозру не повідомлялося. Кримінальне провадження не закривалося», – розповіли Радіо Свобода в прокуратурі.

5 лютого 2019 року Генеральна прокуратура України відкрила провадження щодо Віктора Медведчука за статтями про сепаратизм та держзраду. Тодішня речниця генерального прокурора Лариса Сарган розповіла, що справу відкрили за зверненням тодішнього народного депутата Андрія Тетерука через заяву Медведчука на партійному з’їзді 29 січня, де він заявив про необхідність утворення так названого «автономного регіону Донбас» з власним парламентом та урядом.

ОПЗЖ тоді назвала заяву Тетерука «передбачуваним і юридично нікчемним наклепом».

https://www.radiosvoboda.org/a/news-medvedchuk-derzhavna-zrada/31100063.html