Автор Тема: Рішучий крок до Європи - книга "Asti+Асті" закуплена для дитячих бібліотек  (Прочитано 821 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Уряд Гройсмана закупив книги про принцес-лесбійок

За рахунок коштів державного бюджету України були закуплені дитячі книжки про так зване одностатеве кохання. Міністерство культури України та Державна установа «Український інститут книги» придбали 1240 примірників книги «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» (автор О’Нілл Кейт, 2019 р.), яка видана у вигляді коміксу на тему ЛГБТ-стосунків. Дітям від 5 років пропонується ознайомитися з історією про двох дівчат, яка закінчується їхнім весіллям.

Коли стало відомо про цей прецедент, офіс руху «Всі разом!» відразу почав з’ясовувати історію питання. Були надіслані запити на доступ до публічної інформації до Українського інституту книги та до Державного комітету телебачення і радіомовлення.

Серед додатків в наявності є протокол з рішенням про проведення процедури закупівлі книжної продукції для поповнення бібліотечних фондів за рахунок коштів державного бюджету. У протоколі зазначено, що перелік книжкової продукції був затверджений розпорядженням Кабінету міністрів № 598-р від 5 липня 2019 року, тобто за часів прем’єрства Володимира Гройсмана
..........................
«Принцеса+принцеса: довго і щасливо» - це комікс про романтичні стосунки між двома дівчатами. Книжка, як зазначається, спрямована на подолання так званих стереотипних уявлень про людські взаємозв’язки.

https://vsirazom.ua/news/ponad-tisyachu-knizhok-pro-divchat-lesbijok-zakupiv-ukra%d1%97nskij-uryad-dlya-dityachih-bibliotek

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
Мабуть, це про Жульку і Ганьку Герман  :love:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Мабуть це про Уляну й про Наталку з Чикаго  :laugh:

Наталка, певно латентна, вона працюючи в Пуерто-ріко, клеїла таких принцес, як на картинці ліворуч. :smilie5:

Ну а Уляна - то та ЛГБТешниця на 101%. Майже відкрита. Наче ота професорша Більченко з Київського педінституту.
Хоча Уляна має "формального" чоловіка. Але то чисто "для форми".

Про цих двох можна створити не тільки комікси, а прямо-таки роман, якщо не забути ще й про гермафродитку Валерію з Лондона. :smilie5:

Три реформаторські - "голУбки"  :gigi:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Бумеранг, а от скажи навіщо ти цю тему розпочав?
Що ти хотів отримати?
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Є версія що бабця так гарно виглядає, тому що прихильники лижуть Юльціну шмоньку!

Ти щось колись писав про свого кумира Гришу Клімова.
Він таких як ви засуджує, хоча й сам мабуть таки, педрило, а навть як що і не гомік, то дегенерат 100%, бо таку маячню писати може лише хвора людина.

Offline Asti

• Newbie
  • *
Ладно газогенератор , у нього життя важке, останній в житті горбатий «пиріжок» із загального столу доїдає.
Але Я бачу ви тут не заспокоїтеся, поки кожен з дописувачів не відкриє гілку із застосуванням мого ніку у назві.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Ладно газогенератор , у нього життя важке, останній в житті горбатий «пиріжок» із загального столу доїдає.
Але Я бачу ви тут не заспокоїтеся, поки кожен з дописувачів не відкриє гілку із застосуванням мого ніку у назві.

Асті не звертай уваги, то ж Бумеранг, шановник талантів Юлі і Гриши.
Перша потвора і шахрайка, другий злочинець, дегенерат, юдофоб, і теж шахрай.
Які вчителі, такий і учень.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Бумеранг, а от скажи навіщо ти цю тему розпочав?
Що ти хотів отримати?

Я не відкривав би ніколи б цю тему. Просто вона мене самого не мало розсмішила. :smilie5: Чому розсміішила ? Тому що після голосування 73% плакати вже непотрібно.

Хоча й після 2-го туру 2010-го  року теж плакати  вже було не потрібно . Але влітку 2014 з"явилась якась надія
Однак пізніше, особисто в мене, після подій в Дебальцево (лютий 2015) в мене вже надій і сподівань не було ніяких.
( тим не менше, пізніше, в цифру 73% я б ніколи б не повірив, перед голосуванням)

Чому я згадав лютий 2015 року?
Бо саме приблизно в той час, особисто я, остаточно зрозумів, що все, що пов"язане з так званою "європейськістю" Україні не потрібне абсолютно.

Саме з того часу, особисто  я вважаю що Україні не потрібен ніякий Євросоюз, бо для України це буде така само погибель як і "Руський мір"
Ота книжечка, якій присвячена ця тема, якраз і демонструє оте лайно, яке суне до нас "з Європи".
І отаке лайно нам же нав"язується не просто для "комерції", щоб хтось заробив. Це все продумано й розроблено ( не будемо казати де). Статегія - зменшити нарадонаселення у всьому світі. Ну і і Україні теж і не в останню чергу.

Засоби для цього використовуються які завгодно, в т.ч. і такі як ця книжечка.
Але для чого Уряд ( навіть ще Гройсмана, про Гончарука й Шмигаля я навіть не кажу нічого) проплачував закупку таких книжок для дитячих бібліотек?
Що, напевно хтось з Посольства США в той момент зателефонував?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Є версія що бабця так гарно виглядає, тому що прихильники лижуть Юльціну шмоньку!

Він таких як ви засуджує, хоча й сам мабуть таки, педрило, а навть як що і не гомік, то дегенерат 100%, бо таку маячню писати може лише хвора людина.

Здогадка логічна і зауваження теж.
Але що значить кумир??? Якщо я прочитав якогось автора, то це незначить, що він мій кумир.

Григорій Климов давно помер. Він півжиття прожив в США ( після 1945 року) і про персонажів на радіо "Свобода" він в своїх книжках багато цікавого розповідав.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Юля вже не молода і час від часу користується послугами косметолога, всього-навсього. Бо на людях треба мати нормальний вигляд, а не як Тетяна Монтян.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
З Європи до нас нічого не суне.
Хочемо беремо, хочемо ні.
Нас можуть примусити дотримуватися норм кількості викидів, а дотримуватися норм кількості голубих, навряд.

Offline ЮАР

• Ветеран форума

і про персонажів на радіо "Свобода" він в своїх книжках багато цікавого розповідав.

Я тобі поясню чому.
Більшість працівників РС євреї, ну так склалося, бо беруть розумних.
А тікали з СССР саме розумні, бо все розуміли.

А кого він більш за все ненавидів? Так, саме євреїв.
Підараси і лесбіянки, то таке, хоча процентів 70 своєї уваги присвятив саме їм.

Offline RG

• Ветеран форума
Макакій, можеш подрочити на ніч  :love:

Offline Шильдер

• Hero Member

Григорій Климов давно помер. Він півжиття прожив в США ( після 1945 року) і про персонажів на радіо "Свобода" він в своїх книжках багато цікавого розповідав.

Я читав його книги; їх основний посил - всюди педерасти.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Я читав його книги; їх основний посил - всюди педерасти.

Совершенно в дьірочку! :smilie7: