Автор Тема: "Пята колона" не в Росii - вона поруч - в Драгоманова...  (Прочитано 2529 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Фiнiта ля комедiя...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Oksana Levkova
Favourites  · ftdgSYuhpouoestmerndtay mafst o0gcSrSed2:0t5sfc  ·
Євгенію Більченко, викладачку-культуролога з педуніверситуту Драгоманова, яка недавно виступила проти мовних ініціатив і назвала Україну "лімфовузлом в тілі американської колонії", знаю давно. Ще з тих пір, як на різних наукових конференціях у 2014-му вона скрізь розповідала про те, що не лише україномовні були на Євромайдані (що, звісно, правда) і що культивувати україномовність в Україні - це вітання якимось іншим епохам, а не ХХІ ст. Вся фішка в тому, що вона - архівпливова, архіхаризматична і суперартистична, друзі, і є безумовною улюбленицею студентів. І саме через це ректор її вишу не звільнить її найближчими роками. А зовсім не через те, що "за політичні погляди не звільняють", як він сам каже. До речі, як людина, яка за останні 15 років обійшла своїми ногами тисячі українських шкіл і, мабуть, півтори сотні університетів в усіх 25 регіонах України, стверджую: таких Євгеній в українській освіті - безліч. Саме після її лекцій студенти, отримавши повістки на фронт, здивовано запитують керівників військкоматів "Как можно убивать братьев-россиян?"... Тільки не кажіть, що Ви цього не знали. І тільки не кажіть, що серед Ваших родичів, сусідів і друзів таких людей нема. Ви ж не настільки вузькі, щоб продовжувати свідомо жити у своїй комфортній бульбашці, правда? P.S. СБУ не займається такими освітянами. Визнаймо це нарешті. Як і фахівцями-сепаратистами з інших сфер життя.
If you are going through hell, keep going.

Offline irpin

• Ветеран форума
культурологія, як і валєологія, знаходяться в одному ряду з хіромантією і алхімією.
псевдонауки.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
культурологія, як і валєологія, знаходяться в одному ряду з хіромантією і алхімією.
псевдонауки.

100%
If you are going through hell, keep going.

Offline div

• Ветеран форума
Псевдо не псевдо, а мозги долбоебам промывает на отлично

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Псевдо не псевдо, а мозги долбоебам промывает на отлично
Живое пособие для студентов-психиатров...
 :ap

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Я навіть не уявляю, як би вдіяли Лакедемоняне. Мабуть в апофети відправили б.
І це правильно! :smilie7:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Я навіть не уявляю, як би вдіяли Лакедемоняне.
Мабуть в апофети відправили б.
І це правильно!
:smilie7:
Що це таке?..

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Що це таке?..

Лакедемон, це Спарта.
На щитах спартанців стояла отака буква

:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
А апофети, то ота розщелина куди Більченок скидали.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Сиділи спартанські старці, і їм приносили кожну народжену дитину.
Вони дивилися, як що нормальна, віддавали батьку на виховання, як що схожа на Бельченко, відразу в апофети!

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Сиділи спартанські старці, і їм приносили кожну народжену дитину.
Вони дивилися, як що нормальна, віддавали батьку на виховання, як що схожа на Бельченко, відразу в апофети!
:smiley24:

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Скандальну викладачку університету Драгоманова Більченко відсторонили від занять

8 лютого 2021 ,

Євгенію Більченко, яка публічно розкритикувала новий закон про мову, не звільнили з посади професорки Національного педагогічного університету імені Драгоманова, але її тимчасово відсторонили від занять.

Джерело:

Євгенія Більченко у фейсбуці
Наразі в університеті Драгоманова створили робочу групу для вивчення публічних заяв Більченко в соцмережах і ЗМІ. За підсумками їх роботи відбудеться засідання Вченої ради.

Чи можуть звільнити викладачку Більченко з університету Драгоманова: позиція МОН та вишу
За словами Більченко, робоча група пильно читає її лекції і "непохитною рукою виколупує з них Кремль".

Минулого тижня збиралася Вчена рада через питання з Більченко. Але тепер стало відомо, що її не звільнили, а лише тимчасово відсторонили.

Не звільнили… Не можуть мене звільнити: немає такої статті "за пост у фейсбуці". Всі мої 28 навчальних програм — в порядку. Мене тимчасово усунули від викладання. Вчуся в’язати гачком,
– написала Більченко.

Більченко розповіла, що з цієї історії вона зрозуміла, що найстрашніше – це не звільнення і не смерть, це зрада колег, яких вона вважала друзями.

"Особливо лютували російські люди, які раптом вирішили стати "правильними українцями", причому української мови їх так і хочеться навчити, – додала вона.

https://education.24tv.ua/vikladachku-universitetu-dragomanova-bilchenko-vidstoronili-novini-kiyiv_n1535766
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Бьіла я гимназисткой, и шила гладью
Диплом я получила, и стала ... (далі забув)

Offline div

• Ветеран форума
Бьіла я гимназисткой, и шила гладью
Диплом я получила, и стала ... (далі забув)

К этому мадам явно профнепригодна.

Offline RG

• Ветеран форума
 :smilie5:

Карл Волох ФБ
"Враження таке, що відтоді, як Більченко стала обличчям боротьби проти мовного закону, швидка перемога українізації виглядає  неминучою"

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Называла языковой закон "фашистским": из Драгоманова уволили скандальную профессоршу Бильченко  :smiley24:
21 июля 2021, 16:32
В своей заметке она рассказала, что для этого руководство НПУ имени Драгоманова ликвидировало целую кафедру.
Бильченко
В январе Бильченко попала в громкий языковой скандал / Вести
Преподавателя Евгению Бильченко, которая несколько месяцев назад призналась, что поддерживает агрессию России и называет Украину "американской колонией", наконец уволили из университета Драгоманова, где она работала последние годы.

На своей фейсбук странице она рассказала, что руководство учебного заведения пошло на ликвидацию целой кафедры, чтобы ее потом уволили с занимаемой должности. При этом ей предложили "любую другую вакантную должность". Сама же женщина утверждает, что ее уволили.

Бильченко утверждает, что с тех пор, как ее отстранили от преподавания, в вузе "не смогли ничего доказать: ни профнепригодность, ни аморальный проступок". Она также отметила, что ни о чем не жалеет, и добавила, что около трети своих научных конференций и статей она осуществила совместно с российскими коллегами.

"Я была счастлива, спасибо, когда мы собирались от Луцка до Москвы, от Дрогобыча до Петербурга. Мне бы хотелось, чтобы мир знал, как в Украине обращаются с политическими инакомыслящими", ㅡ указала Бильченко.

По словам профессорки, за время отстранения от педагогической работы она "занялась научной деятельностью так плотно, что это видно по моему рейтингу". Кроме того, она отметила, что занимает "не просто первое место, а первое место с немыслимым отрывом" в рейтинге преподавателей своей кафедры.

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
Блін. Скільки ж подібного "професорського" лайна засіло по різних кафедрах  :fp2
Мы верим в бога, они - в Путина.

Offline irpin

• Ветеран форума
Блін. Скільки ж подібного "професорського" лайна засіло по різних кафедрах  :fp2
дохєра. і сімдесят три відсотки з них - зелені як дитячий понос.
мав нагоду спілкуватися.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
«Я ні про що не шкодую»: скандальну професорку Більченко звільнили з університету Драгоманова
Скандальну професорку Національного педагогічного університету імені Драгоманова Євгенію Більченко, відому своєю проросійською позицією, звільнили.

Середа, 21 липня 2021, 13:51

Про це вона повідомила у Facebook.

“Мене звільнили. Заради цього пішли на ліквідацію цілої кафедри. Чи не змогли нічого довести: ні профнепридатність, ні аморальний вчинок – нічого з того, що вішали”, – написала вона.
https://bykvu.com/ua/bukvy/ia-ni-pro-shcho-ne-shkoduiu-skandalnu-profesorku-bilchenko-zvilnyly-z-universytetu-drahomanova/

Offline optimist

• Ветеран форума
Такі справи :gigi:

Offline div

• Ветеран форума
Ну а чо она в свою любимую Рязань не едет?
Или чо, как всегда удобнее любить Расею изза границы?

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Ну а чо она в свою любимую Рязань не едет?
Или чо, как всегда удобнее любить Расею изза границы?
Язык мой - враг мой...
Если бы это Чудо Природы понимала смысл народной мудрости...  она бы спокойно работала и ни кто бы её не увольнял...
 :smilie7:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Я торік їбав таку зубату руду крису.
Це піздєц, коли внутрішній світ співпадає із зовнішністю.
У мене і фотки її залишилися :fp2
Mocsia delenda est

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Я торік їбав таку зубату руду крису.
Це піздєц, коли внутрішній світ співпадає із зовнішністю.
У мене і фотки її залишилися :fp2
Який сором... вже й до крис спустився...
Не приймай за образу... але Жiнка... повинна бути... хоча б трошки... Королевою...
Майже такою... -  :spruce_up:

Offline irpin

• Ветеран форума
Такі справи :gigi:
ейфорія. вигаданий світ.   :smilie5:
живеш такий, розу-у-умний, всі поважа-ають, питають пораду.
справи стоять до кінця твоєї відпустки і кожному цікаво, як твоє здоров'я.

а потім - хуяк! і тебе нема.
і світ не розвалився і забули про тебе наче й не було. нуль.

і потім страданія - як так??! що за?!.. а-а.. та вони всі підараси!.. та я.. та мені.. всі -мудаки.. а-а..

п.с.
ідіоти не розуміють, що народитися тобі мамка допомогла, а от здихати ти будеш самостійно. таки закон життя.