Автор Тема: Ера Павликів Морозових  (Прочитано 1059 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ера Павликів Морозових
« : Січня 16, 2021, 07:20:23 19:20 »
В американських школах і медія почалася кампанія  на підтримку того, щоб діти повідомляли про участь родичів у мітингах на підтримку Трампа.  :lol:
If you are going through hell, keep going.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Ера Павликів Морозових
« Reply #1 : Січня 16, 2021, 07:22:34 19:22 »
І це не смішно.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 16, 2021, 07:34:42 19:34 »
Маккаризм? :smilie5:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #3 : Січня 16, 2021, 07:36:08 19:36 »
По перше треба докази.
По друге - впевнений це ніколи не стане національною ідеєю.
Окремі випадки і не більше.

А Трамп ворог суспільства, його треба обмежити. І ізолювати! :smilie5:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #4 : Січня 16, 2021, 07:37:07 19:37 »
По перше треба докази.
По друге - впевнений це ніколи не стане національною ідеєю.
Окремі випадки і не більше.

А Трамп ворог суспільства, його треба обмежити. І ізолювати! :smilie5:

надо верить ольгинцам :moskali:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #5 : Січня 16, 2021, 07:37:28 19:37 »

Маккартиз це як і Сухий закон - більше ніколи!
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #6 : Січня 16, 2021, 07:39:26 19:39 »
Ну як так сталося, Ферал, може ти скажеш, що саме на долю Трампа випала така куйня. Чомусь жоден президент-респ в таку дупу не потрапляв.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #7 : Січня 16, 2021, 07:40:21 19:40 »
Маккартиз це як і Сухий закон - більше ніколи!
Макаронізм. Від прізвища МаккарТі.

Джозеф Реймонд Маккарті (14 листопада 1908, Гранд-Шут, Вісконсин — 2 травня 1957, Бетесда, Меріленд) — американський сенатор-республіканець, впливовий політик часів «холодної війни», організатор Комісії з розслідування антиамериканської діяльності. Від прізвища сенатора походить термін «маккартизм» — обмеження демократичних прав, гоніння лівих сил (комуністів, антивоєнних сил і рухів, гомосексуалів), необґрунтовані звинувачення в нелояльності, зраді, шпигунстві.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #8 : Січня 16, 2021, 07:41:08 19:41 »
Ну як так сталося, Ферал, може ти скажеш, що саме на долю Трампа випала така куйня. Чомусь жоден президент-респ в таку дупу не потрапляв.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #9 : Січня 16, 2021, 07:44:53 19:44 »
Павліки Морозови Бідона  :smilie9:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #10 : Січня 16, 2021, 07:44:58 19:44 »
 Yuras Yuras

Не прикапуйся.
Кожен із нас пропустив по літері, при чому різні.
Ти доречі теж. Взагалі маячню написав:

А хто такий Маккарті ми знаємо.
« Останнє редагування: Січня 16, 2021, 07:48:03 19:48 від ЮАР »

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #11 : Січня 16, 2021, 07:48:58 19:48 »
Павлик Морозов по-американски: девушка сдала свою мать полиции, увидев ее среди штурмующих Капитолий
Хелена Дюк сделала это в отместку за то, что мать не позволяла ей участвовать в акциях BLM

18-летняя американка Хелена Дюк обнаружила на видео среди штурмовавших вашингтонский Капитолий свою мать, тетю и дядю.

Она тут же написала об этом в Твиттере, по сути дела, уведомив об этом полицию.

Теперь ее ближайшим родственникам грозит тюрьма, поскольку избранный президент США Джо Байден назвал сторонников Трампа, ворвавшихся в Капитолий, «внутренними террористами». За подобного рода обвинения в США грозят немалые тюремные сроки.

Хелена заподозрила неладное еще накануне. Мать вдруг стала собирать вещи, заявив, что ей необходимо отвезти свою сестру на медицинское обследование в другой город. Выехав из дома, Тереза Дюк отключила мобильное приложение, позволявшее другим отслеживать ее местоположение.

Вечером Хелена получила от своего кузена видео штурма Капитолия. На нем девушка опознала свою окровавленную мать. Ее ударила по лицу темнокожая. Рядом с Терезой также были тетя Хелены, Энни и ее муж Лоренс.

- Это было очень сюрреалистично. Потому что, эти люди были там, и потому, что они – моя мама, тетя и дядя.

Хелена перепостила видео в своем Твиттер-аккаунте, выложив заодно в соцсеть и имена опознанных ею родственников. Заодно дочь пожаловалась на мать:

- Мама, помнишь, как ты сказала мне, что я не должна ходить на протестные акции движения Black Lives Matter (BLM)?

Твит мгновенно стал вирусным. Кроме полицейских, разыскивающих сейчас всех участников штурма Капитолия, им заинтересовались и простые американцы.

Как оказалось, у многих из них появились проблемы в общении с близкими из-за того, что те поддерживали и продолжают поддерживать Трампа.

Сейчас Хелена активно делится с прессой скриншотами переписки с родной матерью и другими родственниками. Те умоляли ее удалить твит с их именами. Но Хелена непреклонна:

- Я не думаю, что я сделала что-то плохое. Я расстроена действиями членов своей семьи и их лицемерием. Когда мать в прошлом году узнала, что я участвовала в акции BLM, она сказала, что мне теперь не рады в доме, потому что BLM – жестокая организация. Я была убита горем из-за того, что моя мама так смотрит на мир, и что она не позволяла мне выражать свои взгляды. Но разрешать им действовать таким образом я не могу. Я разочарована тем, что должна оставаться частью этой семьи. Я не чувствую себя в безопасности.

Немалая часть пользователей Твиттера, отреагировавших на произошедшее с Хеленой, поддерживают ее и заявляют, что поступили бы точно так же, если бы узнали, что их мать или отец поддерживают Трампа. Никто из них не стал комментировать ситуацию, при которой сыну или дочери пришлось бы заложить родителей, грабивших магазины в ходе акций BLM.
Алексей ОСИПОВ

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #12 : Січня 16, 2021, 07:56:29 19:56 »
Yuras Yuras

Не прикапуйся.
Кожен із нас пропустив по літері, при чому різні.
Ти доречі теж. Взагалі маячню написав:

А хто такий Маккарті ми знаємо.
"Макаронізм" є синонімом слів Маккариз, Маккартиз.
Як правильно навів у цитаті.
 Не зміг спокійно дивитись, як ви гвалтуєте прізвище покійного.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #13 : Січня 16, 2021, 08:04:48 20:04 »
 Нагадаю, що у часи Павліка на цих теренах жерти було нічого, працювали за велику подяку, під кожним кущем НКВД шпіонів шукало, а коли не знаходило, хапали всіх підряд і катували, поки не визнавав вину.
 А на Заході, на відміну від нас, прийнято дотримуватися закону. Саме тому вони золотий міліард, а ми Зелупу обираємо, ще й насміхаємося:" Ну, амеріканци і тупиєєєєє."

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #14 : Січня 16, 2021, 08:07:52 20:07 »
"Макаронізм" є синонімом слів Маккариз, Маккартиз.
Як правильно навів у цитаті.
 Не зміг спокійно дивитись, як ви гвалтуєте прізвище покійного.

Я просто не дописав літеру. Він пропустив.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #15 : Січня 16, 2021, 08:36:41 20:36 »
Павлик Морозов по-американски: девушка сдала свою мать полиции, увидев ее среди штурмующих Капитолий
Хелена Дюк сделала это в отместку за то, что мать не позволяла ей участвовать в акциях BLM

18-летняя американка Хелена Дюк обнаружила на видео среди штурмовавших вашингтонский Капитолий свою мать, тетю и дядю.

...

Яка трагічна історія  :weep:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #16 : Січня 16, 2021, 10:48:04 22:48 »
В американських школах і медія почалася кампанія  на підтримку того, щоб діти повідомляли про участь родичів у мітингах на підтримку Трампа.  :lol:

Школи в Штатах зараз на карантині. Вони з уроками не встигають, не те що будуть морочити голови вчителям, хто там куди ходив.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #17 : Січня 16, 2021, 11:32:32 23:32 »
Трампісти мають схильність після того як десь шось почують відразу робити якісь вселенські висновки про зраду.......

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #18 : Січня 17, 2021, 10:30:29 10:30 »

Прочитав, що ця законослухняна громадянка тепер через якусь соц.мережу прохає гроші на коледж, бо виявилося, що тепер за нього платити нікому. Не знаю навіть, що сказати, Дарвін згадується.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #19 : Січня 17, 2021, 10:33:35 10:33 »
Трампісти мають схильність після того як десь шось почують відразу робити якісь вселенські висновки про зраду.......

Не маю наміру ображати американський народ, але:
трампісти = зелюки (на жаль нема знаку приблизно)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #20 : Січня 17, 2021, 10:49:31 10:49 »
Прочитав, що ця законослухняна громадянка тепер через якусь соц.мережу прохає гроші на коледж, бо виявилося, що тепер за нього платити нікому.
Не знаю навіть, що сказати, Дарвін згадується.
В США... хворих на голову висточае...
Там бiльше родинна сварка - ти йдеш проти мене, то я тобi покажу, де раки зiмують...
 :an

Offline likemovie

• Hero Member
« Reply #21 : Січня 17, 2021, 11:06:43 11:06 »
Дівчина вибрала між крахом США від трумпізму і долею своїх рідних,які пару років просидять в тюрмі і заспокояться.Я на стороні цієї патріотки.