Автор Тема: Уряааааа! От чого заборонили продаж шкарпеток.  (Прочитано 571 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Скажу таку таємну річ». Ляшко розповів, хто просив заборонити продаж шкарпеток в супермаркетах
Сьогодні, 17:10  glavcom.ua

Є бізнес, який продає виключно посуд, одяг або іграшки і вони втрачають під час карантину, - урядовець
Фото з відкритих джерел
Ми ж не тому вводимо обмеження, що вірус шкарпетками передається, ─ пояснив Ляшко

Обмеження продажу товарів не першої необхідності в супермаркетах на час локдауна є проханням бізнесу. Про це в інтерв'ю lb.ua заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Я зараз скажу таку таємну річ: ці обмеження ─ прохання бізнесу», ─ розповів Ляшко.

За його словами, ця заборона відповідає інтересам бізнесу, який спеціалізується на торгівлі такими товарами.

«Перед введенням локдауна уряд провів багато зустрічей з представниками бізнесу. Є бізнес, який продає виключно посуд, одяг або іграшки і вони втрачають під час карантину, тому що вони закриті, а поруч супермаркети продовжують працювати і продають посуд, одяг та іграшки. Ми ж не тому вводимо обмеження, що вірус шкарпетками передається», ─ пояснив Ляшко. Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/news/skazhu-taku-tajemnu-rich-lyashko-rozpoviv-hto-prosiv-zaboroniti-prodazh-shkarpetok-v-supermarketah-730630.html

Offline Asti

• Newbie
  • *
Ні він правильно каже, але в силу обмеженості не тими словами.
Я вже писала, заборона одному суб‘єкту господарювання продажу певного товару на ринку і при цьому дозвіл продавати цей самий товар на тому самому ринку іншому суб‘єкту господарювання є надання переваг першому суб‘єкту по відношенню до другого внаслідок антиконкурентних дій органів влади. Це заборонено законом.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Логіка гарна, але "Епіцентр" працює, а от магазини "Електропроводка" ні.
Інфа не от ОБС, а перевірено особисто, бо роблю ремонт.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
Тобто зелені підараси тупо працюють під замовлення якихось ділків і навіть самі в тому признаються   :fp2

Offline злата

• Ветеран форума
Скажу таку таємну річ». Ляшко розповів, хто просив заборонити продаж шкарпеток в супермаркетах
Сьогодні, 17:10  glavcom.ua

Є бізнес, який продає виключно посуд, одяг або іграшки і вони втрачають під час карантину, - урядовець
Фото з відкритих джерел
Ми ж не тому вводимо обмеження, що вірус шкарпетками передається, ─ пояснив Ляшко

Обмеження продажу товарів не першої необхідності в супермаркетах на час локдауна є проханням бізнесу. Про це в інтерв'ю lb.ua заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Я зараз скажу таку таємну річ: ці обмеження ─ прохання бізнесу», ─ розповів Ляшко.

За його словами, ця заборона відповідає інтересам бізнесу, який спеціалізується на торгівлі такими товарами.

«Перед введенням локдауна уряд провів багато зустрічей з представниками бізнесу. Є бізнес, який продає виключно посуд, одяг або іграшки і вони втрачають під час карантину, тому що вони закриті, а поруч супермаркети продовжують працювати і продають посуд, одяг та іграшки. Ми ж не тому вводимо обмеження, що вірус шкарпетками передається», ─ пояснив Ляшко. Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/news/skazhu-taku-tajemnu-rich-lyashko-rozpoviv-hto-prosiv-zaboroniti-prodazh-shkarpetok-v-supermarketah-730630.html
Да- да.
Це - прохання бізнесу, тільки інтернет - бізнесу.
Зєлька тут  не виновато.
 :smilie1:

Offline Asti

• Newbie
  • *
Логіка гарна, але "Епіцентр" працює, а от магазини "Електропроводка" ні.
епік працює працює зараз на видачу Інтернет замовлень, як вони це оформлюють то питання друге. І це є перевага завдяки власним досягненням епіку,а не перевага внаслідок дій влади, на відміну електропроводки, котре не змогло організувати такий режим роботи.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
епік працює працює зараз на видачу Інтернет замовлень, як вони це оформлюють то питання друге. І це є перевага завдяки власним досягненням епіку,а не перевага внаслідок дій влади, на відміну електропроводки, котре не змогло організувати такий режим роботи.

Це не так.
Я заходжу, пів магазину чомусь у жовтих стрічка "Нізя!"
Але я кажу "Хачу".
Вона каже - їдіть швиденько сфотографуйте.
Я фотографую цінник, вона виписує папірець, я йду на касу сплачую, і...
Виходжу з магазану, заходжу через іншу дверь, і мені туди виносять товар.

Як що коротко - все працює з маленькими незручностями.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
А Електропроводка теж хотіла би так працювати, але вони жахаються і тупо зачинені (інтернет-замовлення працюють)

Offline Asti

• Newbie
  • *
Це не так.
Я заходжу, пів магазину чомусь у жовтих стрічка "Нізя!"
Але я кажу "Хачу".
Вона каже - їдіть швиденько сфотографуйте.
Я фотографую цінник, вона виписує папірець, я йду на касу сплачую, і...
Виходжу з магазану, заходжу через іншу дверь, і мені туди виносять товар.

Як що коротко - все працює з маленькими незручностями.
наразі за законом усі у рівних умовах.
Те що авакяни погано виконують свою роботу, в саме поліція відповідає за виконанням положень постанови про карантин, то вже питання друге.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
наразі за законом усі у рівних умовах.
Те що авакяни погано виконують свою роботу, в саме поліція відповідає за виконанням положень постанови про карантин, то вже питання друге.
Асті, ви як сьогоднішня. Працюючий "Епіцентр" у весняний карантин теж погана робота Авакова? Просто, деякі тварини рівніші за інших.

Offline Asti

• Newbie
  • *
Асті, ви як сьогоднішня. Працюючий "Епіцентр" у весняний карантин теж погана робота Авакова? Просто, деякі тварини рівніші за інших.
так. Бо протоколи виписували заздалегідь ті, котрі злетіли в суді. І це робилося свідомо.

Offline Южанин

• Ветеран форума
Ні він правильно каже, але в силу обмеженості не тими словами.
Я вже писала, заборона одному суб‘єкту господарювання продажу певного товару на ринку і при цьому дозвіл продавати цей самий товар на тому самому ринку іншому суб‘єкту господарювання є надання переваг першому суб‘єкту по відношенню до другого внаслідок антиконкурентних дій органів влади. Це заборонено законом.

У совков полет мысли дальше чем запретить не ходит .  Зебилы это плохо покрашенные красные фашисты т.е. совки.