0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Драматург Альшиц сидел в лагере. Ухаживал за женщиной из лагадминистрации в чине майора. Готовил вместе с ней какое-то представление. Репетировали они до поздней ночи. Весь лагерь следил как продвигаются его дела. И вот наступила решающая фаза. Это должно было случиться вечером. Все ждали. Альшиц явился в барак позже обычного. Ему дали закурить, вскипятили чайник. Потом зэки сели вокруг и говорят: – Ну, рассказывай. Альшиц помедлил и голосом опытного рассказчика начал: – Значит так. Расстегиваю я на гражданине майоре китель...
А де крокодил?Засуїцидив, вдавившись пельменем?
без фото это все сказки давай фото
Зробив масажик.Спочатку зовнішній , потім внутрішній.За три години впорався. Шкіра в неї шикарна, як у молодиці.Цицьки маленькі, як у еталонної Асті.
У вас по любовi чi так?..
ХЗ, як с фотками...Вона заміжня. Муж - якийсь ревнивий іпанат, що ще й не їбе її
Де ти iх знаходиш?..
Трапляються
"Ні дня без строчки" Ю. Олеша.
Ніхуя. Я зара перебірливим став. У серпні надибав одну суку, що дала на другому побаченні. Виявилася проблемною пиякою. І я почав перебирати. З жовтня дівок не було
Асті, Асті!..Була сьогодні безжально виїбана на протязі двох годин.Така собі помста за всіх кракаділів на світі.Дах їде від цієї Валерії.Наступним разом вмовлю її на кастинг спецом фо супівських джерк-офферів
Стріма не буде, але фотку рубенс-стайл можу відчебучити
Вчора завів собі свою Асті.На 10 років молодша. Вчителька української.Приймаю вітання