0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.
Що це взагалі за хер і чєм він матєрі історії ценєн ?
О, я сьогодні знов послухав його подкаст - і знов та сама пісня, як і раніше "так, Українці знов відкинули кацапів ще далі (хоча він раз за разом казав, що все пиздець, далі ніхто нікуди не йде), але німці мерзнуть, у американців нема грошей, Зеленський мало дякує і взагалі це буде Верден, і невже він хоче викинути кацапів з усіх таких узко-узкоязичних територій, і хто знає чи не кине хуйло бімбу, і взагалі ми ж хуйово почувалися, коли кацапи влізли на Кубу, а у хуйла ж теж є почуття, і ми ж погодилися на уступки під час Карибскьої кризи, і якщо ви думаєте що ви можете принизити цілий рюськє народ в цій історично руськє частині світу випхавши їх нахуй в хуйлостан то я не знаю, чи це можливо...." і так далі. Він практично скотився до рівня Какера Тарлсона з навалюванням купи "вапросіков", багатозначним похмикуванням і "ну я нє знаааааю". Навіть один раз буквально сказав "йанєлох".
Уйовий він воєнний історикА Волмарт на початку відео такий же, як в Полтаві
Каліфорнія це історія про те, як перетворити чудовий край у мега клоаку.
Kevin O'Leary про Каліфорнію - Що за звалище!
Тобі ж сказали Фріско.Слухай Коте, та поїдь ти вже нарешті до тієї Каліфорнії та подивись на неї сам, чим постити всіляку фігню.
Фріско - у Техасі.
У Кота на дачі.Фріско - це скорочене Сан Франциско.
По темі. Гевін Нюсом видав наказ розчистити все від бомжів оприраючись на недавоне рішення верховного суду "Ліберальна" громадськість в шоці
перший раз таке чую
Здичавіла людина.
ЮАР, в штатах так ніхто не назива, Це всео одно що на Київ казати Кієв
махрові гамериканці тут)Frisco, Texashttps://en.wikipedia.org/wiki/Frisco,_Texas
Фріско, то містечко в Техасі, а інше Фріско, то сленгова назва Сан-Франциско.
Санчо, а є англійськомовні джерела?
Мої початкові знання про Фріско з американської літератури.Так що хтось таки називає.І слово Фріско я знаю вже років 40-50.
Ну Кієв, або Запарож'є теж хтось таки називає
Від Педри чую (шютка).Не знаю.А взагалі то Херба Буена (гарна трава).Це справжня назва цього міста.
Не плутай безграмотність і кацапізм зі сленгом.
Що за сленг? Я в жодному сленгу не чув що СФ називали фріско. Скорочено кажуть есеф, але ніяк не фріско